הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבי אגן/ירך בצד שמאל ממקור לא מוסבר- אשמח לעזרה

• פותח/ת השרשור boos
  • פורסם בתאריך

boos

משתמש פעיל
515
113
נק' מוניטין:
139
515
113
שלום רב

יש לי בלוטת לימפה במפשעה אשר נפוחה כבר מעל שנה...
עשיתי רנטגן, אולטראסאונד, מיפוי עצמות ו-MRI (ה-MRI נעשה אך ורק לפרק ירך) ושום רופא לא הצליח להבין למה יש לי כאבי אגן...
נפגשתי עם המטולוג, ראומטולוג, אורתופד וכו'...

אולי זה מוקרן מאיזור אחר בגוף אני לא יודע.

בכל מקרה אשמח לשמוע רעיונות.

תודה רבה

• פותח/ת השרשור
היית אצל רופא פרטי טוב או רק דרך קופת חולים?
תודה על הנסיון לעזור.
רק דרך קופת חולים, שכן אין לי מושג למי לפנות... הייתי אצל כמה רופאים מהקופה מהתמחויות שונות אבל אף אחד לא הצליח להבין או לחשוב למה הבלוטה נפוחה ולמה יש כאבים.
לאיזה רופא אני צריך לפנות?

• פותח/ת השרשור
שלחו אותך לבצע בדיקות דם ושתן אחרי שהתנפחה לך הבלוטת לימפה?
והכאב באגן התחיל מתי?
תודה על הנסיון לעזור. כן עשיתי כמה בדיקות דם מאז אין סימנים לדלקת.
זה די מצחיק ועצוב בו זמנית אבל חשבו שתמיד שאני סתם מתלונן עד שאני התחלתי ממש למשש את האיזור והרגשתי את הבלוטת לימפה... ואז הלכתי לרופא עם זה ואז הוא שלח אותי לרופא שעושה אולטראסאונד וגם הוא פספס את זה עד ששאלתי אותו אם הוא קלט את הבלוטה המנופחת ואז הוא מצא את הבלוטה...
אז הכאב באגן התחיל לפני כשנתיים אבל רק לפני שנה גיליתי שיש לי נפיחות באיזור (כי לפני כן לא מיששתי את האיזור...) ואז מצאתי את הבלוטה.

• פותח/ת השרשור
האם שללת אצל כירורג בקע מפשעתי?
למה אתה אומר שהנפיחות נובעת מבלוטת לימפה?
אני מודה לך מאוד ניר על הנסיון לעזור.
באולטראסאונד אגן שללו בקע, וקבעו שזו בלוטת לימפה. לאחר מכן עשו לי אולטראסאונד איברים פנימיים לא כולל כליות, רנטגן אגן, רנטגן חזה, מיפוי עצמות, ו-MRI לפרק ירך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית