עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה השם שלך נתאמן ביחד
לא עשיתי בנץ והדליפט שנה....
למה לא באת להגיד שלום?.
כןהפעם האחרונה שעשית בנץ ודדליפט היו לפני שנה?
לא מעניין אותי מה האימון שלך ואיך אתה מתאמן בשנה שנתיים האחרונות לא היית קרוב למשקלים שכתבת פה אפילו לא טיפהאם אתה עוקב הדוק שלי בלייב ואני בכלל לא מכיר אותך,אתה אמור לדעת שבתקופה האחרונה אני עושה המון התשה מוקדמת,לכן המשקלי עבודה שראית לא רלוונטים בכלל,בכל מקרה כנראה שאתה סתם ילד קטן שמחפש מה לא טוב אצל אחרים,אתה מוזמן לבוא להתאמן איתי ולראות את כל המספרים בעיניים שלך
אתה עוקב אחריי שנה שנתיים?לא מעניין אותי מה האימון שלך ואיך אתה מתאמן בשנה שנתיים האחרונות לא היית קרוב למשקלים שכתבת פה אפילו לא טיפה
במכון שאתה מתאמן בו אפשר לקבל אימון ניסיון חינם כל אחד בפורום פה יכול לבוא לראות אותך לא מצליח חזקה אחת עם 100 קילו בנצ' חיובי
כן אני עוקב אחרייך כל יום בדרך הביתהאתה עוקב אחריי שנה שנתיים?
זה קריפי ממשאתה עוקב אחריי שנה שנתיים?
חחחחח אני מת.כן אני עוקב אחרייך כל יום בדרך הביתה
אתה דביל? (שאלה רטורית)
אני מתאמן איתך במכון רואה אותך מתאמן רואה את המשקלים שלך
אתה בחיים לא עברת את ה100 בבנצ' חיובי כותב פה 120
שלא נדבר על סקוואט 180 חח אולי ראק פולס וגם זה אני בספק
בוכה פה מצחוקזה קריפי ממש
למה שלא תוכיח שאני משקר?חחחחח אני מת.
שאתה נותן פה אחלה זוויות צילום שלח פה סרטון שלך עושה פוזינג או משהו לא באתי לפגוע אז עדיף שאני לא אכתוב איך התמונות זווית שלך קשורות למציאותועל הפיזיק מה מש לך להגיד ?
למה שלא תוכיח שאני משקר?
תעלה סרטון מצדי חזרה אחת עם המשקלים שנתת
שאתה נותן פה אחלה זוויות צילום שלח פה סרטון שלך עושה פוזינג או משהו לא באתי לפגוע אז עדיף שאני לא אכתוב איך התמונות זווית שלך קשורות למציאות
מה השם שלך?למה שלא תוכיח שאני משקר?
שאתה נותן פה אחלה זוויות צילום שלח פה סרטון שלך עושה פוזינג או משהו לא באתי לפגוע אז עדיף שאני לא אכתוב איך התמונות זווית שלך קשורות למציאות
יותר גדול במציאות לא יודע מי זה הילד הזה שעוקב אחריי במכוןהוא לא כזה גדול כמו בתמונה הראשונה??
לא חייב לך דין וחשבון עד שאני לא יודע מי אתה,עד אז אתה מישהו דימיוני מבחינתילמה שלא תוכיח שאני משקר?
לא יודע, זה לא ברור שיש פה משחק בזוויות צילום?הוא לא כזה גדול כמו בתמונה הראשונה??
גיא שם משפחה תצטרך לגלות לבדמה השם שלך?
אחלה בדיחות אתה מספר פה מצחיק כמעט כמו 120 בנצ' חיובי לעשיריותיותר גדול במציאות לא יודע מי זה הילד הזה שעוקב אחריי במכון
אם אני אומר לך איזה חגורה יש לך ובאיזה מכון אנחנו מתאמנים? אז שכנעתי?לא חייב לך דין וחשבון עד שאני לא יודע מי אתה,עד אז אתה מישהו דימיוני מבחינתי
מה הקשר שכנוע,קצת מוזר שאתה מכיר אותי ולא אומר מה השם שלך? למה אתה לא אומר???לא יודע, זה לא ברור שיש פה משחק בזוויות צילום?
גיא שם משפחה תצטרך לגלות לבד
אחלה בדיחות אתה מספר פה מצחיק כמעט כמו 120 בנצ' חיובי לעשיריות
הכי פשוט למה שלא תשלח סרטון פוזיג ועל הדרך 120 קילו בנצ' לחזרה
אם אני אומר לך איזה חגורה יש לך ובאיזה מכון אנחנו מתאמנים? אז שכנעתי?
אז אתה אומר שאין לך חגורה של rdx?מה הקשר שכנוע,קצת מוזר שאתה מכיר אותי ולא אומר מה השם שלך? למה אתה לא אומר???
אני לא חוגר בכלל
חחחחח שמע אתה ממש עוקב,אחריי,משהו חיובי יש לך להגיד ?אז אתה אומר שאין לך חגורה של rdx?
מה הקשר שכנוע,קצת מוזר שאתה מכיר אותי ולא אומר מה השם שלך? למה אתה לא אומר???
אני לא חוגר בכלל
ואלה הוא בן אדם הזוי הוא אומר שהוא מתאמן איתי,הבן אדם לא אומר מי הוא הואחחחחחחחחח אני מת,
קודם כל ראיתי תמונה שלך חוגר (או שמא מחוך?)
ולמה סגרת את הפייסבוק והאינסטגרם ? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
לפחות עכשיו סיכמנו שאני לא משקר..חחחחח שמע אתה ממש עוקב,אחריי,משהו חיובי יש לך להגיד ?
יא דבע הוא צוחק עלייך לא עליואלה הוא בן אדם הזוי הוא אומר שהוא מתאמן איתי,הבן אדם לא אומר מי הוא הוא
מה הקשר משקר,למה אתה מפחד להגיד מה השם שלך מה אני יאכל אותך ?לפחות עכשיו סיכמנו שאני לא משקר..
חיובי מקבל רק מי שמגיע לו תשאל את @elchonon איך לקבל משוב חיובי הוא קיבל ממני
אפסלפחות עכשיו סיכמנו שאני לא משקר..
חיובי מקבל רק מי שמגיע לו תשאל את @elchonon איך לקבל משוב חיובי הוא קיבל ממני
יא דבע הוא צוחק עלייך לא עלי
אני לא זה משקר כל משפט שני שלו פה
מה הקשר משקר?????מה הקשר משקר,למה אתה מפחד להגיד מה השם שלך מה אני יאכל אותך ?
הייתה מאמן שם?מה הקשר משקר?????
120 בנצ' חיובי לא קרה אף פעם גם לא לחזרה
180 סקוואט כנל
100 בנצ' חיובי כנל
חגורה
אמרתי לך את השם שם משפחה תצטרך להזמין אותי לגלידה לפני