מה לשפר?

• פותח/ת השרשור Serg
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Serg

מושעה
2,023
587
נק' מוניטין:
1,257
2,023
587
תודה רבה לכולם על התגובות הטובות והפחות טובות.נמשיך לעדכן

נערך לאחרונה:
Lifetime
לא הבנתי עדיין למה פאוורליפטרים לא מקבלים פיזיקס, השריר עובד שם הרי... זה משהו בתזונה?
התוכניות שהם עושים דורשות המון אוכל,בנוסף הם לא עובדים לפי פרופורציות.
למתחרים ברמה גבוהה יש גןף, כמובן לא פרופורציונלי כמו פאורליפטר.
אבל אם אתה מדבר על הילדים פה הם פשוט דוחפים אוכל כדי להשיג pr המיינדסט שלהם דפוק
שלילי בזנתי
סייקל סארמס, בקרוב סייקל טסט׳.
ואני לוקח אותך?

12 שבועות אוסטרין (10, 15, 20 מג כל 4 שבועות)
8 שבועות לגד במינון 2.5 מג
8 שבועות קארדרין

חומרים של סיינס ביו.
לצערי אני לא זוכר בוודאות כמה עליתי. עשיתי סייקל די נקי, אכלתי ממש מעט מעל הנטרלי, אירובי כל יום, לא התפרעתי על אוכל בכלל. נראה לי שעליתי משהו כמו 3-4 קילו. השיפור היה בעיקר במסת שריר ובמשקלי העבודה.

@nlr666 @CycleTelephohe

12 שבועות אוסטרין (10, 15, 20 מג כל 4 שבועות)
8 שבועות לגד במינון 2.5 מג
8 שבועות קארדרין

חומרים של סיינס ביו.
לצערי אני לא זוכר בוודאות כמה עליתי. עשיתי סייקל די נקי, אכלתי ממש מעט מעל הנטרלי, אירובי כל יום, לא התפרעתי על אוכל בכלל. נראה לי שעליתי משהו כמו 3-4 קילו. השיפור היה בעיקר במסת שריר ובמשקלי העבודה.

@nlr666 @CycleTelephohe
היית יכול לעלות 10-15 ק"ג בכיף שלך אם היית דוחף קצת יותר lgd ומתפרע על האוכל, בלי לצבור יותר מדי שומנים, פעם הבאה תאכל יותר, הרבה הרבה יותר, נקודות לשיפור

היית יכול לעלות 10-15 ק"ג בכיף שלך אם היית דוחף קצת יותר lgd ומתפרע על האוכל, בלי לצבור יותר מדי שומנים, פעם הבאה תאכל יותר, הרבה הרבה יותר, נקודות לשיפור

איזה שטויות. 10-15 ק״ג בלי לצבור יותר מידי שומן? ב8 שבועות? 3-4 קילו שריר (וגם זה אני בספק) לסייקל עדין של סארמס זה סופר מכובד לדעתי.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית