הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה לשפר?

• פותח/ת השרשור Serg
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Serg

מושעה
2,023
587
נק' מוניטין:
1,257
2,023
587
תודה רבה לכולם על התגובות הטובות והפחות טובות.נמשיך לעדכן

נערך לאחרונה:
נראלי קיבלת טרן מדולל אין מצב
הטרן עבד, תשאל את @nlr666 פה ושם קיבלתי ג'ננות אבל הרגשתי חזק אז הייתי סופר בטוח בעצמי אז לא התרגשתי מכל דבר הייתי די שאנטי ורגוע ובחדר כושר בום PR כל שני וחמישי..

@Serg
שיחקת אותה עם הפוסט, העביר לי את כל הדיווש הצחוקים

בחייאת שמישהו יאמלק פה,אין מצב שיקראו את כל זה..

חג שמח שבאב
הטרן עבד, תשאל את @nlr666 פה ושם קיבלתי ג'ננות אבל הרגשתי חזק אז הייתי סופר בטוח בעצמי אז לא התרגשתי מכל דבר הייתי די שאנטי ורגוע ובחדר כושר בום PR כל שני וחמישי..
עד הנפילה?
אמרתי לך אז,כוח יש
אבל בלי טכניקה טובה זה פחות עובד

@שיר1

יש לו פה 40000 מוניטין וכתוב שהוא בן 29 והוא כותב פה הרבה, אני מהמר שהת#ת שלו מכיר מזרקים, לא יודע אם כיום הוא עדיין משחק בחומרים

לא יודע תייגתי אותה ורציתי לאלתר משהו ולא רציתי לכתוב מה קורה ואז הגבתי לך ושכחתע להוריד את התיוג מפה לשם לגבי שיר או שזה בכלל אני/אנה לא מבדיל ביניהם, בגלל ה בובי בובי שהוא דוחף בכל חור חשבת את זה?

אני לא המשורר/ג'וקר, אני פחות נהנה מה טרדות מיניות האלה אח יקר No H0m0

הרגת אותי

רק אל תגיד שזה היה בשיפוע חיובי:sarcastic:

ומרשים מאוד

לא חחח רגיל, ויש סרטון תיעוד !
בשיפוע חיובי אני תמיד יוצא עם כאבי כתפיים כי הגמישות שלי שואפת ל 0 והטווח תנועה מחורבן
אז אני מעדיף דאמבלים או באיזו מכונה

לא חחח רגיל, ויש סרטון תיעוד !
בשיפוע חיובי אני תמיד יוצא עם כאבי כתפיים כי הגמישות שלי שואפת ל 0 והטווח תנועה מחורבן
אז אני מעדיף דאמבלים או באיזו מכונה
שלח סרטון בובי

אני חושב שאני יכול לתת 100 ל15... אבל קודם שיהיה חדרי כושר ולחזור לסיבולת עבודה מתחת לבנץ

תאמין לי אין טעם לעבור את ה 100
תן חימום קליל ותרביץ חזרות עם 100 קילו עד כשל טוטאלי
אפשרי, אצלי רק אם הרמתי יותר כבד אז אני יכול להרים ליותר קל עם יותר חזרות, אני סוג של עובד הפוך אבל ננסה נראה מה קורה

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית