מה לשפר?

• פותח/ת השרשור Serg
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Serg

מושעה
2,023
587
נק' מוניטין:
1,257
2,023
587
תודה רבה לכולם על התגובות הטובות והפחות טובות.נמשיך לעדכן

נערך לאחרונה:
דבר ברור חבר
אל תביא אנשים שיתנו לך גב תסביר לי מה אתה רוצה
אף אחד לא דוחף hcg למקרו אויש תנוח אדון קרח

שמים במקרר אחרי הערבוב ואז אין בעיה, כל עוד זה לא מעורבב זה די חסין בהשוואה לאחר הערבוב
גם מנהל פה בפורום אגב..חח
אבל עזוב
אין לי כח ולא עניין להתפלסף איתך...
מה יצא לי ולך מזה..
תפנק אותנו פה ושם בהעתק הדבק או איזה לינק למחקר..
זה מה חשוב
היתר ממש לא

מנהל פה בפורום
אם מסבירים לי את המחקר יותר טוב וזה עושה שכל אני אומר אוקיי ו לומד משהו חדש לא לפני שאני מוודא שהדבר מיהמן אני לא ראש בקיר אני גם בן אדם ולפעמים מבין דברים לא נוכן זה לא בושה, אבל עדיף לטעות מלא לנסות חבר ואתה מוזמן לקרוא מחקרים לא יעשה לך רע, רק טוב

אם מסבירים לי את המחקר יותר טוב וזה עושה שכל אני אומר אוקיי ו לומד משהו חדש לא לפני שאני מוודא שהדבר מיהמן אני לא ראש בקיר אני גם בן אדם ולפעמים מבין דברים לא נוכן זה לא בושה, אבל עדיף לטעות מלא לנסות חבר ואתה מוזמן לקרוא מחקרים לא יעשה לך רע, רק טוב
אם אתה מעלה מחקר שאומר x כדי לחזק טענה שלך בדיון שאומרת בדיוק ההיפך זה מחמיא לך בערך כמו הקרוקס על הרגל מהתמונה

אם זה ככה כל מי שלא מתחרה ולוקח עושה טעות רצינית לדעתך?
או בגלל שהפיזיק שלי ככה עדיף שלא
כמו שאליהו אומר- זה חשיבה לטווח הקצר, הרי אתה כרגע חי טוב, אני נמצא בשייפ טוב במתאמץ הרבה פחות, אבל אתה תשלם על זה בשנים הבאות כי:
1) אתה תמשיך לקחת עד סוף ימיך והם יהיו קצרים משחשבת בגלל הסטרואידים ותבזבז הרבה כסף
2) תפסיק לקחת את הסטרואידים באמצע ואז השייפ יחזור לצורה הקודמת שלו, ואתה תתבאס רצח מהתוצאות שהלכו להן ותפסיק להתאמן, ואז גם הפסדת בריאות משני הכיוונים, לקחת סטרואידים ואתה תגיע לגיל הזקנה בגוף לא חזק כי הפסקת להתאמןץ
3) תפסיק לקחת סטרואידים ותאבד את התוצאות, אבל לא תיכנס לבאסה אלא תתחיל להתאמן באופן נכון ותתאמץ, ואז תחזור לשייפ הקודם אבל ללא סטרואידים, ואז סתם בזבזת כסף על סטרואידם בזמן שיכולת ללא תשלום על הבריאות לבגיע לשייפ כזה.
4) אם אתה מעוניין להמשיך לקחת סטרואידים כדי לראות תוצאות אתה מתישהו תגיע לגבול של הגוף שלך ואז תצטרך לבחור באחת מהאופציות הקודמות רק עם פחות בריאות וכסף.
ולכן אליהו מתנגד נחרצות לסטרואידים ואני יכול להניח שגם @elchonon יסכים איתי.
כשאדם מתחרה בוחר להשתמש בסטרואידים, הוא במילים אחרות מקריב בריאות בשביל כסף.

חיוך אמיתי הוא אף פעם לא מכוער
My-ugly-smile.jpg

כל חיוך הוא יפהפה

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית