הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ירידה גדולה במשקל וחיטוב הגוף

yuval13

משתמש פעיל
547
22
נק' מוניטין:
56
547
22
אהלן אני בן 22, עשיתי מסה של כמה חודשים שהגעתי למשקל של 88 ואני 1.72(עליתי יותר מדי והמשכתי אותה יותר ממה שהייתי צריך ), אני כרגע 5 חודשים בחיטוב שבהם ירדתי למשקל 73(למרות שירדתי הרבה בזמן שאני בחיטוב, המשקלי עבודה כמעט ולא נפגעו לי, אבל מרגיש שירדתי בשריר יחסית הרבה ממה שציפיתי).
השאלה שלי מה דעתכם על ההמשך, אני מעוניין להמשיך עוד חודש בחיטוב, לקוות שבזמן הזה הצדדים ירדו טיפה וגם הבטן ואולי לראות טיפה יותר חיטוב בבטן( זה לא דווקא המטרה שלי קוביות אבל שכן יירשו חיטוב בגוף באופן כללי).

קבצים מצורפים

• 1601922431365.jpg
    1601922431365.jpg
    KB 107.1 · צפיות: 150
שינוי יפה, אני לא חושב שהמסת שריר נפגעה לך,
אם שמרת על אותם משקלי עבודה כמעט אין סיכוי שאיבדת מסת שריר.

אולי אתה מרגיש שנהיית "קטן" יותר כי ירדת במסה הכללית ואיבדת שומן

אפשר להמשיך עוד קצת לדעתי, אבל תלוי בך בסופו של דבר
אל תלך לאחוז שומן מסוים אם אתה מרגיש שאתה סובל

אחלה מסה, לדעתי להמשיך חיטוב.

זה לא אומר. משקלי עבודה הם רק חלק מהמכלול.
גרעון קל + צריכת חלבון גבוהה + גירוי טוב לשרירים באימונים, זה המכלול השלם

אחלה מסה, לדעתי להמשיך חיטוב.

זה לא אומר. משקלי עבודה הם רק חלק מהמכלול.
גרעון קל + צריכת חלבון גבוהה + גירוי טוב לשרירים באימונים, זה המכלול השלם
נכון אבל אני מניח שאם הוא כמעט ולא ירד במשקלי עבודה אז מן הסתם הוא הקפיד על התנאים האלו

• פותח/ת השרשור
שינוי יפה, אני לא חושב שהמסת שריר נפגעה לך,

אולי אתה מרגיש שנהיית "קטן" יותר כי ירדת במסה הכללית ואיבדת שומן

אפשר להמשיך עוד קצת לדעתי, אבל תלוי בך בסופו של דבר
אל תלך לאחוז שומן מסוים אם אתה מרגיש שאתה סובל
האמת שאני על 1650 קלוריות ביום בלי אימון, אני ממש לא סובל אני אוכל הרבה ארוחות במהלך היום ולא רעב כמעט.
אני מפחד שאם אני אמשיך עוד חודש- חודש וחצי אני כבר אאבד יותר מדי מסת שריר ביחס לחטוב שאני אשיג, לדעתך עוד חודש שאני אוריד באזור 2 ק"ג זה לא יותר מדי?

האמת שאני על 1650 קלוריות ביום בלי אימון, אני ממש לא סובל אני אוכל הרבה ארוחות במהלך היום ולא רעב כמעט.
אני מפחד שאם אני אמשיך עוד חודש- חודש וחצי אני כבר אאבד יותר מדי מסת שריר ביחס לחטוב שאני אשיג, לדעתך עוד חודש שאני אוריד באזור 2 ק"ג זה לא יותר מדי?
זה נשמע לי קצת מדי אבל תלוי בקצב ירידה
אם אתה מצליח לשמור על אותו נפח עבודה, לא יורד במשקלים ואוכל מספיק חלבון אז זה מעולה.

כמובן שאל תרד בקצב מהיר מדי כדי לא לאבד שריר, 400-700 גרם בשבוע זה סבבה

קשה להאמין שאם תמשיך תאבד עוד מסת שריר , אתה עוד נמצא על אחוז שומן יחסית גבוהה מעריך בין 15-16.
תשמור על חלבון גבוהה , שינה טובה ואימונים כמו שצריך ותן עוד פוש של חודשיים או שלוש לחיטוב .
זוהי דעתי , בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית