עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה פתאום אחילחח אני מרווה שהבדיחה לא על חשבוני
בולשיטבידיוק מה שחשבתי.
פיזיק טוב זה בראש ובראשונה גנטיקה
אחר כך התמדה באימונים ובתזונה
ורק אז חומרים
לא מסכים איתך ויש לי הסבר אבל הוא ארוך ואין כוח להיכנס לזה.בולשיט
פיזיקס זה הרגלים, צעד קטן לאדם ציד גדול לאנושות
80 אחוז תזונה, 20 אחוז אימונים ו100 אחוז התמדה
גנים הם האחרונים שמשחקים שם תפקיד
2 אחים עם אותם גנים אחד שמן אחד בריון, ההבדלים? הדברים הקטנים, התמקדות בחלבון, הרגלים של לשבת זקוף וכו וכו
כנס נולא מסכים איתך ויש לי הסבר אבל הוא ארוך ואין כוח להיכנס לזה.
גנטיקה לא תיקח אותך לשום מקום אם לא תפתח אותה, יפה שיש פוטנציאל אבל בלי להזרים זרם שם לא יהיה חשמללא מסכים איתך ויש לי הסבר אבל הוא ארוך ואין כוח להיכנס לזה.
אסביר לך ולו.כנס נו
יש לנו זמן ומטרה להגיע ל50 עמודים
מה אחי, אתה יודע מה נתייג את @sand22 היא תזונתאית, תסביר לך בדיוק מה גנטיקה תתרום לך בלי לצרוך מספיק חלבון..🤦♂️
שוב?
מה יהיה איתך?
עד פה אני מסכיםגנטיקה משחקת תפקיד
תסביר לי אתה עד שהיא תבוא..תסביר לך בדיוק מה גנטיקה תתרום לך בלי לצרוך מספיק חלבון
על זה אומרים כחיצים ביד גיבור כן הנעורים או משהו כזהאנשים שלפני שהתאמנו היו נראים אתלטיים
אז למה יש לי פנים יפות? זה גם גנים אחיעל זה אומרים כחיצים ביד גיבור כן הנעורים או משהו כזה
כבר בילדות הם לימדו את עצמם לאהוב ספורט, לתעדף חלבון ולהיות עם אורח חיים פעיל, אני אישית אהבתי נורא לתת ספרינטים, ואם תבדוק, כל החברה האלה שציינת התחילו להתאמן בגיל 10 ככה בכיף שלהם..
לא ד''ר קליין?אז למה יש לי פנים יפות? זה גם גנים אחי
זה כי אבא איטלקי מצא לו מישהי אמריקאית ואמא אמריקאית מצאה לה איטלקיאז למה יש לי פנים יפות? זה גם גנים אחי
לא אחי מולד.לא ד''ר קליין?
כן אני בחור שמח good vibes only אנרגיות מטורפות ב6 בבוקר עד 12 בלילהזה כי אבא איטלקי מצא לו מישהי אמריקאית ואמא אמריקאית מצאה לה איטלקי
אתה מהאצולה אחי...
ובשביל פנים יפות רוב מה שאתה צריך לעשות זה להיות שמח, זה מפעיל הרבה שרירים בפנים
תגיד כמה עולה חומצה הלריאונית להזרקה יש דרך להשיג בזול? איזה מישהי קוסמטיקאית משוכללת אמרה לי שזה מעודד וגורם לייצור קולגן בתוך הגוף, הדליק אותי, ולהזריק אני כבר יודע..לא ד''ר קליין?
נגד סימני מתיחה?תגיד כמה עולה חומצה הלריאונית להזרקה יש דרך להשיג בזול? איזה מישהי קוסמטיקאית משוכללת אמרה לי ש"ש מעודד ייצור קולגן בתוך הגוף, הדליק אותי, ולהזריק אני כבר יודע..
רק שאתה באחוז שומן נמוךיש לי עצה לאנשים בארץ.
אל תעלבו בכלל אבל מי שיש לו לסת שיוריד תזקן,ככה יראה הרבה יותר טוב
בתיאוריה כן, צריך לחקור על זה, זה גם עניין אותי, יש לי פאקים בצדדים של החזה שרוב הזמן לא רואים כי זה מתקפל לתוך הבית שחי אבל אם החזה מתוח אפשר לראותנגד סימני מתיחה
אבל זה של אמריקאים ופה כתוב בעברית אחי.רק שאתה באחוז שומן נמוך
וואי צריך לתייג אותך האשכול של ה mewing אתה תהיה שם סנסציה