עלית על trt?מסכים
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עלית על trt?מסכים
שים קסדה של אופנוע על הראש ואל חששלא.
טרם עשיתי בדיקות
מפחד ללכת למרפאה...
לא.
טרם עשיתי בדיקות
מפחד ללכת למרפאה...
רק בגלל הקרנולה.בגילך אתה מפחד ללכת למרפאה? 🍦
יאללה כעס שבועי, מישהו יכול להסביר למה מערכת החינוך בסגר נראת ככה?
מה הם עשו בכמעט חצי שנה שלא היה סגר שיחקו לעצמם בביצים?
כוס עמק אין שום מתווה היגוני שום הנחיות הגיוניות שום כלום.
הנוער שלנו נופל בין הכיסאות ואנחנו לא יכולים לעשות כלום נגד זה.
מתי זה קרה?עזוב אותך..
העיקר ששרה הזמינה לעצמה ספר על חשבון משלם המיסים בזמן הסגר!!! למרות שאסור..
פחחח... אתה מתלונן לי על חינוך? עוד מעט תגיד לי שאתה רוצה גם מערכת בריאות נורמלית ואפשרות להתפרנס בכבוד...
🤣
אין העם אבודמי ששונא את ביבי/שרה כמובן יקפוץ ישר אבל הסיבה לתספורת סבירה לגמרי וההסבר הגיוני. אני גם מאמין שבתור פריקית של היגיינה (כמו שכל העולם ואשתו יודעים מזמן...) שרה אכן שומרת על ההנחיות. לא רואה שום סיפור פה.
לא מצפה מהם למשהו..ומה עם הבן של בנט?
ומיקי לוי?
וגילה גמליאל?
מי ששונא את ביבי/שרה כמובן יקפוץ ישר אבל הסיבה לתספורת סבירה לגמרי וההסבר הגיוני. אני גם מאמין שבתור פריקית של היגיינה (כמו שכל העולם ואשתו יודעים מזמן...) שרה אכן שומרת על ההנחיות. לא רואה שום סיפור פה.
אין העם אבוד
זה 5G במסווה!!
נוער בכיתות בין ז-יב יכולים במקום ללכת ולשתות אלכוהול בערבים, לאונן רוב היום ולהיות כל היום באינסטגרם ובפייסבוק, בזמן הזה לסיים ללמוד לפסיכו ולהשלים מתמטיקה ופיזיקה ועם התעודת בגרות לנגב את התחת כי התעודה הזו לא שווה כלום(בתור אחד שיש לו בגרות מלאה עם ממוצע לא כזה גבוה)..יאללה כעס שבועי, מישהו יכול להסביר למה מערכת החינוך בסגר נראת ככה?
מה הם עשו בכמעט חצי שנה שלא היה סגר שיחקו לעצמם בביצים?
כוס עמק אין שום מתווה היגוני שום הנחיות הגיוניות שום כלום.
הנוער שלנו נופל בין הכיסאות ואנחנו לא יכולים לעשות כלום נגד זה.
הוא רק מתחזק!
האשמה היא של כל העלק ממשלה הזו
כולם אחד אחד אשמים!
הכלכלה כבר מתפוררת אני לא יודע מתי הם ירימו האנדברקס,ויגידו די לא יודעים להתמודד
בתור אחד עם ממוצע גבוה אני מחכה שאני יסיים עם התואר ואז אני יוכל לנגב עם התעודה את התחתנוער בכיתות בין ז-יב יכולים במקום ללכת ולשתות אלכוהול בערבים, לאונן רוב היום ולהיות כל היום באינסטגרם ובפייסבוק, בזמן הזה לסיים ללמוד לפסיכו ולהשלים מתמטיקה ופיזיקה ועם התעודת בגרות לנגב את התחת כי התעודה הזו לא שווה כלום(בתור אחד שיש לו בגרות מלאה עם ממוצע לא כזה גבוה)..