הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סקוואט קאמפ

הא, אני אכתוב חיבור חדש בשם "מלחמות ריפטו" (שם מתאים נכון @elchonon ?) בו אני מביא הוכחות לצדקת דרכו, ההוכחה הראשונה-
דדליפט זה סקוואט עם משקל בידיים, משמע שסנאטץ זה סקוואט, ובסוף הסקוואט יש קפיצה כמו שכולנו יודעים, ולכן
= סנאטץ זה סקוואט עם קפיצה
מזמין אותך לפתוח אשכול חדש רק בשביל הטרולניג

אני הייתי שם פיזית, ואני אומר לך, המאמן תיקן לי את הטכניקה. הוא לא בא והסתכל מהצד ואמר תעשה א', ב', ,ג', הוא בא והוא שם אותך בתנוחה שצריך להיות (או במקרה של ההיפ דרייב שם יד המותן ומלמד אותך זאת כמו שצריך). כשאמרתי שזה יעניין לו את הבוהן, התכוונתי לזה שלא יהיה אכפת לו מה תעשה(היי באר, גובלט סקוואט עם דאמבלים, סקוואט באוויר, סקוואט עם דאמבלים על כדורי גומי תוך כדי שברקע מתנגן שיר של ביונסה)..
מה לעשות, כשאתה מתאמן מתחיל השיטה שלו היא היעילה ביותר להתחזק. על זה הוא מדבר וזו תורתו.
"היעילה ביותר"? זה מקבל 11/10 בסולם הערצה / יהירות.

לא אוהבים את ריפטו בעיקר בגלל האופי שלו והביטחון שלו שהוא יודע הכל. זה לא ממש מעניין אותו שלא אוהבים אותו, ויש לו מספיק אנשים שחושבים שמה שהוא אומר נכון. הספרים שלו למשל הם לדעתי בין הנמכרים ביותר בתעשייה, ודף היוטיוב שלו עם מעל 200,000 עוקבים. זה הוא והוא לא ישתנה. הוא גם לא צריך כשהו בן 64 ונחשב לאחד ממאמני הכוח הטובים בעולם.

בכל מקרה, להגיד שהוא לא יודע מה הוא עושה זה בעייתי. מספיק שתכנסו ליוטיוב ותחפשו United states strengthlifting federation

תמצאו שם תחרויות שריפטו ו SS מארגנים, נמדדים שם על סקוואט, פרס ודדליפט קונבנציונאלי ו99.9% מהמרימים שם הם 1. טבעיים ו-2. מרימים לפי המתודות של SS בעיקר מבחינה טכנית וגם מבחינת תכנון האימונים. ובקשר למספרים, 140 פרס, 320 דדליפט ו280 סקוואט הם דברים שבשגרה שם, וגם הרבה מהנשים שם מרימות יותר מרוב הגברים שאתם מכירים.

לא אוהבים את ריפטו בעיקר בגלל האופי שלו והביטחון שלו שהוא יודע הכל. זה לא ממש מעניין אותו שלא אוהבים אותו, ויש לו מספיק אנשים שחושבים שמה שהוא אומר נכון. הספרים שלו למשל הם לדעתי בין הנמכרים ביותר בתעשייה, ודף היוטיוב שלו עם מעל 200,000 עוקבים. זה הוא והוא לא ישתנה. הוא גם לא צריך כשהו בן 64 ונחשב לאחד ממאמני הכוח הטובים בעולם.

בכל מקרה, להגיד שהוא לא יודע מה הוא עושה זה בעייתי. מספיק שתכנסו ליוטיוב ותחפשו United states strengthlifting federation

תמצאו שם תחרויות שריפטו ו SS מארגנים, נמדדים שם על סקוואט, פרס ודדליפט קונבנציונאלי ו99.9% מהמרימים שם הם 1. טבעיים ו-2. מרימים לפי המתודות של SS בעיקר מבחינה טכנית וגם מבחינת תכנון האימונים. ובקשר למספרים, 140 פרס, 320 דדליפט ו280 סקוואט הם דברים שבשגרה שם, וגם הרבה מהנשים שם מרימות יותר מרוב הגברים שאתם מכירים.

אז ממה שאתה כותב אני מבין שהוא שנוא בגלל שהוא מיינסטרים ולא בגלל הטכניקה שלו. תקנו אותי אם אני טועה

הוא לא שנוא לדעתי אבל אם כבר זה בגלל האופי שלו, הוא חושב שהוא יודע כמעט הכל והוא לא מפחד להגיד את זה. והוא שנוא גם בעיקר בגלל שהוא מאוד מצליח.

אני רואה פה חבר׳ה פשוט שלא מסכימים עם הדרך של ריפטו,
מה לא בסדר בדרך שלו? לא שזה נוגד אחד את השני, מנסה להבין
(לא חייב השקפת עולם, יכול להיות פשוט גם בהיבט הטכני)
הוא נתחיל מזה שהוא שולל כל דרך שונה משלו.

למשל, ויטלפטינג קיים לפני ריפטו ויתקיים אחריו, כל המשקולנים עושים היי באר אבל ריפטו ממשיך להתעקש שהם צריכים לואו באר. אז במקום להמשיך להתווכח איתו מפסיקים להקשיב לו כשהוא מדבר שטויות...

אז ממה שאתה כותב אני מבין שהוא שנוא בגלל שהוא מיינסטרים ולא בגלל הטכניקה שלו. תקנו אותי אם אני טועה
ממש לא

הוא לא שנוא לדעתי אבל אם כבר זה בגלל האופי שלו, הוא חושב שהוא יודע כמעט הכל והוא לא מפחד להגיד את זה. והוא שנוא גם בעיקר בגלל שהוא מאוד מצליח.
הקרדיט שמגיע לו מגיע לי על הנגשה של נושא הפאוורליפטינג להמונים. החוסר חיבה אליו לא קשור בכלל לכמה הוא מצליח.

אז nאיפה אתה ממליץ ללמוד? יש דרך יותר יעילה למתחיל מSS?
בכללי זכור לי שלפני כמה שנים הקונצנזוס פה היה שונה
אני חושב שזה אחלה ספר כבסיס כל עוד זוכרים שזו לא אמת אבסולוטית ושיש יותר מדרך אחת.
שוב לא כל מה שריפטו אומר שטויות, זה רק לא אומר שהוא לא מדבר שטויות בכלל חח

אני חושב שזה אחלה ספר כבסיס כל עוד זוכרים שזו לא אמת אבסולוטית ושיש יותר מדרך אחת.
שמע ביחס לוינגייט הוא גאון דורות...

• פותח/ת השרשור

דוגמת CHASE LINDLY. הבחור סגר 700LB דדליפט במשקל 124 ק''ג גוף ויש לו פרס גבוה. ריפטו אימן אותו מהתחלה.
הוא נתחיל מזה שהוא שולל כל דרך שונה משלו.

למשל, ויטלפטינג קיים לפני ריפטו ויתקיים אחריו, כל המשקולנים עושים היי באר אבל ריפטו ממשיך להתעקש שהם צריכים לואו באר. אז במקום להמשיך להתווכח איתו מפסיקים להקשיב לו כשהוא מדבר שטויות...
את האמת הוא אמר שהם צריכים LOW BAR כתרגיל שיבנה להם את הכוח וכPRACTICE, וויטליפטרים יכולים לעשות FRONT, HIGH ולשלב ביניהם. הוא הדגיש יותר מפעם אחת שיש צורך להבדיל בין TRAINING ל-PRACTICE. כדוגמת אגרוף, במקום לעשות את רוב הדברים שעושים באגרוף( קפיצות, ריצות דלגית), לבנות כוח על ידי הרמת משקל כבד ולתרגל את הטכניקה של האגרוף מצד שני..

לפני כמה שנים כולם אמרו ללמוד ממנו טכניקה ולעבוד לפי איך שהוא מלמד.
עכשיו עברו כמה שנים טובות מאז שהתאמנתי ואני רוצה לחזור, האם ללכת לפי הספר שלו והסרטונים שלו ביוטיוב? או שיש מאמן אחר שכדאי ללמוד ממנו את הטכניקות של כל התרגילים?

כל האשכול הזה בלבל אותי לגמרי הייתי בטוח שללמוד את הטכניקה מריפטו אבל איך שהתגובות כאן נראות אני לא בטוח אם ללמוד ממנו או לא 😣

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית