עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
וזה רק כשהוא מצטט תגובות...מחקרים הוא קורא ומביןכמה מטומטם אתה יכול להיות אתה מוציא שני מילים מההקשר שלהם ועליהם מגיב
כתבתי ש"לא נראה לי שהוא מזריק", לא כתבתי "הוא מזריק"
[USE[/USER]
בטח אתה גם מתאמן איתי במכוןוזה רק כשהוא מצטט תגובות...מחקרים הוא קורא ומבין
הוא מדבר על אנשים בפרטי על סרג אם הוא מזריק או לא, זה קצת פתטי להתעסק בזה כל כך הרבהוזה רק כשהוא מצטט תגובות...מחקרים הוא קורא ומבין
מצטער אני רוצה שתבין שלא אמרתי לו שאתה מזריק טסט והוא שיקר לךיאלה זיינת תמוח,לך לישון מחר נעשה אימון ביחד בפארק בלמד
תקשיב צריך אבל לפרגן לו פלא שבן אדם כל כך מוגבל מצליח לתפקד כמו שהוא מתפקדוזה רק כשהוא מצטט תגובות...מחקרים הוא קורא ומבין
הזוי מה אני כותב מה אתה מביןהוא מדבר על אנשים בפרטי על סרג אם הוא מזריק או לא, זה קצת פתטי להתעסק בזה כל כך הרבה
בינתיים תסתפק בשלנובטח אתה גם מתאמן איתי במכון
כוחם פה מכירים את סרג במציאות.
הבטחה שלי סרגי פותח ערוץ יוטיוב אחרי שהוא יחזור למכון ולשייפ שלו כי הוא לא מתאמח חודש כרגע
והולך פשוט ךקבל אהבה ממעריצים שמתאמנים איתו במכון
איך אנשים פה לא יוצאים על מישמיש על ההתנהגעת הבזויה שלו??בינתיים תסתפק בשלנו
אם מישהו מוגבל מתפקד אז הוא לא מוגבל ומי שקורא לו מוגבל הוא המוגבל בעצמו שככה הוא מסתכל על המציאותמוגבל
איך ההתנהגות שלי בזויה סך הכל כתבתי שאתה משקר על המשקלים שלךאיך אנשים פה לא יוצאים על מישמיש על ההתנהגעת הבזויה שלו??
לדעתי הוא מזריק לדעתי הוא לא מזריקשלדעתי סרג' לא מזריק אתה מבין שאני חושב שהוא מזריק
במה החבר שיקר?איך ההתנהגות שלי בזויה סך הכל כתבתי שאתה משקר על המשקלים שלך
אני עדיין לא מבין למה אתה מתעלם מזה שהחבר שיקר לך
הוא חשף שקר שלך...איך אנשים פה לא יוצאים על מישמיש על ההתנהגעת הבזויה שלו??
איזה שקר?הוא חשף שקר שלך...
כי גם אם יש פה כמה (ויש) שמאמינים שמעולם לא ראית חומרים גם הם יפלו מהכסא אם אתה באמת מרביץ משקלים כמו שרשמת..
120...מוכר לך??איזה שקר?
זה לא שקר.120...מוכר לך??
דפקת 120 ק"ג 10 חזרות נקי בחיובי??זה לא שקר.
בכמ זה קריפי שהבן אדם מתעסק בי גם מעבר למכון
זה עליוןדפקת 120 ק"ג 10 חזרות נקי בשלילי??
100 "ככה" זה בד"כ 90 וזה רחוק מ120זה עליון
לא מהתקופה הזאת מסהתקופה שלפני הפציעה ביד אחורית.
אחזור למכון ואצלם לכם 100 ככה
לא אמרתי לו שאתה מזריק במיוחד לא טסטבמה החבר שיקר?
אני מזמן כבר לא חבר שלו מוזמן לשאול אותו אני חבר של אח שלו הלכתי לאח שלו הוא היה שמה לא ידעתי שאתם בכלל חברים ספרתי לו את הסיפור הבנתי שאתם חברים לא המשכתיאולי תגיד לכולם כי אתה לא אחד שמשקר,שהלכת אליו לבית ושאלת אותו ספציפית עליי בלי קשר למכון?
אפשר לשאול מה ההגדרה שלך לשקר?זה לא שקר.
חחח שלילי הוא אמר חיובי (גם שלילי אין לו)דפקת 120 ק"ג 10 חזרות נקי בשלילי??
ואתה פחדת להגיד מי אתה ויש לזה סיבה.לא אמרתי לו שאתה מזריק במיוחד לא טסט
אני מזמן כבר לא חבר שלו מוזמן לשאול אותו אני חבר של אח שלו הלכתי לאח שלו הוא היה שמה לא ידעתי שאתם בכלל חברים ספרתי לו את הסיפור הבנתי שאתם חברים לא המשכתי
סקרן אותי לדעת האם הוא חושב שאתה על חומרים על שאלתי אותו
אפשר לשאול מה ההגדרה שלך לשקר?
אולי אנחנו פשוט עם הגדרות שונות
חחח שלילי הוא אמר חיובי (גם שלילי אין לו)