נראלי אף פעם לא אכלתי ברווז נשמע טעיםאכלתי את ברווזים
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נראלי אף פעם לא אכלתי ברווז נשמע טעיםאכלתי את ברווזים
אני ועוד איך יכול להשוות.במצב הקיים היום, רוב הבשר שמגיע לצלחת שלך עבר התעללות.
להגיד זה הדרך העולם זה לא נכון, אתה אמנם בעל חיים, אבל יש לך מודעות והיכולת לבחור,
בני אדם לא אמורים להגיע לירח או למאדים, אבל עם הזמן הצלחנו.
אתה לא יכול להשוות בין אדם לבעל חיים ללא מודעות, התנאי פשוט שונה
"ככל הניתן" זה שם המשחק.נטען שהאדם הוא חיה מפותחת (הרבה) יותר מהנחש, ובגלל זה עליו האחריות למצוא דרכים אחרות להזין את עצמו בצורה הומנית, ככל הניתן.
מניח שכולכם שמעתם על זה, רציתי לשמוע את דעתכם.. אני מניח שכל בן אדם בריא נפשו ירגיש צביטה בלב מצפייה בסרטון, אבל מה ההבדל בין האדם שהתעלל לתעשיית הבשר?
אני טבעוני כבר כמה שנים, וזה דיי סותר ש99% מהאנשים שהלכו ל"הפגנה" הזו לאחר מכן חוזרים לבית ועושים שניצל.
מעניין אותי מה אתם חושבים בדגש על הקרניבורים
בדר''כ שלאנשים אין מה לענות, קל לדבר מהרגש.כל הכבוד צדיק טבעוני אני קרניבור חולני אוכל בשר.
אוי הצביעות שלי שאני מתנדב בעמותות לבעלי חיים, עושה אומנות לכלבים וכו כו'.
אבל אני אוכל בשר אז הכל בטל.
כל הכבוד לך על זה שבחרתה להיות טבעוני, כמה מוסרי ממך.
תמיד הייתי אומר לצמחונים כבדיחה, אז במקום לאכול את החיות עצמם אתה אוכל להם את האוכל שהם אמורים לאכול, לא ידעתי שזה אשכרה -מידע מבוסס-נאורות
כבר אמרתי שאני אוהב אותך?ולדעתי בעלי חיים, זה טעים
מה לגבי פרשת האונס הקבוצתי באילת? אני מניח שכל אדם בריא בנפשו ירגיש צביטה בלב מהפרשה אבל חלק מהאנשים שהזדעזעו מזה הלכו לעשות סקס עם הבת זוג שלהם והחלק הנותר הלכו לראות פורנו ולאונן, זה לא צביעות?מניח שכולכם שמעתם על זה, רציתי לשמוע את דעתכם.. אני מניח שכל בן אדם בריא נפשו ירגיש צביטה בלב מצפייה בסרטון, אבל מה ההבדל בין האדם שהתעלל לתעשיית הבשר?
אני טבעוני כבר כמה שנים, וזה דיי סותר ש99% מהאנשים שהלכו ל"הפגנה" הזו לאחר מכן חוזרים לבית ועושים שניצל.
מעניין אותי מה אתם חושבים בדגש על הקרניבורים
אני חושב שהחלק הכי מגעיל בזה שחלק באמת חיפשו את הסרטון.מה לגבי פרשת האונס הקבוצתי באילת? אני מניח שכל אדם בריא בנפשו ירגיש צביטה בלב מהפרשה אבל חלק מהאנשים שהזדעזעו מזה הלכו לעשות סקס עם הבת זוג שלהם והחלק הנותר הלכו לראות פורנו ולאונן, זה לא צביעות?
אתה מדבר על האונס או על ההתעללות בכלב? לא ראיתי לא את זה ולא את זהאני חושב שהחלק הכי מגעיל בזה שחלק באמת חיפשו את הסרטון.
כאילו אני רציני בעבודה מישהו סיפר לי שמלא אנשים את הסרטון הזה ובהתחלה לא האמנתי לו, ואז דברו על זה בחדשות
בושה.
אני מדבר על האונסאתה מדבר על האונס או על ההתעללות בכלב? לא ראיתי לא את זה ולא את זה
יש גם פודקאסט.קיצור תולדות האנושות של יובל נח הררי, הוא מסביר כמה דברים בהסטוריה ומאיפה באנו..
אתה לא חי בזמן בו אתה חייב לאכול בשר כדי להתקיים, יש לך את הידע והכלים כדי להיות טבעוני יחסית בקלות.אני מאמין שלאדם יש את אותו הזכות.
שוב, כלים ללא לאכול ומוסר.מה ההבדל ביני לנחש?
בדר''כ שלאנשים אין מה לענות, קל לדבר מהרגש.
מבין שכנראה נפגעת, בסופו של יום לתמוך בתעשייה מתעללת ולהתנדב בעמותה זה סותר אחד את השני.
כמו רופא שממליץ על עישון.
אתה לא יודע את זה.אף טבעוני/ צמחוני פה לא ישתכנע לאכול בשר ואף אוכל בשר פה לא ישתכנע להפסיק.
יש המון טבעונים שלא צורכים ויטמינים כתוסף ואין להם שום בעיה והם מתקיימים כרגיל, הטענה שלך לגבי צורך קיומי פשוט לא נכונה, מספיק אדם אחד שלא אוכל בשר וחי כאדם בריא.יש הבדל ענק בין לאכול מזון מהחי ולהתקיים מערכיו התזונתיים שלא תמצא בשום מקור תזונה אחר לבין להכות ולפגוע ביצור חי רק לשם הנאה או גרימת סבל לחיה והמון טבעונים לא מסוגלים לצאת מהקיבעון שלהם ולראות אותו.
אני אוכל בשר וחלב כצורך קיומי ולא רק לשם הנאה, לא סתם להמון טבעונים יש מחסור בויטמינים וערכים תזונתיים אחרים, חלק מזה בגלל שהתזונה הטבעונית היא תזונה לקויה שלא מספקת לגוף את כל מה שהוא צריך.
מצד שני אני לעולם לא אפגע ביצור חי או אפילו אשתמש במוצרים שאין בהם שום צורך קיומי ובעלי חיים סבלו בשביל לייצר אותם כמו פרוות או סבונים שנוסו על בעלי חיים, כי אין ספק שאפשר לחיות גם בלי הדברים האלה.