נק' מוניטין:
3,043
- 1,468
- 1,551
אם אתה מתכוון לעשות את זה כמו שצריך ותגיע לרמה טכנית טובה, אז כן, כדאי לך. פשוט לא כל המתאמנים מסוגלים להגיע לזה לבד, דרך הספר ודרך יוטיוב. זה אפשרי אבל.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לערוב ימיו כדי להישאר בתודעה הוא התחיל לחפש בנרות נושאים להגיב עליהם, ודבר זה גרם לירידה בערכו גם בעיני אלא שכבר החזיקו ממנו*, בנוסף תמיד ביו כאלה שנכשלו בSS שבכו על השיטה הזאת.אני רואה פה חבר׳ה פשוט שלא מסכימים עם הדרך של ריפטו,
מה לא בסדר בדרך שלו? לא שזה נוגד אחד את השני, מנסה להבין
(לא חייב השקפת עולם, יכול להיות פשוט גם בהיבט הטכני)
@FuriousLiftהוא נתחיל מזה שהוא שולל כל דרך שונה משלו.
למשל, ויטלפטינג קיים לפני ריפטו ויתקיים אחריו, כל המשקולנים עושים היי באר אבל ריפטו ממשיך להתעקש שהם צריכים לואו באר. אז במקום להמשיך להתווכח איתו מפסיקים להקשיב לו כשהוא מדבר שטויות...
תקראלפני כמה שנים כולם אמרו ללמוד ממנו טכניקה ולעבוד לפי איך שהוא מלמד.
עכשיו עברו כמה שנים טובות מאז שהתאמנתי ואני רוצה לחזור, האם ללכת לפי הספר שלו והסרטונים שלו ביוטיוב? או שיש מאמן אחר שכדאי ללמוד ממנו את הטכניקות של כל התרגילים?
כל האשכול הזה בלבל אותי לגמרי הייתי בטוח שללמוד את הטכניקה מריפטו אבל איך שהתגובות כאן נראות אני לא בטוח אם ללמוד ממנו או לא 😣
אלא בערך שתי הגישות היעילות שאני מכיר, אתה תמיד יכול להתאמן עם 15 חזרות (כדי לעבוד על המייצבים עחי:s13:)יפה מאוד. יש עוד כיוונים מומלצים?
וכאלה שהשמינו יותר מדי כשעשו את התכנית ss והאשימו את התכנית ואת ריפטו כאילו הוא דחף להם אוראו לגרוןבנוסף תמיד ביו כאלה שנכשלו בSS שבכו על השיטה הזאת.
1+וכאלה שהשמינו יותר מדי כשעשו את התכנית ss והאשימו את התכנית ואת ריפטו כאילו הוא דחף להם אוראו לגרון
במילים אחרות תרוץ יחף בתחרות תשים נעליים? נו באמת.את האמת הוא אמר שהם צריכים LOW BAR כתרגיל שיבנה להם את הכוח וכPRACTICE, וויטליפטרים יכולים לעשות FRONT, HIGH ולשלב ביניהם. הוא הדגיש יותר מפעם אחת שיש צורך להבדיל בין TRAINING ל-PRACTICE. כדוגמת אגרוף, במקום לעשות את רוב הדברים שעושים באגרוף( קפיצות, ריצות דלגית), לבנות כוח על ידי הרמת משקל כבד ולתרגל את הטכניקה של האגרוף מצד שני.
אתה יכול בהחלט, זה לא בסיס רעלפני כמה שנים כולם אמרו ללמוד ממנו טכניקה ולעבוד לפי איך שהוא מלמד.
עכשיו עברו כמה שנים טובות מאז שהתאמנתי ואני רוצה לחזור, האם ללכת לפי הספר שלו והסרטונים שלו ביוטיוב? או שיש מאמן אחר שכדאי ללמוד ממנו את הטכניקות של כל התרגילים?