עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ועינסטה?
אפשר גם?
מרשה..בספק אם אללההה מרשה עינסטא...
אז שלח כתובת מאמיאתה הראשון שמגיע
למה מאמי? לא גבריאז שלח כתובת מאמי
ככה אללה ציווה אותנולמה מאמין?
רחוב של 6-7 ק''מלוי אשכול
אני מחכה שמישמיש יתן תכתובת,כנראה הוא יודע איפה אני גרככה אללה ציווה אותנו
רחוב של 6-7 ק''מ
להתחיל לחפש?
איפה ראית תמונה שלו?וואלה @Serg יש לך גוף פצצה, לא משנה לי בכלל אם זה טבעי או לא. אם אתה משקר לגביי זה או לגביי המשקלי עבודה כנראה שיש לך בעית ביטחון קשה מאוד. ככה או ככה מגיעה לך מילה טובה.
הוא מעלה תמונה בהודעה הראשונה בפוסט ואחרי יום וחצי מוחק, בקבוע..איפה ראית תמונה שלו?
ומה אין לו תמונה שהוא יכול להשאיר לי לראות?הוא מעלה תמונה בהודעה הראשונה בפוסט ואחרי יום וחצי מוחק, בקבוע..
יא פגום בוא תמצא את התמונותהבאת תמונות שאפשר למצוא באינסטה של המכון שלו, היית כבר מביא סרטון שלך מרים כבד בזמן הזה, טרול כושל.
א תלמד עבריתיא פגום בו תמצא את התמונות
קראתי בריפרוף על ה44 ס''מ היקף יד, חייב לראות את זה 🤯🤯🤯חכה,עוד מעט עוד פוסט..
בנתיים הפוסט הזה מעביר את הסגר לא רע..
אפשר הסבר חמה זה עשה כל כך הרבה רעש?חכה,עוד מעט עוד פוסט..
בנתיים הפוסט הזה מעביר את הסגר לא רע..
הוא ילד בן 15 16 לא?א תלמד עברית
ב דבר יפה ילד
@Serg תן לו טעימהקראתי בריפרוף על ה44 ס''מ היקף יד, חייב לראות את זה 🤯🤯🤯
כי משעמם?אפשר הסבר חמה זה עשה כל כך הרבה רעש?
הוא גם יכול להיות טרול שמן בן 36 עד כמה שזה נוגע אלי, אבל רמת השיח והבגרות שלו הם של ילד בן 15-16, וזה עוד עם להחמיא לוהוא ילד בן 15 16 לא?
חשבתי שאני עשיתי תרעש
תקרא תפוסט ותבין כמה הוא סטוקר אלייהוא גם יכול להיות טרול שמן בן 36 עד כמה שזה נוגע אלי, אבל רמת השיח והבגרות שלו הם של ילד בן 15-16, וזה עוד עם להחמיא לו
ואוו אני כותב מהטלפון ופספסתי אות ממש עלית עליא תלמד עברית
ב דבר יפה ילד
תחליט אני מכיר אותך או לא מכיר אותך לא ברור לי עודתקרא תפוסט ותבין כמה הוא סטוקר אליי
לא עניתה לי לשאלה,אתה בא למכון לראות אותי לוחץ 120 עליון?ואוו אני כותב מהטלפון ופספסתי אות ממש עלית עלי
טמבל