עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גם מנהל פה בפורום אגב..חחדבר ברור חבר
אל תביא אנשים שיתנו לך גב תסביר לי מה אתה רוצה
אף אחד לא דוחף hcg למקרו אויש תנוח אדון קרח
שמים במקרר אחרי הערבוב ואז אין בעיה, כל עוד זה לא מעורבב זה די חסין בהשוואה לאחר הערבוב
חיוך אמיתי הוא אף פעם לא מכוער, חיוך זה מיינדסט זה בא מהלבהיה לי מכוער אחי? 😛
היתר היה פחות מעניין..חחמה אתה ילדה? זה מה שראית בתמונה חחחחחח
תמשיך ללבוש סקיני ג'ינס וח1לצ1ת פטמ1ת ולחשוב שאתה איזה משהו טוב עחי
אם מסבירים לי את המחקר יותר טוב וזה עושה שכל אני אומר אוקיי ו לומד משהו חדש לא לפני שאני מוודא שהדבר מיהמן אני לא ראש בקיר אני גם בן אדם ולפעמים מבין דברים לא נוכן זה לא בושה, אבל עדיף לטעות מלא לנסות חבר ואתה מוזמן לקרוא מחקרים לא יעשה לך רע, רק טובמנהל פה בפורום
אני מת עליך!אתה אוהב להסתלבט עליי אתה יאח
חח אין מהאני מת עליך!
אמיתי!
אם אתה מעלה מחקר שאומר x כדי לחזק טענה שלך בדיון שאומרת בדיוק ההיפך זה מחמיא לך בערך כמו הקרוקס על הרגל מהתמונהאם מסבירים לי את המחקר יותר טוב וזה עושה שכל אני אומר אוקיי ו לומד משהו חדש לא לפני שאני מוודא שהדבר מיהמן אני לא ראש בקיר אני גם בן אדם ולפעמים מבין דברים לא נוכן זה לא בושה, אבל עדיף לטעות מלא לנסות חבר ואתה מוזמן לקרוא מחקרים לא יעשה לך רע, רק טוב
מוזר שלא אכפת לך אבל בדיוק קבלתי מהחבר הודעה מאוכזבת מחבר שלנוחח מה יש לאהוב בי
יפה לך צנועחח אין מה
זה היה בעברית מה שכתבת עכשיו?מוזר שלא אכפת לך אבל בדיוק קבלתי מהחבר הודעה מאוכזבת מחבר שלנו
חחחחחחחחמוזר שלא אכפת לך אבל בדיוק קבלתי מהחבר הודעה מאוכזבת מחבר שלנו
ההחבר שהוא דיבר שלכלך עליי שלח לו הודעה כרגע.יפה לך צנוע
זה היה בעברית מה שכתבת עכשיו?
העלילה מסתבכת....חחחחחחחח
הוא אחלה גבר למה לשקר מישמיש
ההחבר שהוא דיבר שלכלך עליי שלח לו הודעה כרגע.
כמו שאליהו אומר- זה חשיבה לטווח הקצר, הרי אתה כרגע חי טוב, אני נמצא בשייפ טוב במתאמץ הרבה פחות, אבל אתה תשלם על זה בשנים הבאות כי:אם זה ככה כל מי שלא מתחרה ולוקח עושה טעות רצינית לדעתך?
או בגלל שהפיזיק שלי ככה עדיף שלא
האמת שאותי זה משעשע.העלילה מסתבכת....
לא יודע אחי
אחלה גבר עד שתכיר אותו אין לי בעיה להוכיח לך את כל מה שכתבתיהוא אחלה גבר למה לשקר מישמיש
Subq לישבן
מה אתה יכול להוכיח?אחלה גבר עד שתכיר אותו אין לי בעיה להוכיח לך את כל מה שכתבתי
עצם זה שהקרוקס מפריע לך אומר עליך משהוהקרוקס על הרגל מהתמונה