הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה עדיף? שני תרגילים לשריר X ואז שני תרגילים לשריר Y או תרגיל X תרגיל Y?

IdoCalisthenics

משתמש פעיל
545
78
נק' מוניטין:
87
545
78
מקווה שאני מספיק מובן.
לדוגמא:
חזה - שכיבות סמיכה, מקבילים.
גב - מתח, חתירה.

שכיבות סמיכה ואחרי התרגיל התרגיל הזה מקבילים ואחריהם מתח וחתירה או שכיבות סמיכה, אחרי זה מתח, אחרי זה מקבילים ואחרי זה חתירה.
האם יש השפעה על השריר אם אני מבצע ככה?.

התרגילים הכי חשובים לי זה מקבילים ומתח ואיתם אני מתחיל. האם יש השפעה שלילית לכך? אם לא, מה החיובית?
לילט

בד״כ מסיימים עבודה על שריר ועוברים לשני.
לעומת זו באימוני ppl למשל יוצא לפעמים לעבוד xyxy והתרגילים משתמשים בשרירי עזר דומים אם כי ההתמקדות בשריר מטרה תהיה שונה.

• פותח/ת השרשור
בד״כ מסיימים עבודה על שריר ועוברים לשני.
לעומת זו באימוני ppl למשל יוצא לפעמים לעבוד xyxy והתרגילים משתמשים בשרירי עזר דומים אם כי ההתמקדות בשריר מטרה תהיה שונה.

אז אתה ממליץ להתמקד קודם כל בחזה ואחכ לעבור לגב.
תודה.

כשזה שרירים שלא עובדים ביחד כמו חזה וגב אני מעדיף לעשות תרגיל משריר א', תרגיל משריר ב' וחוזר חלילה. זה נותן לך לנוח יותר לפני התרגיל הבא בלי לבזבז זמן במכון ואז אתה יכול להרים יותר. אם זה אבל שרירים כמו חזה וכתפיים הייתי קודם מסיים את עבודת החזה ועובר לעבודת הכתפיים

• פותח/ת השרשור
כשזה שרירים שלא עובדים ביחד כמו חזה וגב אני מעדיף לעשות תרגיל משריר א', תרגיל משריר ב' וחוזר חלילה. זה נותן לך לנוח יותר לפני התרגיל הבא בלי לבזבז זמן במכון ואז אתה יכול להרים יותר. אם זה אבל שרירים כמו חזה וכתפיים הייתי קודם מסיים את עבודת החזה ועובר לעבודת הכתפיים

זה אימון בפארק, שכח מהמכון.
מה לדעתך עדיף?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית