עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סרג' לא רוצה שאכתוב פה אז לא אכתוב מצטעראם אפשר בבולד... זה יכול להיות קל יותר לקרוא
כמה הוא נותן בחיובי?סרג' לא רוצה שאכתוב פה אז לא אכתוב מצטער
אני לא באתי לפגוע בסרג' רק לציין שהוא משקר על המשקלי עבדוה שלו (שרחוקים משמה שנות אור)
מה אתה בא לזיין תמוחסרג' לא רוצה שאכתוב פה אז לא אכתוב מצטער
אני לא באתי לפגוע בסרג' רק לציין שהוא משקר על המשקלי עבדוה שלו (שרחוקים משמה שנות אור)
חחחחח כי הוא יודע כמה אני לוחץכמה הוא נותן בחיובי?
יש לו 70?
סביבות ה 80 חיובי משקל עבודה מקסימום אני טועה אז 90כמה הוא נותן בחיובי?
יש לו 70?
תענה לי בכן ולאמה אתה בא לזיין תמוח
תכתוב מה שאתה רוצב חביבי
כיוון ששיננו סיכמנו שאנחנו מתאמנים באותו המקום, אתה ראית כמה אני מרים ואני יודע כמה אתה מריםחחחחח כי הוא יודע כמה אני לוחץ
שם עליו קצוץ.
אח שלי ההבדל ביני לבינך שאני לא סופר אותך,לא מדבר עליך,לא מסתכל עליך ובכלל לא זוכר שאתה מתאמן איתי במכוןסביבות ה 80 חיובי משקל עבודה מקסימום אני טועה אז 90
תענה לי בכן ולא
לכתוב מה הוא אמר לי?
כיוון ששיננו סיכמנו שאנחנו מתאמנים באותו המקום, אתה ראית כמה אני מרים ואני יודע כמה אתה מרים
אז כמה אתה מרים חיובי?סביבות ה 80 חיובי משקל עבודה מקסימום אני טועה אז 90
תענה לי בכן ולא
לכתוב מה הוא אמר לי?
כיוון ששיננו סיכמנו שאנחנו מתאמנים באותו המקום, אתה ראית כמה אני מרים ואני יודע כמה אתה מרים
אח שלי תראה כמה רחוק הבן אדם לקח את האשכול הזהאז כמה אתה מרים חיובי?
נשבע לך שאני בחיים לא הסתכלתי עליך מתאמן.סביבות ה 80 חיובי משקל עבודה מקסימום אני טועה אז 90
תענה לי בכן ולא
לכתוב מה הוא אמר לי?
כמו שאתה רואה מסתבר שצדקתי (הוא כתב שאני יודע בדיוק כמה הוא מרים אז 80 חיובי ולא 120 (מה שכן לא יודע לכמה חזרות מניח יותר מ5))אז כמה אתה מרים חיובי?
אין טעם חשבתי שאתה תעדיף שאני אכתוב לך את מה שהוא אמר בפרטי אז אמרתי אני אשלח לך באינסטגרם אבל כתבת שאני יכול לכתוב את זה פה אז אני מכין אוכל ואכתובנו שלחת לי הודעה באינסטגרם?
זה לא שהוא חידש משהו למישהו..אח שלי תראה כמה רחוק הבן אדם לקח את האשכול הזה
כולה פרסמתי תמונות שלי,לא באתי וניפפתי במשקלי עסודה שלי
הבן אדם אשכרה מכיר אותי ויודע בידיוק כמה אני מרים ומתעסק בי.
פשוט הזוי וקריפי ברמות לא?
שלשום אמרת שתשלח לו משהו באינסטגרם, שיקרת?שצדקתי
טוב אחי מרוצה?כמו שאתה רואה מסתבר שצדקתי (הוא כתב שאני יודע בדיוק כמה הוא מרים אז 80 חיובי ולא 120 (מה שכן לא יודע לכמה חזרות מניח יותר מ5))
הבן אדם בחיים לא העז לדבר אליי במציאותשלשום אמרת שתשלח לו משהו באינסטגרם, שיקרת?
מה שכן אתה יכול להוציא אותו פיתה מהסרטים!טוב אחי מרוצה?
כי הוא מתאמן איתי במכון חחחחח
הבן אדם בחיים לא העז לדבר אליי במציאות
ילד הזוי איזה הודעה ואיזה נעליים
תודה אחיזה לא שהוא חידש משהו למישהו..
אני מכיר כמה שדוחקים את המשקל הזה..הם מפלצות..
אבל אל תתייחס
יש לך את הלוק שלך
את הסטייל שלך
את הכריזמה שלך
אצ הגנטיקה שלך
ואת הגוף שלך..
לא צריך להרים 120kg חזה כדי להגיע לזה..
אני אעשה את זהמה שכן אתה יכול להוציא אותו פיתה מהסרטים!
אם אתה מביא פה סרטון שאתה נותן 120 בחיובי 10 חזרות..המישמיש יצא צימוק
חחחח עלק ישלח,זה ישלח לי הודעה זה?שלשום אמרת שתשלח לו משהו באינסטגרם, שיקרת?
זה שאתה נראה כמו אחד שיודע להתאמן זה לא בצחוק זה ברצינות!!תודה אחי
האמת אחלה סתלבט שלך
הבעיה שכל מה שכתבת נכון
לא מהות האשכולזה שאתה נראה כמו אחד שיודע להתאמן זה לא בצחוק זה ברצינות!!
אבל ביננו..אתה לא נראה כמו אחד שמסוגל לתת 120kg בחיובי!!
ולא אומר את זה משחצנות..גם אני לא קרוב למשקל הזה
החבר הזה אמר לי שאני גם פריק גנטי? אז?כמו שאתה רואה מסתבר שצדקתי (הוא כתב שאני יודע בדיוק כמה הוא מרים אז 80 חיובי ולא 120 (מה שכן לא יודע לכמה חזרות מניח יותר מ5))
אין טעם חשבתי שאתה תעדיף שאני אכתוב לך את מה שהוא אמר בפרטי אז אמרתי אני אשלח לך באינסטגרם אבל כתבת שאני יכול לכתוב את זה פה אז אני מכין אוכל ואכתוב
המראה לא משקרת לגביך.לא מהות האשכול
אף אחד לא בא ונופף במשקלי עבודה שלו,מי שירצה להאמין שיאמין וזהו,מפה ולעשות מה שמישמיש עשה לבוא ולבלבל במוח לבן אדם שאתה מכיר אישית שזה אני,בעוד שאני לא מכיר תבן אדם בכלל זה קריפי והזוי.
אח יקר תודה רבה על כל הפרגונים,בין אם זה פרגונים אמיתיים ובין אם זה סתם להטריל,תודההמראה לא משקרת לגביך.
יש ביננו אחוות טבעיים.אח יקר תודה רבה על כל הפרגונים,בין אם זה פרגונים אמיתיים ובין אם זה סתם להטריל,תודה