הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

LGD+MK+YK

כינוי קבוע

משתמש מתחיל
30
5
נק' מוניטין:
5
30
5
בוקר טוב לכולם,
41 שנים/1.8 מטר /85 קג ,מעוניין להתייעץ איתכם לגביי סייקל sarms
LGD - עשר מג משבוע 1-8
MK - עשרים וחמש מג משבוע 3-10
YK - עשר מג משבוע 9-12
DMAA - שבוע 1-4
Laxogenin - שבוע 11-14
Pct- שבוע 13 - טמוקסיפן 40 מג שבועיים + 20 מג שבועיים.
DHEA - שבוע 13
טודוקה
Liv52
אינוסיטול

אשמח לשמוע ביקורת לגביי הסייקל והאם pct מספק.
תודה לכל העונים

זה לא מאמר, מלא אנשים אמרו 'זה סבבה ואין בעיה' והיה מישהו שאשכרה עשה את זה לתקופה ושיתף חוויות, בהתחלה היה לו כיף ועם הזמן התחילו כל מיני תאקלים לצוץ, הוא כתב דווקא די יפה. והסביר למה ואיך קרה לו מה

יש המון דברים שנותנים מצב רוח טוב, הבעיה עם הרבה מהם שהרצפטורים של הדופמין ועוד כמה כימיקלים באיזור שם לא בדיוק פועלים כמו שהיינו רוצים שהם יפעלו לאורך זמן ארוך..

בהשוואה לעולם שלנו.. עדיף לעשות בלאסט אנד קרוז מאשר קרוז ואז אמאמא של הקרוז כי הרצפטורים בסוף ידחו ויתעלמו מהחומר ונקבל בעיקר סיידס... מאשר הגיינז של b&c מתוכנן כראוי היה נותן ואפשר לתת דוגמאות רבות לעניין

אגב, מצטער על החפירה ושיצאתי פה קצת סחי אבל היי לפחות לא התחלתי לריב איתך על שחייב לשים פרגניל בארגז של קרח 👏

נראה לך הגיוני????? הרוקח מוציא לך אקמול עם קרחון? לא.
פרגניל יוצא עם קרחון מבית מרקחת - יש סיבה! כל השאר זה קלקול מקולקל.
כאילו אין שטויות ומחדלים במערכת הבריאות... הכל מדויק 10000%.
חמודי אם בא לך אתה יכול לזרום על אמ-די כל יום בלי קשר לסייקלים גם.
אם אתה שוקל ברצינות לקחת אמ-די על בסיס קבוע כטיפול כלשהו או סתם לכיף - בהצלחה תהנה. רק עדיף שתעשה את זה עם בת זוג יהיה דלקה יותר כיפית

Mdma על בסיס קבוע ותדיר שורף את המוח, וגם כבר לא יתן אפקט אחרי כמה שימושים בודדים...

היום לצעירים יש מים... בתקופה שלנו היה סמיילי
אני עצרתי בירוק.. ואז סטרואידים וחברים שלהם חחחחח אז ששואלים אותי על סמים אחרים וכאלה, אם ניסיתי.. וכאילו ראיתי אנשים עושים דברים מוזרים ומוציאים לך שפיץ ואומרים שזה הסם הזה וזה הסם הזה ואני הייתי בראש שירוק מנצח הכל אז ברוך ה לא נגעתי יותר מדי בעולם הזה שם , אז אני עונה בחצי אוזן שניסיתי 'חומרים' יותר מעניינים ומשאיר את האנשים בשיחה מסוקרנים, לך תסביר למישהו שלוקח פטריות ודברים מוזרים מה אתה מרגיש עם טרן.. אלכוהול גם בקושי נוגע כמעט ובכלל לא גם כי הבנתי שצריך לשמור על הכבד במיוחד אם אתה נוגע ב'חומרים'

אני עצרתי בירוק.. ואז סטרואידים וחברים שלהם חחחחח אז ששואלים אותי על סמים אחרים וכאלה, אם ניסיתי.. וכאילו ראיתי אנשים עושים דברים מוזרים ומוציאים לך שפיץ ואומרים שזה הסם הזה וזה הסם הזה ואני הייתי בראש שירוק מנצח הכל אז ברוך ה לא נגעתי יותר מדי בעולם הזה שם , אז אני עונה בחצי אוזן שניסיתי 'חומרים' יותר מעניינים ומשאיר את האנשים בשיחה מסוקרנים, לך תסביר למישהו שלוקח פטריות ודברים מוזרים מה אתה מרגיש עם טרן.. אלכוהול גם בקושי נוגע כמעט ובכלל לא גם כי הבנתי שצריך לשמור על הכבד במיוחד אם אתה נוגע ב'חומרים'
ירוק באמת הכי טוב. כל השאר זבל ששורף את המוח והכיס
Mdma על בסיס קבוע ותדיר שורף את המוח, וגם כבר לא יתן אפקט אחרי כמה שימושים בודדים...
בטח ראית את זה רשום על הלוח בכיתת NA
עכשיו תשאל מה זה NA

אין על ואן גוך אסאי לפני השינה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית