עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה שלא תגיד את האמת לגבי הנתונים שלךאמרת לי רק מה השם הפרטי שלך,מה אני אמור להסיק מזה?
למה שלא תגיד מי אתה וזהו חח?
אני אמרתי לך שאחרי הסגר נעשה אימון ביחד,בסוף אנחנו חברים טובים ואתה יודע עליי הכל ודופק עליי סתלבט רציני פהלמה שלא תגיד את האמת לגבי הנתונים שלך
נסתרות דרכי האל
איפה אתם מתאמנים אני רוצה לבוא אחרי הסגר
לטבעיים בלבד 🙄
אני אפתח שאהיה במסה, כרגע אני ביזיון.
זה לא אישי עליו, שאלתי עליך 😃 אתה לא חייב לשתף.אמרתי לך מי אני ועכשיו אתה חושב שאתה יודע מי אני גאון
מה זה משנה כמה אני מרים אתה לא מרים את מה שכתבת או קרוב לזה
לא נעים להגיד עליו דברים אישיים גם זה לא נותן כלום כמובן שהוא יכול אשר לי ואני אכתוב
מרכז הספורט אוניברסיטת תל אביבזה לא אישי עליו, שאלתי עליך 😃 אתה לא חייב לשתף.
אוניברסיטת תאזה לא אישי עליו, שאלתי עליך 😃 אתה לא חייב לשתף.
אני יודע מי אתה,ילד נמוך שוקל 60 70 בערך שאלת אותי אם אני לוקח סארמסאוניברסיטת תא
מילניום או קניון?הולמס פלייס רעננה
מילניוםמילניום או קניון?
ניפגשמילניום
אבל אני יותר פה בתל אביב תבואניפגש
מה זה משנה מי אניאני יודע מי אתה,ילד רזה כזה נמוך דיברנו פעם ושאלת אותי אם אני בסייקל
אתה טרול לדעתי אחימה זה משנה מי אני
אני משקר או לא?
מה גם שאתה אמרת איפה שאני מתאמן רק לאחר איפה שאני אמרתי.אתה טרול לדעתי אחי
מעולם לא ראית אותי אחרת הייתה אומר מי אתה
חחחח יא אוטיסט אני בקשתי ממך אישור להגיד איפה אתה מתאמן היית יכול להגיד לי הייתי אומראתה טרול לדעתי אחי
מעולם לא ראית אותי אחרת הייתה אומר מי אתה
מה גם שאתה אמרת איפה שאני מתאמן רק לאחר איפה שאני אמרתי.
בנוסף אתה לא אומר מה השם משפחה ומי אתה.
אם יש לי חגורה או אין או בכללי איפה שאני מתאמן,כל אחד יכול לדעת.
אני מנסה להבין מי אתה,אני חושב אבל לא בטוח אז למה אתה לא אומר לי בפרטי מי אתה? ממה אתה מפחד.חחחח יא אוטיסט אני בקשתי ממך אישור להגיד איפה אתה מתאמן היית יכול להגיד לי הייתי אומר
רוצה שאני אפרט מי המאמנים שמה? שמות משקלים?
עזוב שלפני שנייה אמרת שאתה יודע מי אני
תארגן כניסהאבל אני יותר פה בתל אביב תבוא
בכיף ואם לא אצליח יש לך פה את מישמיש בן אדם שעוקב אחריי מתאמן במציאות שהוא בעצם טרולתארגן כניסה
שמעבכיף ואם לא אצליח יש לך פה את מישמיש בן אדם שעוקב אחריי מתאמן במציאות שהוא בעצם טרול
ככה הוא יסדר לך כניסה בדוקשמע
הוא אחד החתיכים