הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה בmyfitnesspal

• פותח/ת השרשור BeN35
  • פורסם בתאריך

BeN35

משתמש משקיע
6,598
5,386
נק' מוניטין:
7,568
6,598
5,386
חישבתי בשתי מחשבונים שונים,כמה באמת ההוצאה הקלורית של אימון כח (שלושה אימונים טקסס)
איך לחשב? תודה
יצא לי פעם אחת 386
ופעם אחת 686

חישבתי בשתי מחשבונים שונים,כמה באמת ההוצאה הקלורית של אימון כח (שלושה אימונים טקסס)
איך לחשב? תודה
יצא לי פעם אחת 386
ופעם אחת 686

תהיה בטוח שאימון אחד לא מגיע למעל 600 קל'.

בד"כ יסתכם ב250-350 לדעתי.
(כמובן שיש הרבה משתנים אבל זה האיזור)

אני לא חושב 350. יותר לכיוון 200, בטח אם האימון שלך לא יותר ארוך משעה-שעה וחצי.

בכל אופן אם אתה בחור שמתקשה לרדת במשקל - קח 150 קל שנשרפות באימון.
בחור שמתקשה להעלות במשקל
קח 300 קל שנשרפות באימון.

אני לא חושב 350. יותר לכיוון 200, בטח אם האימון שלך לא יותר ארוך משעה-שעה וחצי.

בכל אופן אם אתה בחור שמתקשה לרדת במשקל - קח 150 קל שנשרפות באימון.
בחור שמתקשה להעלות במשקל
קח 300 קל שנשרפות באימון.

"ההמלצות נעות סביב 8-12 חזרות, סט בודד, 8-10 תרגילים המערבים קבוצות שרירים גדולות.

במחקר שבוצע בשנות ה 70 גילה שנשים בגיל 17-36 בממוצע מוציאות 131 ו 95 קק"ל בהתאמה באימון מחזורי של 22 דקות.

מחקרים שבוצעו בעשורים הבאים הראו שמרימי משקולות מקצוענים מוצאים כ 392 קלוריות לאימון בתקופת ההכנה (דומה לאימון לאדם ממוצע) 11קלוריות/לדקה.

במחקר שבוצע ע"י (Phillips and Ziuraits (2003, גילו שבעבור אותן המלצות של ארגוני רפואת הספורט, ההוצאה הקלורית נחשבת נמוכה כ 135 קק"ל לגברים ו 82 לנשים. אותם חוקרים המליצו לנשים להעלות את מספר הסטים לשניים בכדי להגיע להוצאה קלורית של 150 קק"ל (המומלצת ע"י אירגוני בריאות)."

שוב, תלוי בהרבה משתנים.

"ההמלצות נעות סביב 8-12 חזרות, סט בודד, 8-10 תרגילים המערבים קבוצות שרירים גדולות.

במחקר שבוצע בשנות ה 70 גילה שנשים בגיל 17-36 בממוצע מוציאות 131 ו 95 קק"ל בהתאמה באימון מחזורי של 22 דקות.

מחקרים שבוצעו בעשורים הבאים הראו שמרימי משקולות מקצוענים מוצאים כ 392 קלוריות לאימון בתקופת ההכנה (דומה לאימון לאדם ממוצע) 11קלוריות/לדקה.

במחקר שבוצע ע"י (Phillips and Ziuraits (2003, גילו שבעבור אותן המלצות של ארגוני רפואת הספורט, ההוצאה הקלורית נחשבת נמוכה כ 135 קק"ל לגברים ו 82 לנשים. אותם חוקרים המליצו לנשים להעלות את מספר הסטים לשניים בכדי להגיע להוצאה קלורית של 150 קק"ל (המומלצת ע"י אירגוני בריאות)."

שוב, תלוי בהרבה משתנים.

392 קל׳ נוספות על הקלוריות שהיו מוציאים רק בשביל להתקיים?

• פותח/ת השרשור

שוב, תלוי בהרבה משתנים.
אני מבין.
טוב,לא יקום וייפול דבר על זה.
אשאר בתוכנית ללא המשתנה הזה
או שאקח מספר ״זהב״ 100קל

392 קל׳ נוספות על הקלוריות שהיו מוציאים רק בשביל להתקיים?

אין אופציה למדוד כל אחד מהם בנפרד למיטב ידיעתי,
בכל מקרה אתה צריך להבין שבמנוחה בשעה אתה שורף אולי אולי אולי 70-80 קל'.

כל נוסחה שלא כוללת א.ש ומסה רזה היא לא מדוייקת וזה יסטה בין אחד לשני, אבל 70-80 זה יהיה הכיוון לדעתי.

לא התכוונתי נוסחה של tdee, הכוונה היא לtotal daily energy expenditure - המאזן קלורי שבו לא ירד ולא יעלה במשקל. לא לחשב בנוסחא, כי כנראה יש לו את המספר הזה. זה הכל.. רוב האנשים בענף יודעים פחות או יותר כמה זה אצלם.

• פותח/ת השרשור
בו׳אנה אתם רציינים אה!!
יודעים כמה ״שורפים״ במנוחה...
מדהים
אני רק היום פתחתי תיק באפליקיצה
✋🛑✋🤬

לא התכוונתי נוסחה של tdee, הכוונה היא לtotal daily energy expenditure - המאזן קלורי שבו לא ירד ולא יעלה במשקל. לא לחשב בנוסחא, כי כנראה יש לו את המספר הזה. זה הכל.. רוב האנשים בענף יודעים פחות או יותר כמה זה אצלם.

פחות או יותר, בדיוק.

בכ״מ המס׳ לא משנה אני למשל לא יודע כמה אני שורף ולא מעניין אותי (עושה 5 אימוני התנגדות + 5 אימוני אירובי בשבוע), כל עוד אני בירידה שבועית שכיוונתי אליה אז אני ממשיך כרגיל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית