הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל אוראליים

• פותח/ת השרשור Gogoo
  • פורסם בתאריך

Gogoo

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
מה ההמלצה שלכם לסקייל אוראלי הכי טוב?
רוצה לעלות מסה

נערך לאחרונה:
מה ההמלצה שלכם לסקייל אוראלי הכי טוב?
רוצה לעלות מסה
אין סייקל אוראלי סולו למסה...
יש כדורים למסה אבל הם לא מיועדים לסולו וממש לא מומלצים כסולו.
טורינבול או אנאבר כן(במידה והחומר אותנטי) אבל שניהם לא מיועדים למסה.

אין כזה דבר כדורים למסה

תאכל יותר תהיה במסה, תאכל פחות תהיה בחיטוב

חלאס לחרטט אנשים שאם הם ייקחו כדור X y הם יעלו מליון ק"ג שריר, זה תלוי בתזונה בעיקר בתזונה ובאימונים..

אין כזה דבר כדורים למסה

תאכל יותר תהיה במסה, תאכל פחות תהיה בחיטוב

חלאס לחרטט אנשים שאם הם ייקחו כדור X y הם יעלו מליון ק"ג שריר, זה תלוי בתזונה בעיקר בתזונה ובאימונים..
יצאת מזה טמבל בתגובה..אבל הבאת אותה בהחלטיות אז נזרום איתך

פחות המהזריקה עצמה,יותר מעצם זה שאני אעשה אותה לא נכון לעצמי התופעות לוואי גם מאוד מלחיצות
צודק...יש סיכון מסויים בהזרקה...שכל משתמש לוקח על עצמו.
ראיתי גם משתמשים מנוסים שמזריקים עוד מלפני שנולדת שאכלו לקרדות מהזרקה...זה קורה לעיתים רחוקות ולא לכל אחד אבל עדיין.

אם אתה חושש זה בהחלט מובן.
אגב...גם בכמות אוראליים שאתה מכניס יש סכנה לא קטנה לבריאות הכבד שלך

• פותח/ת השרשור
צודק...יש סיכון מסויים בהזרקה...שכל משתמש לוקח על עצמו.
ראיתי גם משתמשים מנוסים שמזריקים עוד מלפני שנולדת שאכלו לקרדות מהזרקה...זה קורה לעיתים רחוקות ולא לכל אחד אבל עדיין.

אם אתה חושש זה בהחלט מובן.
אגב...גם בכמות אוראליים שאתה מכניס יש סכנה לא קטנה לבריאות הכבד שלך

כן מודה לזה עשיתי ניקוי מעולה,בלי אלכוהול אוכל טוב הרבה אירובי וpct.

אבל תמיד היה לי ההעדפה לאוראליים על זריקות בגלל זה אמרתי אני עשה בדיקה אם יש המלצות לsarms מסויימים

אז אתה מוגבל מבחינת מה שאתה יכול להוציא מאוראליים בלבד... גם סארמס הם אגב תרופות נסיוניות...זה כמו שהיום למשל תשתמש בחיסון נגד קרונה לפני שאושר בfda המידע עליהן דיי מוגבל באמינותו וגם הסיפורים שמדובר בסטרואידים כמעט ללא תופעות לוואי ונזק לא ממש קרובות למציאות..
יש כבר לא מעט בילדרים שאומרים שאין טעם לקחת ללא טסט כבסיס

• פותח/ת השרשור
אז אתה מוגבל מבחינת מה שאתה יכול להוציא מאוראליים בלבד... גם סארמס הם אגב תרופות נסיוניות...זה כמו שהיום למשל תשתמש בחיסון נגד קרונה לפני שאושר בfda המידע עליהן דיי מוגבל באמינותו וגם הסיפורים שמדובר בסטרואידים כמעט ללא תופעות לוואי ונזק לא ממש קרובות למציאות..
יש כבר לא מעט בילדרים שאומרים שאין טעם לקחת ללא טסט כבסיס

הבנתי..
יש לך איזה הצעה אולי איך אפשר לקרוא ללמוד איך לעשות זריקות בצורה מקצועית?שבמקרה אם אני ארצה אי פעם לעשות סייקל טסט

הבנתי..
יש לך איזה הצעה אולי איך אפשר לקרוא ללמוד איך לעשות זריקות בצורה מקצועית?שבמקרה אם אני ארצה אי פעם לעשות סייקל טסט
אני השקעתי בזה לא מעט לפני שהתחלתי וגם שכן זה היה בהתחלה בליווי חבר מנוסה
אבל לא הייתי רוצה להמליץ לך..
זה שיקול ואחריות שתצטרך להחליט לבד אם לקחת או לא..
גם אם תבחר להישאר רק על אוראליים כדאי שתנהל את הפרוטוקולים שלך בזהירות ולא תכביד על הכבד

• פותח/ת השרשור
אני השקעתי בזה לא מעט לפני שהתחלתי וגם שכן זה היה בהתחלה בליווי חבר מנוסה
אבל לא הייתי רוצה להמליץ לך..
זה שיקול ואחריות שתצטרך להחליט לבד אם לקחת או לא..
גם אם תבחר להישאר רק על אוראליים כדאי שתנהל את הפרוטוקולים שלך בזהירות ולא תכביד על הכבד

סגור אחי ממש תודה על העזרה!מעריך מאוד!

יש לך איזה הצעה אולי איך אפשר לקרוא ללמוד איך לעשות זריקות בצורה מקצועית?
אתה לא צריך לדעת להזריק מקצועית בשביל זריקה עצמית .
צריך ללמוד ולהקפיד על עבודה סטרילית ולהשתמש בחומר איכותי. במצב כזה קשה לעשות משהו בלתי הפיך.
ישבן זה שריר מאוד גדול עם מעט מאוד כלי דם גדולים. קשה לפספס אותו וקשה לקלוע לאיזשהו ווריד.
כמובן בזריקות ראשונות, כמה שלא תהיה מלומד תצפה לכאבים במקום הזרקה וקצת דם ביחד חומר שיטפטפו החוצה.
בכל מקרה אני חושב שבלי חומרים בהזרקה אין מה להיכנס לזה בכלל. אורליים סולו ובמיוחד סארמס יתנו יותר נזק מאשר תועלת וגם מהר מאוד תפסיק להתרגש מהאפקט שלהם.

אתה לא צריך לדעת להזריק מקצועית בשביל זריקה עצמית .
צריך ללמוד ולהקפיד על עבודה סטרילית ולהשתמש בחומר איכותי. במצב כזה קשה לעשות משהו בלתי הפיך.
ישבן זה שריר מאוד גדול עם מעט מאוד כלי דם גדולים. קשה לפספס אותו וקשה לקלוע לאיזשהו ווריד.
כמובן בזריקות ראשונות, כמה שלא תהיה מלומד תצפה לכאבים במקום הזרקה וקצת דם ביחד חומר שיטפטפו החוצה.
בכל מקרה אני חושב שבלי חומרים בהזרקה אין מה להיכנס לזה בכלל. אורליים סולו ובמיוחד סארמס יתנו יותר נזק מאשר תועלת וגם מהר מאוד תפסיק להתרגש מהאפקט שלהם.
בשנתיים האחרונה נתקלתי בכמה "תאונות הזרקה" אצל בילדרים כ"כ מנוסים שמכניסים מזרק לשריר באותה אדישות שבה אני מכניס בראוניז לפה...
אני מדבר על תאונות שניטרלו אותם לשבועות ארוכים..לא רק מאימונים..גם מפעילות ..
מאז אני קצת פחות בטוח בעצמי...וזאת למרות שאצלי חוץ מכמה תאונות קלות של נפיחות והגבלת תנועה לכמה ימים ..בינתיים טפו טפו לא חוויתי.

אם כבר שאלת אז נענה. בגדול לא עושים סייקל עם סטרואידים אורליים, אם אתה מפחד מכדורים אין לך מה להתעסק עם סטרואידים.

יש לך כמה אופציות:

1. סייקל של SARMS שזה מה שהכי מומלץ אם אתה לא מעוניין להזריק.
2. סייקל קצר של חומרים שהם פחות מדכאים את הייצור של טסטוסטרון הטבעי בגוף , אני יודע רק על Oxymetholone. הייתי מריץ את הסייקל הזה עם כלומיד או טמוקסיפן במקביל. ראיתי בעבר מחקר שמראה ש100 מ"ג אנדרול דיכא "רק" ב50% את הייצור הטבעי של טסט.

יש הטוענים שזה אפשרי גם עם אנאבר, אני לא ממליץ.

כנראה שהפחד מזריקות משתק אותך ואתה מעדיף להסב נזק לכבד שלך מאשר לתת שוט קטן בישבן ,
ענו לך כאן תשובות לעניין , דעתי האישית ממש לא לגעת באוראלים מסב נזק יותר מאשר תועלת אם כבר נכנסת לסייקלים תעשה טסט עם מסטרון או npp בקטנה יעיל יותר וגם אפשר לכתוב בריא יותר כי הכבד פחות נפגע ואני מדגיש פחות נפגע מאוראלים ראה פוסטים אחרים על סארמס כמה נזק עשו לאחד מהפורום .

הייתה לי אותה התלבטות כמוך, רציתי להתחיל סייקל אבל היה לי חשש לא ברור ממזרקים. בסוף הרצתי סייקל אחד עדין של סארמס ו-וואלה להגיד לך שזה היה שווה את זה? זה יקר, עלול להשבית ומה שתשיג לא בהכרח יהיה שווה את כל המסביב.
אם החשש שלך הוא בעיקר מהזריקות תבדוק אולי יש לך חבר שיכול לעזור עם זה עד שהטכניקה שלך תהיה טובה.

לגביי תופעות לוואי, אל תחשוב שאם תרוץ עכשיו על סייקל דיבול סולו אתה תסיים אותו והופ הכל חזר לקדמותו, כל חומר מביא איתו תופעות לוואי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית