הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המלצה למזונות עתירי חלבון ופחמימה עם מעט מאוד שומן

avi100p

משתמש מתחיל
6
1
נק' מוניטין:
1
6
1
היי, אני מנסה לבנות תפריט חיטוב שיהיה לי נח לעמוד בו.
יעד קלורי - 1800 קלוריות

מתוכן חלבונים - 520 קלוריות (130 גרם)
מתוכן שומנים - 15% מסה"כ הקלוריות, 270 קלוריות
מתוכן פחמימות - 1010 קלוריות

הבעיה שלי היא שאני מגיע מהר מאוד לכמות השומן הרצויה וחורג ממנה (ופחות או יותר גם לחלבון), אבל חסרים לי עוד 630 קלוריות של פחמימה.
השאלה איזה מזונות מומלצים קיימים שמכילים הרבה פחמימה ומעט מאוד שומן?

תודה מראש!

שיבולת שועל
קורנפלקס
לחם
ירקות ופירות למינהם
תחרוג בחלבון וכל חריגה של חלבון תתייחס אליו כגרם פחמימה, יעזור לך המון, ואל תספור קלוריות, תעבוד לפי גרמים של פחמימה חלבון שומן כאשר הכל 4 קל' ושומן 9 יהיה לך יותר קל

• פותח/ת השרשור
שיבולת שועל
קורנפלקס
לחם
ירקות ופירות למינהם
תחרוג בחלבון וכל חריגה של חלבון תתייחס אליו כגרם פחמימה, יעזור לך המון, ואל תספור קלוריות, תעבוד לפי גרמים של פחמימה חלבון שומן כאשר הכל 4 קל' ושומן 9 יהיה לך יותר קל

תודה! מה הכוונה כל חריגה של חלבון להתייחס כפחמימה? כלומר אם אכלתי 1 גרם יותר של חלבון להוריד 1 גרם פחמימה?

תודה! מה הכוונה כל חריגה של חלבון להתייחס כפחמימה? כלומר אם אכלתי 1 גרם יותר של חלבון להוריד 1 גרם פחמימה?
אם לא הגעת לכמות פחמימה, לקזז כן.. זה אותם קלוריות והגוף יודע להשתמש בחלבון כגלוקוז אם יש עודפים שלו..

ואגב אם אכלת יותר חלבון גם במחיר של חריגה מהקלוריות זה לגמרי לא נורא, חלבון זה טוב, יש לו אפקט תרמודינמי וצריכה גבוהה של חלבון עוזרת לשינויים בהרכב גוף מישהי בשם @sand22 פרסמה לאחרונה אשכול בנושא עם מחקרים, תחפש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית