מעבר ממסה לחיטוב

נתן לוי

משתמש מתחיל
67
1
נק' מוניטין:
1
67
1
שלום לכולם,

אני כבר שנתיים + במסה בקצב עלייה של

4 קילו בשנה . התחלתי את המסה לאחר חיטוב שאותו עשיתי עם מאמן בכיר והתחלתי מסה עם 1990 קלוריות ומישם כולפעם שנתקעתי במשקל הוספתי 50-100 קלוריות של פחמימה( לצורך הדוגמא 90 גרם בטטה ) .

כיום אני עומד על 3,520 קלוריות .

בחיטוב זה כמו מסה כשנתקעים במשקל אז מורידים 50-100 קל פחמימה . השאלה שלי
היא האם לרדת ישר לניטרלי ומישם לקצץ בפחמימה? ( מה שלא נראה הגיוני להוריד אלף קלוריות או יותר במכה) או האםלקצץ כול פעם 100 קלוריות מהתפריט הנוכחי של 3,520?

תודה לעונים

שלום לכולם,

אני כבר שנתיים + במסה בקצב עלייה של

4 קילו בשנה . התחלתי את המסה לאחר חיטוב שאותו עשיתי עם מאמן בכיר והתחלתי מסה עם 1990 קלוריות ומישם כולפעם שנתקעתי במשקל הוספתי 50-100 קלוריות של פחמימה( לצורך הדוגמא 90 גרם בטטה ) .

כיום אני עומד על 3,520 קלוריות .

בחיטוב זה כמו מסה כשנתקעים במשקל אז מורידים 50-100 קל פחמימה . השאלה שלי
היא האם לרדת ישר לניטרלי ומישם לקצץ בפחמימה? ( מה שלא נראה הגיוני להוריד אלף קלוריות או יותר במכה) או האםלקצץ כול פעם 100 קלוריות מהתפריט הנוכחי של 3,520?

תודה לעונים

תצא מהמסה לגירעון קל של לא יותר מ200 קל' בתור התחלה, תריץ את זה שבוע-שבועיים תיתן לגוף להגיב ולהתאזן,
אח"כ תתחיל להוריד פחמימה עד שתגיע לקצב ירידה שבועי הרצוי.

ואל תדאג אתה לא בפלוס של 1K קל' בחיים.

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
תצא מהמסה לגירעון קל של לא יותר מ200 קל' בתור התחלה, תריץ את זה שבוע-שבועיים תיתן לגוף להגיב ולהתאזן,
אח"כ תתחיל להוריד פחמימה עד שתגיע לקצב ירידה שבועי הרצוי.

ואל תדאג אתה לא בפלוס של 1K קל' בחיים.

בהצלחה
תודה על התשובה , בעצם כשאתה אומר לצאת מהמסה לגירעון קל של 200 קל איך בעצם אני עושה את זה בתור התחלה הכוונה אני כרגע על 3520 קל בקצב עלייה של 90 גרם לשבוע , לאיזה כמות קלוריות להוריד התחלתי? 3,320?

תודה על התשובה , בעצם כשאתה אומר לצאת מהמסה לגירעון קל של 200 קל איך בעצם אני עושה את זה בתור התחלה הכוונה אני כרגע על 3520 קל בקצב עלייה של 90 גרם לשבוע , לאיזה כמות קלוריות להוריד התחלתי? 3,320?

תתחיל בלמצוא את הניטרלי שלך ולכוון לשם.
אני בטוח לא יודע מהו, תלוי בך ובשגרה שלך, אני יכול לשער שזה איפשהו בין 2,400-2,800 קל' אבל זו הערכה גסה שלא הייתי מסתמך עליה.

תבצע שקילות כמו שצריך עד שתגיע לניטרלי, משם תקצץ.

אוקיי נניח ובאמת הניטרלי שלי זה נגיד 2,500
אז אני צריך להוריד 1,000 קל במכה אחת?

עניין של נוחות, אם אתה מעדיף לעשות בהדרגה, תוריד 500 כל שבוע.
זה לא באמת משנה כי זה ישים אותך באותה נקודת פתיחה בסופו של דבר.

אולי זה יעזור בתחושת שובע או בהרגשה הכללית, יכול לנסות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית