הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה לשפר?

• פותח/ת השרשור Serg
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Serg

מושעה
2,023
587
נק' מוניטין:
1,257
2,023
587
תודה רבה לכולם על התגובות הטובות והפחות טובות.נמשיך לעדכן

נערך לאחרונה:
פורש ויודע מה גם עושה הסבה מקצועית לרקדנית על עמוד,

אח שלי אני מתאמן מספיק זמן עם אנשים מספיק חזקים ולא ראיתי אחד (גם לא טבעי אגב)
פה בארץ שדחק בשיפוע 120 ק"ג לחזרות כמו שצריך, אולי אחרים בפורום פה ימחאו לך כפיים
וגם אני הייתי מוחא, עד שכתבת את השטויות האלה פרגנתי לך מכל הלב אבל יש גבול ללוקשים שאנשים יאכלו ממך בשקט.

לפי מה שאתה אומר אתה לוחץ בשיפוע יותר מאשר לוחץ בסקוואט, בוא אליי לאימון,
יש לי 115 ק"ג בפלטות, אפילו לא תיאלץ להגיע לשיא שלך, בוא תלחץ את זה ל-5 חזרות טובות בשיפוע ואני מוכן להפסיד מה שתרצה.
כמה עלה? 0:

איך קוראים לך סרג' שם של רוסי ואתה איטלקי?
כמו שקוראים לך סייקל טלפון ואתה בכלל בן אדם
פורש ויודע מה גם עושה הסבה מקצועית לרקדנית על עמוד,

אח שלי אני מתאמן מספיק זמן עם אנשים מספיק חזקים ולא ראיתי אחד (גם לא טבעי אגב)
פה בארץ שדחק בשיפוע 120 ק"ג לחזרות כמו שצריך, אולי אחרים בפורום פה ימחאו לך כפיים
וגם אני הייתי מוחא, עד שכתבת את השטויות האלה פרגנתי לך מכל הלב אבל יש גבול ללוקשים שאנשים יאכלו ממך בשקט.

לפי מה שאתה אומר אתה לוחץ בשיפוע יותר מאשר לוחץ בסקוואט, בוא אליי לאימון,
יש לי 115 ק"ג בפלטות, אפילו לא תיאלץ להגיע לשיא שלך, בוא תלחץ את זה ל-5 חזרות טובות בשיפוע ואני מוכן להפסיד מה שתרצה.
לוחץ בשיפוע יותר מלוחות בסקואט? מאיפה אתה ממציא את השטויות האלה.
לא יודע איפה אתה מתאמן ועם מי,אצלי במכון כל ילד בן 18 עושה דדליפט של 200 פלוס קג וכולם טבעיים,ילדים עושים לי פה סקואט של 220 קג,לא יודע איפה אתה מתאמן באמת.
בוא נגיד בנץ של 3 פלטות סקואט של 4 ו דדליפט של 5 פלטות כל בן אדם עם קצת גנטיקה שיתאמן רק כוח יכול להגיע תוך שנתיים שלוש אם עושים הכל כמו שצריך.
וכל זה מבלי שיהיה עליהם מסת שריר מרשימה,אני ראיתי בעיניים שלי ילד שנותן 300 דדליפט

מה איתך גבר,אז ככה עברתי פצייעה ביד אחורית לפני כמה זמן ,קרע חלקי ביד אחורית ככה שאני נזהר עם הלחיצות שלי,אני מתמודד עם כאבים איומים שם.
אז לפני ששופטים בן אדם שלא מכירים חושבים ועוצרים לפני שמקלידים,שנה טובה מלאה בג’ינס אח יקר.
שאלתי אותך כמה היה השיא שלך אמרת 100 לעשר לא 120 לפני שנה די לזיין את השכל

אני מוכן אפילו לבוא לטובתך לא צריך שתלחץ 120 ל5 או 115 ל5 תלחץ 100 חיובי ל1 ותשלח לנו סרטון מה אומר?
וכל זה מבלי שיהיה עליהם מסת שריר מרשימה,אני ראיתי בעיניים שלי ילד שנותן 300 דדליפט
יש שם לילד הזה?

לא יודע איפה אתה מתאמן ועם מי,אצלי במכון כל ילד בן 18 עושה דדליפט של 200 פלוס קג וכולם טבעיים
בוא נגיד בנץ של 3 פלטות סקואט של 4 ו דדליפט של 5 פלטות כל בן אדם עם קצת גנטיקה שיתאמן רק כוח יכול להגיע תוך שנתיים שלוש אם עושים הכל כמו שצריך.
אתה יודע שזה לא אמין ....
אפרופו אמינות... מה אתה מנסה להוכיח ???
לאן יכול להוביל ויכוח וירטואלי עם דמויות שלא פגשת ולא תפגוש בחיים.??

@Serg
אגב אתה רוצה להראות לכולם מאיפה משתין הדג ולהוכיח שאתה לא מחרטת ???
תוכיח - תעלה סרטון מה הבעיה ?
אפילו 100×10 בנץ' שיפוע

תעלה תמונות נורמליות שרואים את כל הגוף ולא תמונות סלפי שמגדילה את היד , הרי אתה לא מעלה תמונות באינסטגרם - זה פורום .

אני מוכן לוותר לו ושיעשה 10 עם 90 או אחד על 100
זורם...
@Serg
בקיצר העם דורש סרטון ....
מה שנקרא הגענו לרגע ההכרעה:
או סרטון וכולם אוכלים את הכובע ויצאת כלי של החיים
או אין סרטון ואתה בגדר של חרטתן.
אתה מחליט לאן ממשיכים מפה.
נ.ב
לי אגב לא משנה כמה אתה דוחק והאם את טבעי או לא...
סתם בשבילך ראיתי שכולם יורדים עליך ואתה מגיב ומתעצבן ....
אז או שתוכיח לכלום שאת לא לא בלוף - הרי זה מה שאתה מנסה וזה יהיה לתמיד ותוכל לרשום פה מה שבא לך...
או אל תעלה כלום ותמשיך להתגונן ולהתווכח עם כל מיני אנשים

זורם...
@Serg
בקיצר העם דורש סרטון ....
מה שנקרא הגענו לרגע ההכרעה:
או סרטון וכולם אוכלים את הכובע ויצאת כלי של החיים
או אין סרטון ואתה בגדר של חרטתן.
אתה מחליט לאן ממשיכים מפה.
נ.ב
לי אגב לא משנה כמה אתה דוחק והאם את טבעי או לא...
סתם בשבילך ראיתי שכולם יורדים עליך ואתה מגיב ומתעצבן ....
אז או שתוכיח לכלום שאת לא לא בלוף - הרי זה מה שאתה מנסה וזה יהיה לתמיד ותוכל לרשום פה מה שבא לך...
או אל תעלה כלום ותמשיך להתגונן ולהתווכח עם כל מיני אנשים
שיחזור המכון אעלה פה את המספרים המדוברים,לא השווצתי לרגע במשקלים שלי,זה לא שבאתי ונופפתי ואמרתי שאני לוחץ ככה וככה פוט שאלו ולמרות שלא רציתי עניתי.
מעולם לא התעצבנתי,פשוט זה אופי של ישראלים לריב עם אנשים שהם לא מכירים,לא מאמינים שאני טבעיי? לא צריך,אני לא טבעי בשבילכם.
לגבי המשקלי עבודה אני אעלה שאחזור למכון

מה אכפת לכם אם הוא עושה 120 בנץ ל200 או 60 בנץ לחזרה
שיגיד מה שהוא רוצה, בין אם זה אמת או לא, למי אכפת אתם בפורום אנונימי ואם הוא מחרטט או לא מחרטט הוא מחרטט אנשים שכנראה בחיים לא יפגשו אותו ושיהיה לו בכיף

כמו שקוראים לך סייקל טלפון ואתה בכלל בן אדם

לוחץ בשיפוע יותר מלוחות בסקואט? מאיפה אתה ממציא את השטויות האלה.
לא יודע איפה אתה מתאמן ועם מי,אצלי במכון כל ילד בן 18 עושה דדליפט של 200 פלוס קג וכולם טבעיים,ילדים עושים לי פה סקואט של 220 קג,לא יודע איפה אתה מתאמן באמת.

עזוב, אתה טבעי והכי חזק בארץ, אין לי כוח להתווכח על דברים שלא באמת מעניינים אותי,
רק העקשנות שלך לקחה אותי למקומות האלה.

שיהיה בהצלחה ותחשוב על הסבה לליפטינג.

שיחזור המכון אעלה פה את המספרים המדוברים,לא השווצתי לרגע במשקלים שלי,זה לא שבאתי ונופפתי ואמרתי שאני לוחץ ככה וככה פוט שאלו ולמרות שלא רציתי עניתי.
מעולם לא התעצבנתי,פשוט זה אופי של ישראלים לריב עם אנשים שהם לא מכירים,לא מאמינים שאני טבעיי? לא צריך,אני לא טבעי בשבילכם.
אני מוכן להיות זה שמצלם אותך גם ככה אני מתאמן איתך במכון

תבוא מתישהו החוצה תגיד לי שלום (למתחם של WL)
הוא מחרטט אנשים שכנראה בחיים לא יפגשו אותו ושיהיה לו בכיף
קטע פגשתי אותו
חביבי אני הרמתי בשיפוע הכי הרבה 100 ק"ג ל-5 חזרות וזה היה שהייתי במסה.

אתה טוען שבחיטוב שלך אתה מרים לפחות 20% יותר ממני.

אז או שאני חלש וכנראה שמתאמן על הפרצוף או שהמכון שלך פשוט זה משהו שלא נראה מעולם.

מת לראות את הילד הטבעי שמשך 300 ק"ג דדליפט.
יש כמה עם 300 אף אחד מהם לא ילד הכי צעיר 22 נראה לי אז לא מבוגר מידי אבל לא בטוח טבעיי

נערך לאחרונה:
לא קשור לזה שאתה משוויץ או לא משוויץ.
אני רואה שיורדים עליך טיפה ואתה מצטדק ומנסה לענות לכולם פה...
אז אמרתי שבמקרה שלך לא יעזור מילים - רוצה להשתיק את כולם - תעלה סרטון מה שבא לך -לא חייב 120×10 מספיק 100×8
וככה תצא גבר וכולם ישתקו...
אגב החדרי כושר יפתחו רשמית לא בחודש/חודשיים הקרובים.
אבל הי... בנתיים כולם מתאמנים איפה שהו במכונים מאולתרים בחדרי חדרים מה שנקרא.
תמצא כזה ותעלה סרטון

אז או שאני חלש וכנראה שמתאמן על הפרצוף או שהמכון שלך פשוט זה משהו שלא נראה מעולם.

אני מוכן להיות זה שמצלם אותך גם ככה אני מתאמן איתך במכון

תבוא מתישהו החוצה תגיד לי שלום (למתחם של WL)

קטע פגשתי אותו

יש כמה עם 300 אף אחד מהם לא ילד הכי צעיר 22 נראה לי אז לא מבוגר מידי אבל לא בטוח טבעי
אין לנו מתחם של wl במכון
מי אתה? מעניין דיברנו במכון ?

הבחוץ זה WL גאון

אתה לא מכיר במקרה ראיתי אותך כמה פעמים עושה סקוואט ובנצ' מספיק כדי לדעת שזה לא המשקלים שכתבת

אין כאלה
מה השם שלך נתאמן ביחד
לא עשיתי בנץ והדליפט שנה....
למה לא באת להגיד שלום?.

מה השם שלך נתאמן ביחד
לא עשיתי בנץ והדליפט שנה....
למה לא באת להגיד שלום?.
גיא
בנצ' חיובי
הפואנטה שראיתי את הסקוואט שלך ואת המשקלים שלך בתרגילים (לרוב אתה עושה לחיצה עם דאמבלים) הם לא מתקרבים טיפה למשקלים שאתה כותב פה

מה הייתי אמור להגיד? "מה קורה אחי מתי תפסיק לשקר בLBS?"

גיא
בנצ' חיובי
הפואנטה שראיתי את הסקוואט שלך ואת המשקלים שלך בתרגילים (לרוב אתה עושה לחיצה עם דאמבלים) הם לא מתקרבים טיפה למשקלים שאתה כותב פה

מה הייתי אמור להגיד? "מה קורה אחי מתי תפסיק לשקר בLBS?"
חח מה אכפת לי מהפורום,אני מדבר עם כולם בגלל זה חשבתי שדיברת איתי,נעשה אימון ביחד אחי
מכיר שם את גיא המאמן,פעם הבאה תבוא להגיד שלום

נערך לאחרונה:
הבחוץ זה WL גאון

אתה לא מכיר במקרה ראיתי אותך כמה פעמים עושה סקוואט ובנצ' מספיק כדי לדעת שזה לא המשקלים שכתבת

אין כאלה
אם אתה עוקב הדוק שלי בלייב ואני בכלל לא מכיר אותך,אתה אמור לדעת שבתקופה האחרונה אני עושה המון התשה מוקדמת,לכן המשקלי עבודה שראית לא רלוונטים בכלל,בכל מקרה כנראה שאתה סתם ילד קטן שמחפש מה לא טוב אצל אחרים,אתה מוזמן לבוא להתאמן איתי ולראות את כל המספרים בעיניים שלך
עוד מעט תגיד לכולם שאמרתי לך מה הסייקל שלי כי אתה איתי במכון‍♂️

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית