הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה לשפר?

• פותח/ת השרשור Serg
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Serg

מושעה
2,023
587
נק' מוניטין:
1,257
2,023
587
תודה רבה לכולם על התגובות הטובות והפחות טובות.נמשיך לעדכן

נערך לאחרונה:
תחשוב שיעשו תחרות ויגידו שזו תחרות לאנשים שמתחת ל60 ק"ג בלבד אבל בלי בדיקה, סומכים על המתחרים.
אתה חושב שכל מי שהיה עומד על הבמה היה מתחת ל60 ק"ג?
אבל זה לא ככה היה שקילה
זה קלאסיק יש לכולם קטגוריות משקל

נערך לאחרונה:
אבל זה לא ככה היה שקילה
זה קלאסיק יש לכולם קטגוריות משקל

בסדר זה לא משנה את העובדה שכדי להשתייך לקטגורייה כלשהי לא משנה מה היא תהיה אתה צריך להיבדק בנושא כדי להיכנס אליה.
אם זה משקל / גובה / בדיקות שתן / פוליגרף או כל דבר אחר.

upload_2020-10-1_0-8-51.png

בנתיים יש לו פיזיקס די סבבה לנתונים שהוא מציג ככה שיש מצב שזה נכון, אם הוא משקר או לא זה עניין שלו..
אתה לא מבין שהוא ממציא נתונים לפני שנה השיא שלו היה 120 בנצ' חיובי ל10 היום השיא ירד ל100 מחר יעלה ל230

אתה לא מבין שהוא ממציא נתונים לפני שנה השיא שלו היה 120 בנצ' חיובי ל10 היום השיא ירד ל100 מחר יעלה ל230
שימציא אלף נתונים,זה בעיה שלו עם עצמו , כל עוד ה פיזיקס שלו שלו משתפרים והם באמת שלו, כל הכבוד לו...

מה איתך גבר,אז ככה עברתי פצייעה ביד אחורית לפני כמה זמן ,קרע חלקי ביד אחורית ככה שאני נזהר עם הלחיצות שלי,אני מתמודד עם כאבים איומים שם.
אז לפני ששופטים בן אדם שלא מכירים חושבים ועוצרים לפני שמקלידים,שנה טובה מלאה בג’ינס אח יקר.
בנתיים יש לו פיזיקס די סבבה לנתונים שהוא מציג ככה שיש מצב שזה נכון, אם הוא משקר או לא זה עניין שלו..
תודה רבה לך על כל המחמאות אחי.
לדעתי אין דבר כזה פיזיק ביחס למשקלים חח.
כמו שאמרתי יש אנשים רזים שהם ממש חזקים!!
תמשיך בשלך עוקב אחרי המסע שלך תן בראש אח

מה איתך גבר,אז ככה עברתי פצייעה ביד אחורית לפני כמה זמן ,קרע חלקי ביד אחורית ככה שאני נזהר עם הלחיצות שלי,אני מתמודד עם כאבים איומים שם.
אז לפני ששופטים בן אדם שלא מכירים חושבים ועוצרים לפני שמקלידים,שנה טובה מלאה בג’ינס אח יקר.

שמע להרים אחרי קרע חלקי ביד אחורית 100 ק"ג בלחיצה חיובית ל10 חזרות...
או שאתה קצת מעוות את המציאות או שבאמת אתה תגלית של אחד לדור.

כנראה שמעוות בכ"מ.

למה כרגע אתה לא עובד כבד ברגליים? סיימת סייקל או משהו?
שמע להרים אחרי קרע חלקי ביד אחורית 100 ק"ג בלחיצה חיובית ל10 חזרות...
או שאתה קצת מעוות את המציאות או שבאמת אתה תגלית של אחד לדור.

כנראה שמעוות בכ"מ.
כן אחי היה לי קרע חלקי,שגם בתרגילי כפיפה כאב לי.לאט לאט החלים לי אבל עדיין יש הבזקי כאב.
בכל מקרה אנחנו נתאמן ביחד ותראה ששום דבר לא שקר
לא עובד כבד רגליים,הכוונה היא יותר לסקואט כבד,הטכניקה שלי שם לא 100 אחוז ונגרם לי כאבים בגב תחתון,במקום לתקן את הסקואט בחרתי לעבוד עליהם בצורה קצת שונה,כרגע שאני בסגר לדעתי זו הייתה החלטה שגויה,אחזור למכון לתקן את הסקר ואו שלי.
מחרתיים הוא אדי הול הישראלי
חח ממש לא המטרה שלי וגם לא אגיע אליה,יודע שצחקת ודפקת סתלבט,אם אתה צריך עזרה באימונים תזונה וכו אשמח לעזור,אין צורך לעקוץ.
ועכשיו ברצינות,לא מעוניין להיות שום מישהו אחר,רוצה להיות אני הכי טוב שיש!

כן אחי היה לי קרע חלקי,שגם בתרגילי כפיפה כאב לי.לאט לאט החלים לי אבל עדיין יש הבזקי כאב.
לא עובד כבד רגליים,הכוונה היא יותר לסקואט כבד,הטכניקה שלי שם לא 100 אחוז ונגרם לי כאבים בגב תחתון,במקום לתקן את הסקואט בחרתי לעבוד עליהם בצורה קצת שונה,כרגע שאני בסגר לדעתי זו הייתה החלטה שגויה,אחזור למכון לתקן את הסקר ואו שלי.

חח ממש לא המטרה שלי וגם לא אגיע אליה,יודע שצחקת ודפקת סתלבט,אם אתה צריך עזרה באימונים תזונה וכו אשמח לעזור,אין צורך לעקוץ.
לא יודע מאיפה הסקת שחיפשתי עזרה על תזונה ואימונים אבל בסדר

הנה אני מבטיח פה ברחבי הפורום שאם אתה לוחץ 120 ק"ג ליותר מ8 חזרות בבנץ' שיפוע חיובי כמו שצריך עם נגיעה בחזה אני פורש מתחום פיתוח הגוף לאלתר.
מחכה לסוף הסגר בקוצר רוח.

הנה אני מבטיח פה ברחבי הפורום שאם אתה לוחץ 120 ק"ג ליותר מ8 חזרות בבנץ' שיפוע חיובי כמו שצריך עם נגיעה בחזה אני פורש מתחום פיתוח הגוף לאלתר.
מחכה לסוף הסגר בקוצר רוח.
אל תפרוש בבקשה ממך, אתה מיועד לפרו

אל תפרוש בבקשה ממך, אתה מיועד לפרו

פורש ויודע מה גם עושה הסבה מקצועית לרקדנית על עמוד,

אח שלי אני מתאמן מספיק זמן עם אנשים מספיק חזקים ולא ראיתי אחד (גם לא טבעי אגב)
פה בארץ שדחק בשיפוע 120 ק"ג לחזרות כמו שצריך, אולי אחרים בפורום פה ימחאו לך כפיים
וגם אני הייתי מוחא, עד שכתבת את השטויות האלה פרגנתי לך מכל הלב אבל יש גבול ללוקשים שאנשים יאכלו ממך בשקט.

לפי מה שאתה אומר אתה לוחץ בשיפוע יותר מאשר לוחץ בסקוואט, בוא אליי לאימון,
יש לי 115 ק"ג בפלטות, אפילו לא תיאלץ להגיע לשיא שלך, בוא תלחץ את זה ל-5 חזרות טובות בשיפוע ואני מוכן להפסיד מה שתרצה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית