עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אולי הכל נכון חוץ מהעניין של הבנץ’ 🤣🤣למה אף אחד לא יורד על @nlr666 , על זה שהוא ילד זקן ושמן גר ביחידת דיור של הורים שלו בשרון עם בנצ׳
של 30 קילו?!?
עזוב אותך, עד שאני לא רואה צילומי רנטגן של עצמות שבורות אני לא מאמין. ובכלליות nlr טבעי לחלוטין , הסטרואידים היחידים שהוא לקח זה גלולות של אחותו, בשביל להגיע לגינו איכותי ומסיביאולי הכל נכון חוץ מהעניין של הבנץ’ 🤣🤣
ומפחדים מהעיסוק העיקרי שלו שהוא ריסוק עצמות ספורטיבי (פוטבול( 🤯🤯🤯
עזוב אותך, עד שאני לא רואה צילומי רנטגן של עצמות שבורות אני לא מאמין. ובכלליות nlr טבעי לחלוטין , הסטרואידים היחידים שהוא לקח זה גלולות של אחותו, בשביל להגיע לגינו איכותי ומסיבי
[]בשרון
האמת שלא רחוק מזה כרגעשל 30 קילו?
שברתי רק לאחרים בנתיים (צלעות וקרסול)עזוב אותך, עד שאני לא רואה צילומי רנטגן של עצמות שבורות אני לא מאמין. ובכלליות nlr טבעי לחלוטין , הסטרואידים היחידים שהוא לקח זה גלולות של אחותו, בשביל להגיע לגינו איכותי ומסיבי
לאפעם הבאתי ב9-10₪ לק"ג, יש חיה כזאת עדיין
המלצות לאיפה אפשר להביא ראק לסקוואט/בנץ בזול
רצוי עם המוטות הגנה
ו/או פלטות אולימפיות + זוג במפרים
הכי זול שאפשר
פעם הבאתי ב9-10₪ לק"ג, יש חיה כזאת עדיין?
תן בירור שםמחנה פליטים שועפט זה המקום היחיד שתשיג במחיר כזה
תן בירור שם
באמפרס בא לי טוב עכשיט
משנה שם לתאמרלא הסתפרתי מספיק זה אז אני משתלב טוב באוכלוסיה דרך אגב, אם אחרי סוכות לא פותחים אני הולך לשם
אתה נראה ממש כמו נלר666, עם תוספת של שיער על הראשלא הסתפרתי מספיק זה אז אני משתלב טוב באוכלוסיה דרך אגב, אם אחרי סוכות לא פותחים אני הולך לשם
אולי אשנה כינוי ל - נרל777 ?אתה נראה ממש כמו נלר666, עם תוספת של שיער על הראש
עזובאולי אשנה כינוי ל - נרל777 ?
תאמר*לתומר0193
עזוב
אני אשנה לתומר0193 (93 זה המספר שלי בפוטבול)
TomeRoznerהגעתי למסקנה שהכינוי שלי נדוש ומתאים לפורום אף אקס פי בגיל 12
הצעות לחדש
יש הרבה אנשים פה שיש להם פה כינוי של השם שלהם בתוספת הקוד שלהם לבניין, אתה תסתדרשהכינוי שלי
TomeRozner
תגיד לאנשים שאתה אח של מייק, הזה עם הניק האדום
אני מאשרחשבתי יותר בכיוון של
AbuCycle
Tom-Yum-Goongעזוב יחשבו שאנחנו שני מתחזים
אלך על משהו אחר
בגלל השם שלי קיבלתי פה כמה באנים שבישלו לי, חשבו שאני דילר או משהו בסגנוןעזוב יחשבו שאנחנו שני מתחזים
אלך על משהו אחר