הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יש איזשהו זיכוי לעצב את הצדדים?

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
כל הזמן הצדדים שלי בבטן נשארים אותו דבר, באמת שהם כמעט ולא משתנים, אני יורד כבר לרמה שאני רואה STRATIONS די בולטים בקוואדס וקצת התחלה של ריבועים והצדדים בשלהםף לא נעלמים אפילו בקצת.
ברור לי שזה נטו א.ש ושהתשובה היא לרדת עוד אבל תהיתי לעצמי אולי זה קשור בחוסר מסת שריר באלכסונים שם או משהו? כי את האמת אני לא מאמן בטן ובטח שלא את הצדדים ובאמת דווקא שם אני עם הכי הרבה שומן בעוד שבשאר הגוף שאותו אני מאמן אני משמעותית יותר רזה, זה נראה כאילוה רגליים שלי על 12% בערך והבטן על 16-17, הצדדים כבר 20+, האם זה יכול להיות התשובה? שהבטן גם לא בולטת אבל עוד איכשהו כן יש ריבועים בגלל שהיא די עובדת בתרגילים המורכבים אבל האלכסונים לא ולכן הם נראים ככה הצדדים

השבוע חבר טען שהוא צובר הרבה שומן ב"צדדים".
ביקשתי שישלח תמונה.
שלח.
הלוואי עליי כמות כזו של שומן בצדדים, כרגע.
יכול להיות שאתה סתם מכניס עצמך לסרט.
מה שמובן! אך לא מובן באותה מידה(כמו המשפט הזה).
מעבר לקלישאה של 'קבל את עצמך כמו שאתה', פשוט שפר הופעתך, חייל.
יותר מסת שריר ופחות שומן יובילו למה שאתה כנראה רוצה להגיע אליו.
להגיע לאחוז שומן ממש נמוך(מה שיעזור למצב) כשהמסת שריר לא גבוהה(רק משער, מוזמן לשלוח תמונה) והידע לא רב(...משער...)יובילו לתוצאה שבעיניי לא מדהימה.

כל הזמן הצדדים שלי בבטן נשארים אותו דבר, באמת שהם כמעט ולא משתנים, אני יורד כבר לרמה שאני רואה STRATIONS די בולטים בקוואדס וקצת התחלה של ריבועים והצדדים בשלהםף לא נעלמים אפילו בקצת.
ברור לי שזה נטו א.ש ושהתשובה היא לרדת עוד אבל תהיתי לעצמי אולי זה קשור בחוסר מסת שריר באלכסונים שם או משהו? כי את האמת אני לא מאמן בטן ובטח שלא את הצדדים ובאמת דווקא שם אני עם הכי הרבה שומן בעוד שבשאר הגוף שאותו אני מאמן אני משמעותית יותר רזה, זה נראה כאילוה רגליים שלי על 12% בערך והבטן על 16-17, הצדדים כבר 20+, האם זה יכול להיות התשובה? שהבטן גם לא בולטת אבל עוד איכשהו כן יש ריבועים בגלל שהיא די עובדת בתרגילים המורכבים אבל האלכסונים לא ולכן הם נראים ככה הצדדים
אחוז שומן זה כללי,לא מסתכלים ספציפית.
בשביל גוף יפה צריך המון בשר.
יאז לחטב לאחוז שומן מאוד מאוד נמוך.
ככה אתה נראה סטייקקק

• פותח/ת השרשור
אתה תמיד שואל שאלות על הגוף שלך ולא מעלה תמונות.. תעלה תמונה וידעו מה להגיד לך.
אתה מתבלבל עם מישהו אחר, לא שאלתי אף פעם פה שאלה על הגוף שלי חחחחח והעליתי פה מלא תמונות להערכת א.ש ועדכון על התקדמות
אחוז שומן זה כללי,לא מסתכלים ספציפית.
בשביל גוף יפה צריך המון בשר.
יאז לחטב לאחוז שומן מאוד מאוד נמוך.
ככה אתה נראה סטייקקק
תמונה - הערכת אחוזי שומן
סתכלו באשכול פה בתמונות בעיקר בשלישית רביעית ושישית שם הכי רואים, זה בסוף החיטוב הקודם לפני 3 וחצי חודשים, מאז התחלתי במסה של 3 חודשים שבה עליתי 5.5 קילו ועכשיו אני כבר שבועיים וחצי בחיטוב רצחני והורדתי 4.5, כרגע שוקל קילו יותר מהתמונות האלה אבל עם יותר מסת שריר מה3 חודשי מסה אז אני בערך על אותו א.ש

יש לי מלא שומן שם והמבנה שלי נראה די רע שם, כמו של בחורה, מין 60 90 60 כזה, לא קרוב למשולש. מתאמן שנתיים ו4 חודשים.
אני די מרוצה משאר הגוף, גב ידיים רגליים, רק הצדדים לא מתקדמים לשום מקום

אתה מתבלבל עם מישהו אחר, לא שאלתי אף פעם פה שאלה על הגוף שלי חחחחח והעליתי פה מלא תמונות להערכת א.ש ועדכון על התקדמות

תמונה - הערכת אחוזי שומן
סתכלו באשכול פה בתמונות בעיקר בשלישית רביעית ושישית שם הכי רואים, זה בסוף החיטוב הקודם לפני 3 וחצי חודשים, מאז התחלתי במסה של 3 חודשים שבה עליתי 5.5 קילו ועכשיו אני כבר שבועיים וחצי בחיטוב רצחני והורדתי 4.5, כרגע שוקל קילו יותר מהתמונות האלה אבל עם יותר מסת שריר מה3 חודשי מסה אז אני בערך על אותו א.ש

יש לי מלא שומן שם והמבנה שלי נראה די רע שם, כמו של בחורה, מין 60 90 60 כזה, לא קרוב למשולש. מתאמן שנתיים ו4 חודשים.
אני די מרוצה משאר הגוף, גב ידיים רגליים, רק הצדדים לא מתקדמים לשום מקום
לא יודע על מה אתה מדבר, אין לך שומן עודף בצדדים, במיוחד לא ביחס לשאר הגוף, היא אפילו די צרה בפרופורציה לשאר הגוף

• פותח/ת השרשור
לא יודע על מה אתה מדבר, אין לך שומן עודף בצדדים, במיוחד לא ביחס לשאר הגוף, היא אפילו די צרה בפרופורציה לשאר הגוף
תראה פה זאת התמונה שהכי ממחישה https://www.lbs.co.il/data/attachment-files/2020/06/53777_e7730d2b-0e03-4f95-8dbc-6d84d870b265.jpg
תראה את היד איזו רזה היא שרואים את כל הורידים בעוד שהבטן נראית 180 מעלות ממנה.
זה כאילו היד 10 א.ש והבטן 20 ולא מעוצבת וסתם נראית נוזלית ושמנה

תראה פה זאת התמונה שהכי ממחישה https://www.lbs.co.il/data/attachment-files/2020/06/53777_e7730d2b-0e03-4f95-8dbc-6d84d870b265.jpg
תראה את היד איזו רזה היא שרואים את כל הורידים בעוד שהבטן נראית 180 מעלות ממנה.
זה כאילו היד 10 א.ש והבטן 20 ולא מעוצבת וסתם נראית נוזלית ושמנה
היד מכווצת ורואים ורידים
הבטן רפויה, בלי קשר השומן שבבטן מתפלג לך בצורה סימטרית על כל הבטן, ואם כבר מתפלג באיזור מסויים יותר אז זה במרכז ולא בצדדים

גם כנראה שהגנטיקה שלך היא של יותר אגירת שומן בבטן ואתה פשוט צריך אחוז שומן נמוך יותר כדי שהבטן תיהיה חטובה
אצל כל אחד הפילוג של השומן שונה, אצל גברים לרוב יש יותר הצטברות בבטן לעומת נשים שההצטברות תיהיה בירכיים ואגן

• פותח/ת השרשור
היד מכווצת ורואים ורידים
הבטן רפויה, בלי קשר השומן שבבטן מתפלג לך בצורה סימטרית על כל הבטן, ואם כבר מתפלג באיזור מסויים יותר אז זה במרכז ולא בצדדים

גם כנראה שהגנטיקה שלך היא של יותר אגירת שומן בבטן ואתה פשוט צריך אחוז שומן נמוך יותר כדי שהבטן תיהיה חטובה
אצל כל אחד הפילוג של השומן שונה, אצל גברים לרוב יש יותר הצטברות בבטן לעומת נשים שההצטברות תיהיה בירכיים ואגן
היד לא מכווצת, היא פשוט ישרה, וזה בלי פאמפ או משהו כזה.
זה מה שאני אומר אבל ברור לי שהתשובה זה לרדת עוד יותר בא.ש אבל האם יכול להיות קשר שנאי לא עובד עליה ו\או על האלכסונים?

היד לא מכווצת, היא פשוט ישרה, וזה בלי פאמפ או משהו כזה.
זה מה שאני אומר אבל ברור לי שהתשובה זה לרדת עוד יותר בא.ש אבל האם יכול להיות קשר שנאי לא עובד עליה ו\או על האלכסונים?
יכול להיות שיש לך מסה נמוכה שם, לעבוד על הבטן זה תמיד טוב זה שריר כמו כל שריר רק שיש לו חשיבות גם ביום יום בניגוד להרבה שרירים שמעבר לאסטיות החשיבות שלהם נמוכה

הכף יד שלך מאוגרפת..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית