הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

LGD+MK+YK

כינוי קבוע

משתמש מתחיל
30
5
נק' מוניטין:
5
30
5
בוקר טוב לכולם,
41 שנים/1.8 מטר /85 קג ,מעוניין להתייעץ איתכם לגביי סייקל sarms
LGD - עשר מג משבוע 1-8
MK - עשרים וחמש מג משבוע 3-10
YK - עשר מג משבוע 9-12
DMAA - שבוע 1-4
Laxogenin - שבוע 11-14
Pct- שבוע 13 - טמוקסיפן 40 מג שבועיים + 20 מג שבועיים.
DHEA - שבוע 13
טודוקה
Liv52
אינוסיטול

אשמח לשמוע ביקורת לגביי הסייקל והאם pct מספק.
תודה לכל העונים

יש לך ניסיון עבר עם אנאבוליים או שזה התנסות ראשונה?
הסייקל נראה קצת מבולגן לדעתי ולא ציינת גם את מטרת הסייקל.

DMAA - שבוע 1-4
למה את הממריץ בחודש ראשון, לאיזה מטרה אתה משתמש בו? ירידת משקל, אנרגיה?
מיותר לדעתי, אם אין סיבה מסויימת

Laxogenin - שבוע 11-14
Pct- שבוע 13 - טמוקסיפן 40 מג שבועיים + 20 מג שבועיים.
DHEA - שבוע 1
פרוטוקול של טמוקסיפן נראה טוב, יש הרבה שמוותרים על PCT בסייקל של סארמס, אבל אולי בגלל הגיל שלך זה הכרחי.
לקסוגנין וDHEA לא הייתי ממליץ לקחת במקביל לטמוקסיפן, יש להם השפעה מנוגדת וזה יכול לגרום לתופעות לוואי, להוריד אפקטיביות של התרפיה או פשוט לא לעשות כלום (אני יכול להרחיב, לא בטוח שיש צורך).

טודוקה
Liv52
אינוסיטול
זה לא מזיק בטוח, לרוב סארמס לא פוגעים בכבד כמו אורליים רגילים אבל תמיד טוב לשמור על הכבד.

לגבי סייקל עצמו, זה תלוי מאוד בניסיון שיש לך כבר. לפעם ראשונה להרביץ 10-15 מג LGD חודשיים-שלוש בלי שום דבר אחר עושה את העהודה מעל ומעבר.

רוצה להוסיף על החבר למעלה, קח מליון ואחד חומרים, בסופו של דבר מה שיחליט איך תיראה ומה יקרה בגוף שלך יהיה התזונה שלך.
Dhea לא הייתי לוקח, אף פעם.
אינוסיטיל הגןף יודע לייצר לבד מ פרוקטוז והייתי מחליף אותו במשהו כמו huperzine שגם עושה איזה אפקט עם ה pathway של האצטילקלונין ואמור לשפר עמדות עם הmk677 והפרשה של gh

לקסוגן נשמע מעניין למרות שאף פעם לא יצא לי להתנסות בו וגם, לא חושב שזה חכם ביחד עם הpct..

DMAA הייתי שומר לסוף הסייקל, מתי שהכדורית אדומות קופצות למעלה ואתה נהיה קצת 'כבד'

YK הייתי מוריד ל5 מג ומריץ החל משבוע 6 במקום החל משבוע 9,יהיה יותר תוצאות ופחות סיידס ככה

Mk בהנחה ואתה מדבר על mk677 ולא על אוסטרין, הייתי מריץ להרבה הרבה יותר זמן כדי שהוא יעשה 'משהו'

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
כמה מינון?

100 מג
רוצה להוסיף על החבר למעלה, קח מליון ואחד חומרים, בסופו של דבר מה שיחליט איך תיראה ומה יקרה בגוף שלך יהיה התזונה שלך.
Dhea לא הייתי לוקח, אף פעם.
אינוסיטיל הגןף יודע לייצר לבד מ פרוקטוז והייתי מחליף אותו במשהו כמו huperzine שגם עושה איזה אפקט עם ה pathway של האצטילקלונין ואמור לשפר עמדות עם הmk677 והפרשה של gh

לקסוגן נשמע מעניין למרות שאף פעם לא יצא לי להתנסות בו וגם, לא חושב שזה חכם ביחד עם הpct..

DMAA הייתי שומר לסוף הסייקל, מתי שהכדורית אדומות קופצות למעלה ואתה נהיה קצת 'כבד'

YK הייתי מוריד ל5 מג ומריץ החל משבוע 6 במקום החל משבוע 9,יהיה יותר תוצאות ופחות סיידס ככה

Mk בהנחה ואתה מדבר על mk677 ולא על אוסטרין, הייתי מריץ להרבה הרבה יותר זמן כדי שהוא יעשה 'משהו'

כן התכוונתי ל MK677,קיבלתי, תודה

לקחת dmaa בעבר? מתרגלים אליו מאוד מהר, עדיף להתחיל במינונים נמוכים ולעלות במקום לפוצץ בכמויות על ההתחלה, מצטט לך משהו שהבאתי בשלוף מהרב גוגל לצורך העניין

DMAA Dosage
While there is no optimal dose of DMAA, most supplements tend to range anywhere from 25-70mg per serving, with 55-65mg being the sweet spot based on numerous anecdotal accounts.

If you're a DMAA novice, it's strongly advised to being with a ½ serving of whatever DMAA-inclusive product you're testing to gauge your own reaction to this potent stim.

Just be advised that DMAA does come with a very quick tolerance buildup and that's why most users only use DMAA supplements 2-3 times per week at most, so as to keep feeling the same great focus, energy, and euphoria without needing to continually up the dose

• פותח/ת השרשור

פרוטוקול של טמוקסיפן נראה טוב, יש הרבה שמוותרים על PCT בסייקל של סארמס, אבל אולי בגלל הגיל שלך זה הכרחי.
לקסוגנין וDHEA לא הייתי ממליץ לקחת במקביל לטמוקסיפן, יש להם השפעה מנוגדת וזה יכול לגרום לתופעות לוואי, להוריד אפקטיביות של התרפיה או פשוט לא לעשות כלום (אני יכול להרחיב, לא בטוח שיש צורך).

זה לא מזיק בטוח, לרוב סארמס לא פוגעים בכבד כמו אורליים רגילים אבל תמיד טוב לשמור על הכבד.

לגבי סייקל עצמו, זה תלוי מאוד בניסיון שיש לך כבר. לפעם ראשונה להרביץ 10-15 מג LGD חודשיים-שלוש בלי שום דבר אחר עושה את העהודה מעל ומעבר.

סייקל שלישי בטוטאל אבל ראשון של sarm .
את האחרון עשיתי לפני שנתיים
עשיתי B&C עם דיבול+ פרופ +ואנתת
הממריצים לטובת חיטוב ואנרגיה

תעשה לעצמך טובה גדולה ותריץ את הסייקל המתכונן של עכשיו עם טסט בסיס תתחיל ב אנטט וגם קצר, אחרי 2-3 שבועות רד מהקצר, תעשה עד שבוע 9 אנטט ומשם תמשיך עם קצר עד הסוף ככה שלא יהיה עיקובים ביציאה לpct , יהיה יותר תוצאות וכל המליון חומרים ששמת פה יצדיקו קצת את הכסף ששמת עליהם

הטסט פה זה כסף קטן לעומת כל שאר הדברים

• פותח/ת השרשור
תעשה לעצמך טובה גדולה ותריץ את הסייקל המתכונן של עכשיו עם טסט בסיס תתחיל ב אנטט וגם קצר, אחרי 2-3 שבועות רד מהקצר, תעשה עד שבוע 9 אנטט ומשם תמשיך עם קצר עד הסוף ככה שלא יהיה עיקובים ביציאה לpct , יהיה יותר תוצאות וכל המליון חומרים ששמת פה יצדיקו קצת את הכסף ששמת עליהם

הטסט פה זה כסף קטן לעומת כל שאר הדברים

בניתי מחדש את הסייקל לפי ההמלצות, תודה.
אם אני מוריד מינון של ה MK ל 12.5 ל 4 חודשים זה עדיף על 25 לחודשיים?
שאלה נוספת, בכל מקרה pct יהיה רק לאחר סיום הסארם האחרון שלקחתי אם סיימתי את ה MK לאחר 4 חודשים רק לאחר מכן להתחיל pct למאות שסיימתי את ה LGD ואת הYK?

אם סיימתי את ה MK ל
MK677 זה לא סארמס, לא דורש ולא מושפע מPCT. הוא לא משפיע על ציר הורמונלי
4-5 ימים אחראי שתסיים את הסארמס האחרון תוכל להתחיל בPCT (משך המתנה תלוי בסארמס)
את האחרון עשיתי לפני שנתיים
עשיתי B&C עם דיבול+ פרופ +ואנתת
אל תצפה שסארמס יתנו לך תוצאות דומות לסייקל טסט+דיבול, מכל הבחינות. בשימוש ממשוך בסארמס אפשר להרגיש ירידה בחשק מיני ומרץ בגלל נפילה בטסט ואסטרו

• פותח/ת השרשור
MK677 זה לא סארמס, לא דורש ולא מושפע מPCT. הוא לא משפיע על ציר הורמונלי
4-5 ימים אחראי שתסיים את הסארמס האחרון תוכל להתחיל בPCT (משך המתנה תלוי בסארמס)

זאת אומרת שלאחר סיום ה YK בשבוע 12 להתחיל pct ואין בעיה במקביל להמשיך עם MK

הייתי מחכה שבוע שבוע וחצי אחרי סיום הyk ללכת על בטוח שיצא לך מהדם כל הצעצועים..

לגבי mk אתה יכול לקחת מתי שבא לך, אין לו קשר או השפעה על pct, וכן, הוא דומה ל gh בעקיפין אז כדאי לתקופה יותר ממושכת חצי מינון אם זה האופציות..

אם עשית סייקל טסט בעבר, סארמים יהיה משחק ילדים אז מאוד כדאי טסט בסיס כדי שיהיה תוצאות מספקות.. והסבירו לך תגובה למעלה למה כדאי

כן YK בעל מחצית חיים של 8-10 שעות (נתון לא נבדק באמת לעומק) מה שאומר ש40 שעות אחרי כדור ראשון אפשר להתחיל.
MK מפסיק לעבוד אחרי 4-5 ימי נטילה, יש מין הסתגלות של הרצפטורים. אני אישית השתמשתי בו 4 ימים כן 3 ימים לא ולא התאכזבתי.

זה היה בצחוק לקחת אמ-די
לא מתכוון לקרא אפילו את המאמר הארוך
זה לא מאמר, מלא אנשים אמרו 'זה סבבה ואין בעיה' והיה מישהו שאשכרה עשה את זה לתקופה ושיתף חוויות, בהתחלה היה לו כיף ועם הזמן התחילו כל מיני תאקלים לצוץ, הוא כתב דווקא די יפה. והסביר למה ואיך קרה לו מה

יש המון דברים שנותנים מצב רוח טוב, הבעיה עם הרבה מהם שהרצפטורים של הדופמין ועוד כמה כימיקלים באיזור שם לא בדיוק פועלים כמו שהיינו רוצים שהם יפעלו לאורך זמן ארוך..

בהשוואה לעולם שלנו.. עדיף לעשות בלאסט אנד קרוז מאשר קרוז ואז אמאמא של הקרוז כי הרצפטורים בסוף ידחו ויתעלמו מהחומר ונקבל בעיקר סיידס... מאשר הגיינז של b&c מתוכנן כראוי היה נותן ואפשר לתת דוגמאות רבות לעניין

אגב, מצטער על החפירה ושיצאתי פה קצת סחי אבל היי לפחות לא התחלתי לריב איתך על שחייב לשים פרגניל בארגז של קרח 👏

זה לא מאמר, מלא אנשים אמרו 'זה סבבה ואין בעיה' והיה מישהו שאשכרה עשה את זה לתקופה ושיתף חוויות, בהתחלה היה לו כיף ועם הזמן התחילו כל מיני תאקלים לצוץ, הוא כתב דווקא די יפה. והסביר למה ואיך קרה לו מה

יש המון דברים שנותנים מצב רוח טוב, הבעיה עם הרבה מהם שהרצפטורים של הדופמין ועוד כמה כימיקלים באיזור שם לא בדיוק פועלים כמו שהיינו רוצים שהם יפעלו לאורך זמן ארוך..
חמודי אם בא לך אתה יכול לזרום על אמ-די כל יום בלי קשר לסייקלים גם.
אם אתה שוקל ברצינות לקחת אמ-די על בסיס קבוע כטיפול כלשהו או סתם לכיף - בהצלחה תהנה. רק עדיף שתעשה את זה עם בת זוג יהיה דלקה יותר כיפית

חמודי אם בא לך אתה יכול לזרום על אמ-די כל יום בלי קשר לסייקלים גם.
אם אתה שוקל ברצינות לקחת אמ-די על בסיס קבוע כטיפול כלשהו או סתם לכיף - בהצלחה תהנה. רק עדיף שתעשה את זה עם בת זוג יהיה דלקה יותר כיפית
הכי קרוב שלי לmdma זה שהייתי במסיבת רחוב והייתה מישהי שהתייבשה קצת והלכתי ביקשתי ממישהו מים בשבילה ושנייה לפני שהיא ואני שתינו מהמים הבנתי מחברים של הבחור הסטלן שביקשתי ממנו את המים שמדובר במים קדושים, כן, ככה הם קוראים לזה חחחחחחחח לא חושב שהיה לי התנסות עם הסם הזה, לפחות לא במודע

הכי קרוב שלי לmdma זה שהייתי במסיבת רחוב והייתה מישהי שהתייבשה קצת והלכתי ביקשתי ממישהו מים בשבילה ושנייה לפני שהיא ואני שתינו מהמים הבנתי מחברים של הבחור הסטלן שביקשתי ממנו את המים שמדובר במים קדושים, כן, ככה הם קוראים לזה חחחחחחחח לא חושב שהיה לי התנסות עם הסם הזה, לפחות לא במודע
היום לצעירים יש מים... בתקופה שלנו היה סמיילי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית