הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סקוואט קאמפ

אם אתה מתכוון לעשות את זה כמו שצריך ותגיע לרמה טכנית טובה, אז כן, כדאי לך. פשוט לא כל המתאמנים מסוגלים להגיע לזה לבד, דרך הספר ודרך יוטיוב. זה אפשרי אבל.

אני רואה פה חבר׳ה פשוט שלא מסכימים עם הדרך של ריפטו,
מה לא בסדר בדרך שלו? לא שזה נוגד אחד את השני, מנסה להבין
(לא חייב השקפת עולם, יכול להיות פשוט גם בהיבט הטכני)
לערוב ימיו כדי להישאר בתודעה הוא התחיל לחפש בנרות נושאים להגיב עליהם, ודבר זה גרם לירידה בערכו גם בעיני אלא שכבר החזיקו ממנו*, בנוסף תמיד ביו כאלה שנכשלו בSS שבכו על השיטה הזאת.
*כמובן שאין בכך כדי להוריד מהישגיו בתחום כמו שכתב סטרנג אינף
הוא נתחיל מזה שהוא שולל כל דרך שונה משלו.

למשל, ויטלפטינג קיים לפני ריפטו ויתקיים אחריו, כל המשקולנים עושים היי באר אבל ריפטו ממשיך להתעקש שהם צריכים לואו באר. אז במקום להמשיך להתווכח איתו מפסיקים להקשיב לו כשהוא מדבר שטויות...
@FuriousLift
מסכים עם מייק, אני לא מספיק מבין בתחום כדי לקבוע מי צודק, אבל כמו שאני לא אלך ללמוד פאוורליפטינג ממי שלא בילה מתחת למוט כמה שנים טובות כך נראה לי מוזר לקחת עצות ממי שלא בילה מספיק בתחום של הנפת משקולות
לפני כמה שנים כולם אמרו ללמוד ממנו טכניקה ולעבוד לפי איך שהוא מלמד.
עכשיו עברו כמה שנים טובות מאז שהתאמנתי ואני רוצה לחזור, האם ללכת לפי הספר שלו והסרטונים שלו ביוטיוב? או שיש מאמן אחר שכדאי ללמוד ממנו את הטכניקות של כל התרגילים?

כל האשכול הזה בלבל אותי לגמרי הייתי בטוח שללמוד את הטכניקה מריפטו אבל איך שהתגובות כאן נראות אני לא בטוח אם ללמוד ממנו או לא 😣
תקרא
היד שאוחזת בברזל: פריודיזציה כבר בשלב המתאמן המתחיל?

בנוסף תמיד ביו כאלה שנכשלו בSS שבכו על השיטה הזאת.
וכאלה שהשמינו יותר מדי כשעשו את התכנית ss והאשימו את התכנית ואת ריפטו כאילו הוא דחף להם אוראו לגרון

את האמת הוא אמר שהם צריכים LOW BAR כתרגיל שיבנה להם את הכוח וכPRACTICE, וויטליפטרים יכולים לעשות FRONT, HIGH ולשלב ביניהם. הוא הדגיש יותר מפעם אחת שיש צורך להבדיל בין TRAINING ל-PRACTICE. כדוגמת אגרוף, במקום לעשות את רוב הדברים שעושים באגרוף( קפיצות, ריצות דלגית), לבנות כוח על ידי הרמת משקל כבד ולתרגל את הטכניקה של האגרוף מצד שני.
במילים אחרות תרוץ יחף בתחרות תשים נעליים? נו באמת.

לפני כמה שנים כולם אמרו ללמוד ממנו טכניקה ולעבוד לפי איך שהוא מלמד.
עכשיו עברו כמה שנים טובות מאז שהתאמנתי ואני רוצה לחזור, האם ללכת לפי הספר שלו והסרטונים שלו ביוטיוב? או שיש מאמן אחר שכדאי ללמוד ממנו את הטכניקות של כל התרגילים?
אתה יכול בהחלט, זה לא בסיס רע

התייחסות לסמינר בישראל על ידי ריפטו. אין פה תובנות, רק הלוגיסטיקה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית