הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סקוואט קאמפ

150 דולר זה לכל הקאמפ(ההרצאה, החלק המעשי ושאלות ותשובות בסוף).
חוץ מזה, המקום שהקאמפ מועבר מושכר, אז צריך לכסות זאת גם

זה שגם אתה פאנבוי של ריפטו לא אומר שאתה צריך לחפש הצדקה לסכום הזה. ✋🛑✋

חחחחח הרגת אותי 🤣
מעניין מה ריפטו יחשוב על זה שאני עושה היי באר וטראפ באר.

אם אתה חזק זה לא יהיה לו אכפת. אם אתה חלש הוא כנראה יזרוק מילה. למרות שגם אז סביר להניח שלא יהיה לו אכפת.

זה שגם אתה פאנבוי של ריפטו לא אומר שאתה צריך לחפש הצדקה לסכום הזה. ✋🛑✋
פאנבוי של ריפטו?! אני מכבד מאד את הבן אדם ואת כל פועלו. זה שיש אנשים שחושבים שבגלל שהוא לא תומך בלעשות טראפ באר דדליפט או ממליץ לאנשים ששוקלים 30 קילו לשתות גלון חלב ביום, לא כל כך מעניין אותי. הסקוואט קאמפ הזה שווה כל אגורה. המאמץ והטרחה שריפטו מכניס לתחום עם הח'ברה שלו בארצות הברית שווה כל אגורה ששמתי לקאמפ. בכל מקרה זה פורסם לא בכדי לעשות צחוק מריפטו, אלא במטרה לעזור לח'ברה פה בפורום שמאמינים במתהודה של ריפטו וצריכים עזרה...
אם אתה חזק זה לא יהיה לו אכפת. אם אתה חלש הוא כנראה יזרוק מילה. למרות שגם אז סביר להניח שלא יהיה לו אכפת.
זה כנראה יעניין לו את הציפורן בבוהן

פאנבוי של ריפטו?! אני מכבד מאד את הבן אדם ואת כל פועלו. זה שיש אנשים שחושבים שבגלל שהוא לא תומך בלעשות טראפ באר דדליפט או ממליץ לאנשים ששוקלים 30 קילו לשתות גלון חלב ביום, לא כל כך מעניין אותי. הסקוואט קאמפ הזה שווה כל אגורה. המאמץ והטרחה שריפטו מכניס לתחום עם הח'ברה שלו בארצות הברית שווה כל אגורה ששמתי לקאמפ. בכל מקרה זה פורסם לא בכדי לעשות צחוק מריפטו, אלא במטרה לעזור לח'ברה פה בפורום שמאמינים במתהודה של ריפטו וצריכים עזרה...

זה כנראה יעניין לו את הציפורן בבוהן
אם הייתי איזשהו סוג של פריצ'ר / מקדם אידאולוגיה שאני סופר משוכנע בה / תופס מהידע שלי ממש, ובמסגרת של סמינר שמייצג אותי - מישהו היה משלם ץ כסף רב, ואז עושה את התרגיל (כנראה?) הכי חשוב באופן שחורג מן הגישה שלי - זה היה מעניין אותי מאוד.

-אם בן אדם הגיע במיוחד כדי ללמוד ממני / מישהו מטעמי, והוא (לרוח האידאולוגיה שלי) מאוד טועה, ועוד בנושא הסמינר - זהו תפקידי לתקן אותו. (כי זהו קונטקסט חינוכי, זהו נושא השיעור, ואני הגוף שבאו במיוחד ללמוד ממנו).

-בנוסף: אם אני (או "החבר'ה שלי") הגיעו במיוחד כדי ללמד לפי גישה שאני סופר מתעקש עליה, בנושא כל-כך חשוב, ומישהו ששילם כסף רב כדי ללמוד מאתנו יוצא עם ידע "רע", אז הרי שהיה פה כשלון בסמינר, והוא עוד עלול לצאת החוצה ולהגיד שככה הוא למד אצלנו.

הווי אומר:
אם זה "מעניין לו את הציפורן בבוהן", אז יש פה כשלון מקצועי / אידאולוגי / שירותי מכפיר.

אם תבוא לסמינר ותעשה היי באר, יסבירו לך למה לדעתם עדיף לואו באר. אם בכל זאת תתעקש לעשות היי באר בסמינר לואו באר, יבינו שאתה הגעת להטריל למרות שעדיין ככל הנראה יתנו לך טיפים שימושיים.

עברו אצל ריפטו אלפי מתאמנים, ככה שהסיכוי שהוא יתרגש ממישהו שמגיע להטריל ומסרב ללמוד ממנו הוא קלוש, בטח כשהוא בגיל 64 ועייף מכל השטויות של התעשיה.

ואם תבוא לסמינר ותיקח 250 קג בהיי באר, סביר להניח שזה לא יעניין כל כך הסגנון, כי אתה חזק ככה או ככה.

@StrongEnough אני פשוט לא מסכים איתך. בנאדם שמעלה לאינטרנט סרטונים שהוא זורק בהם טראפ באר לפח וכל הזמן אומר כמה לואו באר זה הכי טוב לפיתוח כח (ועוד זה מארק ריפטו וכולם יודעים שהוא דמות קיצונית), הוא לא היה מחליק את זה, אלא אומר שאתה יכול להיות חזק יותר ואתה לא מבין מה אתה עושה.
אבל הדיון סתמי, אין מה להתווכח.

אם הייתי איזשהו סוג של פריצ'ר / מקדם אידאולוגיה שאני סופר משוכנע בה / תופס מהידע שלי ממש, ובמסגרת של סמינר שמייצג אותי - מישהו היה משלם ץ כסף רב, ואז עושה את התרגיל (כנראה?) הכי חשוב באופן שחורג מן הגישה שלי - זה היה מעניין אותי מאוד.

-אם בן אדם הגיע במיוחד כדי ללמוד ממני / מישהו מטעמי, והוא (לרוח האידאולוגיה שלי) מאוד טועה, ועוד בנושא הסמינר - זהו תפקידי לתקן אותו. (כי זהו קונטקסט חינוכי, זהו נושא השיעור, ואני הגוף שבאו במיוחד ללמוד ממנו).

-בנוסף: אם אני (או "החבר'ה שלי") הגיעו במיוחד כדי ללמד לפי גישה שאני סופר מתעקש עליה, בנושא כל-כך חשוב, ומישהו ששילם כסף רב כדי ללמוד מאתנו יוצא עם ידע "רע", אז הרי שהיה פה כשלון בסמינר, והוא עוד עלול לצאת החוצה ולהגיד שככה הוא למד אצלנו.

הווי אומר:
אם זה "מעניין לו את הציפורן בבוהן", אז יש פה כשלון מקצועי / אידאולוגי / שירותי מכפיר.
אני הייתי שם פיזית, ואני אומר לך, המאמן תיקן לי את הטכניקה. הוא לא בא והסתכל מהצד ואמר תעשה א', ב', ,ג', הוא בא והוא שם אותך בתנוחה שצריך להיות (או במקרה של ההיפ דרייב שם יד המותן ומלמד אותך זאת כמו שצריך). כשאמרתי שזה יעניין לו את הבוהן, התכוונתי לזה שלא יהיה אכפת לו מה תעשה(היי באר, גובלט סקוואט עם דאמבלים, סקוואט באוויר, סקוואט עם דאמבלים על כדורי גומי תוך כדי שברקע מתנגן שיר של ביונסה)..
מה לעשות, כשאתה מתאמן מתחיל השיטה שלו היא היעילה ביותר להתחזק. על זה הוא מדבר וזו תורתו.

אתה מבין אתה בחרת להעביר ביקורת על מארק ריפטו ועכשיו אתה תקוע בתור מאמן, בעוד שהוא החליט להלל את מר ריפטו ועכשיו הוא טוחן כסף...
תחזור אחרי מייק: "קלין זה דדליפט ושראגס" "קלין זה דדליפט ושראגס"🤣
@Dissonant Harmony אתה מוזמן להצטרף
זאת לא אפילו לא הברקה הכי טובה שלו בנושא פעם הוא טען שסאאנץ זה לו באר עם קפיצה

זאת לא אפילו לא הברקה הכי טובה שלו בנושא פעם הוא טען שסאאנץ זה לו באר עם קפיצה
מארק ריפטו הוא מאמן כוח מוערך שהביא המון אנשים לתוצאות מדהימות, ואני לא חושב שאתה בתור מתאמן מן השורה יכול להעביר עליו *ביקורת, זה מוציא אותך באור שלילי...
*גם אם זאת ביקורת שמעבירים רוב מוחלט של המשקולנים בעולם, מה הם כבר מבינים...
זאת דעתי וצנג' מי מיינד:angel:
נ.ב. פתאום נפל לי האסימון שפני הפורום השתנו לגמרי, איך הגענו למצב שנפתח אשכול שמדרדר ל"יורדים על ריפטו" מבלי שנפתחה מלחמת עולם
מי שחושב שריפטו הזוי VS ריפטו גאון הוא המציא את SS
הבהרה- איני תופס צד בוויכוח זה 🤩

מארק ריפטו הוא מאמן כוח מוערך שהביא המון אנשים לתוצאות מדהימות, ואני לא חושב שאתה בתור מתאמן מן השורה יכול להעביר עליו *ביקורת, זה מוציא אותך באור שלילי...
*גם אם זאת ביקורת שמעבירים רוב מוחלט של המשקולנים בעולם, מה הם כבר מבינים...
זאת דעתי וצנג' מי מיינד:angel:
נ.ב. פתאום נפל לי האסימון שפני הפורום השתנו לגמרי, איך הגענו למצב שנפתח אשכול שמדרדר ל"יורדים על ריפטו" מבלי שנפתחה מלחמת עולם
מי שחושב שריפטו הזוי VS ריפטו גאון הוא המציא את SS
הבהרה- איני תופס צד בוויכוח זה 🤩
אם היה היה בא אם טענה שמלוות עם הוכחות חותכות ולא סותרת ידע אנטומי בסיסי אז סבבה הייתי מקבל את הטענה שלו ולא מעביר ביקורת , אבל הוא לא

ש*מלווה* (יעני שבא יחד עם הוכחות)
הא, אני אכתוב חיבור חדש בשם "מלחמות ריפטו" (שם מתאים נכון @elchonon ?) בו אני מביא הוכחות לצדקת דרכו, ההוכחה הראשונה-
דדליפט זה סקוואט עם משקל בידיים, משמע שסנאטץ זה סקוואט, ובסוף הסקוואט יש קפיצה כמו שכולנו יודעים, ולכן
= סנאטץ זה סקוואט עם קפיצה
מה לא ברור?🥰

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית