עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מתי עשית בהם שימוש לאחרונה?ספציפית אפדרין שלהם לא יצא לי לקחת אבל עשיתי מהם סייקלים ומאוד מרוצה.
כמו שאמרו לך רק שים לב יש קוד לבדיקה באתר שישר מראה לך תאריך שם מוצר וכאלה
מתי עשית בהם שימוש לאחרונה?
נו....סיימתי סייקל בדיוק של npp וסוסטנון
כרגע על אנטט 1 מל בשבוע
מעניין. יכול להיות חומרים מדוללים?בדיוק לפני יום מישהו העלה פוסט שבו הוא מפרט שהוא משתמש בחומר אחר של החברה המדוברת , עשה בדיקת קוד ויצא מקורי בהחלט.
אבל הוא משתמש בחומר הזה (סוסטנון) כבר חודש וחצי ולא מרגיש כלום. למרות שאמור להרגיש.
זה אמור להגיד משהו על החברה
נו....
אז 1:1 כרגע עם הבחור שחודש וחצי מרגיש כאילו הוא על נקי באימונים
דו קרב בפנדלים?
כנראה שנצטרך לשמוע עוד כמה חוות דעת עדכניות כדי לשפוך אור על מצב החברה כרגע..
הרבה יותר ממה שעשה לו.מי עושה רק סוסטנון? ועוד בסייקל רביעי
לא ברור לי כ״כ...
הרבה יותר ממה שעשה לו.
גם אחרי 3 סייקלים.
ברור שאין מה להשוות לסייקל שמשלב שניים שלושה חומרים אבל לטענתו הוא מרגיש כמו בלי..
חייב להגיד שעד היום לא שמעתי ביקורות כאלה על החברה הזו..אבל הפוסט שלו בהחלט מעורר תהיות.
לא יודע אני לא נכנס לאיזה חברה טובה או פחות שיקח איזה חברה שבא לו זה לא משנה לי
אבל באופן עקרוני
הוא רשם שהוא אחרי 4 סייקלים...
מי עושה רק סוסטנון? ועוד בסייקל רביעי
לא ברור לי כ״כ...
למה לזיין את הגוף עם הרבה חומרים?
גם עם טסט סולו אפשר להשיג תוצאות טובות מאוד.. מניח שגם התאוששות קלה יותר ושמירה יותר טובה על ההישגים מאשר לפרק את הגוף עם טסט טרן וסופרדרול... ואז לרדת 5-10 קילו בpct..
תקנו אותי אם אני טועה
מישהו אמר לו לזיין את הגוף?
הוא אומר שהוא עשה סייקלים עם 2 חומרים וזה כבר הסייקל הרביעי שלו
הטסט שלו בבדיקת דם מעל 50 ברור שהוא יכול להגיע לתוצאות מרשימות
אבל אם הוא כבר היה בדברים יותר חזקים התחושה שלו לא אומרת לי יותר מדיי במיוחד כשיש בדיקת דם שמוכיחה
אני הכי בעד כמה שפחות תמיד
אז אם הוא היה על חומרים חזקים, עכשיו כשהוא רק על טסט הוא לא אמור להרגיש?
לא נשמע הגיוני... אם כבר הוא היה אמור להרגיש אבל ברמה יותר מתונה, לא?
לא מבין לאן אתה חותר
התחושה לא מעניינת
עובדתית יש לו טסט בגוף מעל 50
משמע יש חומר בגוף שלו? עזוב את החברה כזאת או אחרת מדולל וסיפורים
כל זה לא קשור לפרולקטן שהוא דיבר עליו זה הכל.
הכוונה שלי, איך הוא עם 50+ טסט והוא לא מרגיש כלום? הרי טבעי זה בערך 15-30 בממוצע, הוא לא מרגיש הבדל?
מאותה סיבה שאנשים כל סייקל מעלים מינון, מוסיפים חומרים ומשך הסייקל. זה פסיכולוגית, חושבים שגרם טסט יביא אותם לכפול שרירים מחצי גרם טסט.הכוונה שלי, איך הוא עם 50+ טסט והוא לא מרגיש כלום? הרי טבעי זה בערך 15-30 בממוצע, הוא לא מרגיש הבדל?
מאותה סיבה שאנשים כל סייקל מעלים מינון, מוסיפים חומרים ומשך הסייקל. זה פסיכולוגית, חושבים שגרם טסט יביא אותם לכפול שרירים מחצי גרם טסט.
גם זה לא שאתה עם 50 טסט בדם מרגיש סופרמן, כנראה לפני זה שילב מסטרון או בכלל טרן והרגיש השפעה יותר אינטנסיבית.
קיימת גם אפשרות שזה סייקל ראשון והוא לא יודע מה להרגיש ויש לו חומר טיפה מדולל אז הוא בסייקל של 200 בשבוע או משהו