הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה לשפר?

• פותח/ת השרשור Serg
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Serg

מושעה
2,023
587
נק' מוניטין:
1,257
2,023
587
תודה רבה לכולם על התגובות הטובות והפחות טובות.נמשיך לעדכן

נערך לאחרונה:
מזה בחו"ל ? זה לא עולה בקבודיה כמו בניו יורק
תן מחיר
(חברי הנהלה יקרים לא מדובר במחיר לפפטיד חדש....כולה kfc)

הלוואי והיה...אני צריך אחד בהול
יש לי עוד איזה שרינק קטן שסוחב מסייקל אחרון..אבל העסק עובד טוב למטה
מצאתי חןדש שעבר איזה דילר עם גישה לרוקח..ביקש ממני פי 5 בערך ממה ששילמתי קודם על יחידה ואני לא מגזים

באיזה ברנדים אתה משתמש ? משהו קבוע או מה שיש לדילר באותו זמו?

הוא בסוף יגיב ככה
fcb72b.jpg

הטכניקות של הפוטבול יספיקו לא צריך שום אומנות מהמזרח הרחוק..

התכוונתי לסייקליםם
בהרבה..
בעיקר באלפה ובלקן כשיש לי סבלנות ו/או גישה...
אם זה רק סייקל טסט (גם בולד)..אני יכול לזרום גם עם ברנד מקומי בתנאי שאני רואה תוצאות על אנשים בסביבה שלי

להרים 200 בנץ כמו שאתה עושה נותן לך יתרון כלשהו באגרוף?

לצערי עדיין אין לי 200 בבנץ'..

לא הכרחי להיות חזק מאוד באיגרוף, זה לא רע אבל כדאי בעיקר לדאוג להיות מהיר ומדוייק.

בהרבה..
בעיקר באלפה ובלקן כשיש לי סבלנות ו/או גישה...
אם זה רק סייקל טסט (גם בולד)..אני יכול לזרום גם עם ברנד מקומי בתנאי שאני רואה תוצאות על אנשים בסביבה שלי

בחייאת אתה מוצא סיבה מספיק טובה להכניס בולד לסייקלים? גם כלכלית וגם מבחינת האסטר המחורבן שלו
לצערי עדיין אין לי 200 בבנץ'..

לא הכרחי להיות חזק מאוד באיגרוף, זה לא רע אבל כדאי בעיקר לדאוג להיות מהיר ומדוייק.

אני יכול להגיד שבעבר הייתי הרבה יותר יעיל כשהייתי גמיש אתלט וזריז מבחינת אומנות לחימה.
כיום אני איטי הרבה יותר, משמעותית חזק יותר אבל לא מצליח לעבוד לאורך זמן בלי להתעייף מאוד.
זו פונקציה של כח משקל זריזות וטכניקה.
@CycleTelephohe
אני יכול לספוג הרבה יותר ולתת מכות חזקות ב 300 אחוז, אבל לדוגמא להשאיר את הידיים למעלה כדי לשמור על הפנים זו משימה בלתי אפשרית במיוחד כשהן בסייקל וענקיות מידי.

בחייאת אתה מוצא סיבה מספיק טובה להכניס בולד לסייקלים? גם כלכלית וגם מבחינת האסטר המחורבן שלו
כלכלית זו סיבה מצויינת..הוא חומר זול
מבחינת אסטר.אין לי בעיה..
אני לא מאלה שמחפשים להראות טיל שבוע אחרי הזריקה הראשונה
אני משלב אותו עם סוסט (אם אני רוצה קיק קטן בשבועות הראשונים) או עם סיפיןנט..
אחלה סייקל בכסף קטן

כלכלית זו סיבה מצויינת..הוא חומר זול
מבחינת אסטר.אין לי בעיה..
אני לא מאלה שמחפשים להראות טיל שבוע אחרי הזריקה הראשונה
אני משלב אותו עם סוסט (אם אני רוצה קיק קטן בשבועות הראשונים) או עם סיפיןנט..
אחלה סייקל בכסף קטן

זול ? כשאתה צריך מינונים גבוהים מאוד שלו לאורך סייקל מאוד ארוך אני לא מחשיב את זה כזול... לא משנה מחירים לא לפה.
לא יודע, לא רואה בו תועלת מסויימת.

זול ? כשאתה צריך מינונים גבוהים מאוד שלו לאורך סייקל מאוד ארוך אני לא מחשיב את זה כזול... לא משנה מחירים לא לפה.
לא יודע, לא רואה בו תועלת מסויימת.
אתה לא חייב לדפוק גרם בשבוע.
בברנד בדוז גם 600 נותן עבודה!
מה גם שאני כל כך אוהב את החומר הזה שגם עם טסט לבד זה מספק אותי לגמרי..תוסיף לכך את המחירים פה בארץ ותבין שחכם מה שאמרת זה לא (אבל שוב..בברנדים מקומיים לא משתמש כמעט באוראליים וגם לא בנגזרות מסויימות )
חוץ מזה הפייבוריט שלי זה פרימו..ושמה אם כבר העסק יקר

אני יכול להגיד שבעבר הייתי הרבה יותר יעיל כשהייתי גמיש אתלט וזריז מבחינת אומנות לחימה.
כיום אני איטי הרבה יותר, משמעותית חזק יותר אבל לא מצליח לעבוד לאורך זמן בלי להתעייף מאוד.
זו פונקציה של כח משקל זריזות וטכניקה.
אני יכול לספוג הרבה יותר ולתת מכות חזקות ב 300 אחוז, אבל לדוגמא להשאיר את הידיים למעלה כדי לשמור על הפנים זו משימה בלתי אפשרית במיוחד כשהן בסייקל וענקיות מידי.[/QUOTE]

הגיוני מאוד מה שאתה מתאר. אפשר להגיד שהחלוקה לקטגוריות משקל דואגת (לרוב..) שהפערים ביכולות לא יהיו גדולים משמעותית אבל תמיד יהיו חריגים (טייסון, גולובקין, פאקיו..)

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית