עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גם אם הייתי רוצה לספר אין לי כ"כ למי, התחום של פיתוח גוף בארץ לא מפותח בכלל, תסתכל בגרמניה או ברוסיה או בארהב, ליגה אחרת לגמרישמור בסוד 🤫
על מה דיברנו?
אתה בהחלט שייך לרמה של חו"ל..קטן עליך פהגם אם הייתי רוצה לספר אין לי כ"כ למי, התחום של פיתוח גוף בארץ לא מפותח בכלל, תסתכל בגרמניה או ברוסיה או בארהב, ליגה אחרת לגמרי
אתה טרולעל כמה החיים יפים
יש לי עוד המון לאן להתקדם וברוך ה גם מתקדםחו"ל
טבעי או על חומר? יש הבדלאתה טרול
אין אצלי חברה שנראים על חומרים במכוןטבעי או על חומר? יש הבדל
רק אתה?אין אצלי חברה שנראים על חומרים במכון
חחחחחחחחחחחחרק אתה?
יש את הבחור הענק החלש שהוא על חומרים זקן בן 40 כזה יש לו קעקוע על הידאין אצלי חברה שנראים על חומרים במכון
עדיין לא נתת תמונה ל 5 דקחחחחחחחחחחחח
שורה תחתונה בהלם שזה הגיע ל60 עמודים בגללי
זה אני ..למה אתה חושף!!יש את הבחור הענק החלש שהוא על חומרים זקן בן 40 כזה יש לו קעקוע על היד
יש לך פטיש לחלשים אה?יש את הבחור הענק החלש שהוא על חומרים זקן בן 40 כזה יש לו קעקוע על היד
הוא גם לא נראה טוב סתם גדול(לדעתי)יש לך פטיש לחלשים אה?
לא מסתכל על אנשים אני,יש אותי יש את הגופיית ואנס והמראה,מתרכז על זה.
אין לי מה להסתכל על אחרים שיש אותי
גם אני אם הייתי נראה כמוך הייתי מסתכל בעיקר על עצמייש לך פטיש לחלשים אה?
לא מסתכל על אנשים אני,יש אותי יש את הגופיית ואנס והמראה,מתרכז על זה.
אין לי מה להסתכל על אחרים שיש אותי
דווקא טענת לחברים שאני מזריק ומפסיק כל הזמן.הוא גם לא נראה טוב סתם גדול(לדעתי)
אתה מבין שהסיבה היחידה שהתייחסתי אלייך זה כי שקרת לגבי המשקלים?
בכל חדר כושר יש זקן אחד עם וורידים, זה כי הוא על trt בהוראת רופא, זה לא נקרא להיות על חומרים אלא אם כן הוא עושה שטויות ודופק קרוזים פה ושםהבחור הענק החלש
האמת שלא צחקתי בכלל אני באמת עושה את זהגם אני אם הייתי נראה כמוך הייתי מסתכל בעיקר על עצמי
(והרבה)
ובגלל זה אנחנו אוהבים אותךהאמת שלא צחקתי בכלל אני באמת עושה את זה
אמרתי בול מה שכתבתי פה שהסיבה היחידה שאני אחשוב שאתה מזריק זה רק כי אתה מזכיר את זה כל הזמןדווקא טענת לחברים שאני מזריק ומפסיק כל הזמן.
מפרגן לך על ההשקעה רואים שאתה משקיע המון בחדר כושר 😃קיצר אתה יכול לפרגן לי גם על המקצועיות שלי.
ואם לא היית משקר עליהם הכל היה נחסךאתה נכנסת לנושא שלא היה קשור לשרשור,הראתי לפיזיק שלי ובחרת להתקע על משקלים שאתה שאלת.