עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם יש לו מה לצלם אז הוא הרוויח את הזכות הזאת ביושר, וואלה מגיע לולוקח תמונות
מה אתה מתחזה אליילא נגעתי בחיים..
אני טבעי
אם יש לו מה לצלם אז הוא הרוויח את הזכות הזאת ביושר, וואלה מגיע לו
אז מה אתה מבלבל את המוח על hcg וקרח פה כבר כמה חודשים אינעל שורלוק, אתה דילר??לא נגעתי בחיים..
אני טבעי
אתה טרול אחי.אמת, הוא נראה מקסים.
אבל בכל זאת..התמונות גם אם מלוטשות הן לא של אחד שלא יודע להחזיק מוט.שקרן מנוול, כל מה שאתה עושה זה לוקח תמונות של עצמך ומטריד אנשים
נשבע ששום דבר לא מלוטש,הזוי שכל אלה שאיתי במכון שמדברים פה מעל הגובה שלהם לא נראים מתאמנים.אבל בכל זאת..התמונות גם אם מלוטשות הן לא של אחד שלא יודע להחזיק מוט.
תפרגנו
אתה טרול אחי.
יש 2 מעל 240 דדליפט אצלנו.
אף אחד מהם לא בפורום
חוץ מאחד בלונדיני שליף גבוה
דחוף קוביה לטוסיק ותירגעאז מה אתה מבלבל את המוח על hcg וקרח פה כבר כמה חודשים אינעל שורלוק, אתה דילר??
😏דחוף קוביה לטוסיק ותירגע
יש יותראתה טרול אחי.
יש 2 מעל 240 דדליפט אצלנו.
אף אחד מהם לא בפורום
חוץ מאחד בלונדיני שליף גבוה
אני לא מתערבב עם דילרים ולא קונה בארץ, לקנות מהאינטרנט מבחינתי זה הימור הרבה הרבה יותר בטוח וממה שהספקתי להבין פה, אתה ככל הנראה דילרודילרים שמוכרים לך שיט
רגע...
ומשום מה במציאןת הם לא נראים מתאמנים,העיקר המשקלים עחי,ולהיות שמן או שחיף עם ידי פסטה.יש יותר
חלק מהם היו פעם בפורום
מי אצלנו?
אוקיי זה משהוא אחר (שאני נוטה להסכים איתך)ומשום מה במציאןת הם לא נראים מתאמנים,העיקר המשקלים עחי,ולהיות שמן או שחיף עם ידי פסטה.
מי אצלנו?
חחח הסגר הזה גורם לי להשאר פה
שמור בסוד 🤫אני לא מתערבב עם דילרים ולא קונה בארץ, לקנות מהאינטרנט מבחינתי זה הימור הרבה הרבה יותר בטוח וממה שהספקתי להבין פה, אתה ככל הנראה דילר