עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חישבתי בשתי מחשבונים שונים,כמה באמת ההוצאה הקלורית של אימון כח (שלושה אימונים טקסס)
איך לחשב? תודה
יצא לי פעם אחת 386
ופעם אחת 686
נהדר כמו שחשבתי.
תודה לך יא מושיע @OA
אני לא חושב 350. יותר לכיוון 200, בטח אם האימון שלך לא יותר ארוך משעה-שעה וחצי.
בכל אופן אם אתה בחור שמתקשה לרדת במשקל - קח 150 קל שנשרפות באימון.
בחור שמתקשה להעלות במשקל
קח 300 קל שנשרפות באימון.
"ההמלצות נעות סביב 8-12 חזרות, סט בודד, 8-10 תרגילים המערבים קבוצות שרירים גדולות.
במחקר שבוצע בשנות ה 70 גילה שנשים בגיל 17-36 בממוצע מוציאות 131 ו 95 קק"ל בהתאמה באימון מחזורי של 22 דקות.
מחקרים שבוצעו בעשורים הבאים הראו שמרימי משקולות מקצוענים מוצאים כ 392 קלוריות לאימון בתקופת ההכנה (דומה לאימון לאדם ממוצע) 11קלוריות/לדקה.
במחקר שבוצע ע"י (Phillips and Ziuraits (2003, גילו שבעבור אותן המלצות של ארגוני רפואת הספורט, ההוצאה הקלורית נחשבת נמוכה כ 135 קק"ל לגברים ו 82 לנשים. אותם חוקרים המליצו לנשים להעלות את מספר הסטים לשניים בכדי להגיע להוצאה קלורית של 150 קק"ל (המומלצת ע"י אירגוני בריאות)."
שוב, תלוי בהרבה משתנים.
אני מבין."ההמלצות נעות סביב 8-12 חזרות, סט בודד, 8-10 תרגילים המערבים קבוצות שרירים גדולות.
במחקר שבוצע בשנות ה 70 גילה שנשים בגיל 17-36 בממוצע מוציאות 131 ו 95 קק"ל בהתאמה באימון מחזורי של 22 דקות.
מחקרים שבוצעו בעשורים הבאים הראו שמרימי משקולות מקצוענים מוצאים כ 392 קלוריות לאימון בתקופת ההכנה (דומה לאימון לאדם ממוצע) 11קלוריות/לדקה.
במחקר שבוצע ע"י (Phillips and Ziuraits (2003, גילו שבעבור אותן המלצות של ארגוני רפואת הספורט, ההוצאה הקלורית נחשבת נמוכה כ 135 קק"ל לגברים ו 82 לנשים. אותם חוקרים המליצו לנשים להעלות את מספר הסטים לשניים בכדי להגיע להוצאה קלורית של 150 קק"ל (המומלצת ע"י אירגוני בריאות)."
שוב, תלוי בהרבה משתנים.
392 קל׳ נוספות על הקלוריות שהיו מוציאים רק בשביל להתקיים?
אין אופציה למדוד כל אחד מהם בנפרד למיטב ידיעתי,
בכל מקרה אתה צריך להבין שבמנוחה בשעה אתה שורף אולי אולי אולי 70-80 קל'.
Tdee/24
לכן אם הוא שוקל 95 הייתי אומר קצת יותר
כל נוסחה שלא כוללת א.ש ומסה רזה היא לא מדוייקת וזה יסטה בין אחד לשני, אבל 70-80 זה יהיה הכיוון לדעתי.
לא התכוונתי נוסחה של tdee, הכוונה היא לtotal daily energy expenditure - המאזן קלורי שבו לא ירד ולא יעלה במשקל. לא לחשב בנוסחא, כי כנראה יש לו את המספר הזה. זה הכל.. רוב האנשים בענף יודעים פחות או יותר כמה זה אצלם.
״5 אימוני כח בשבוע״?
@OA מתי אתה מתאושש?