עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין סייקל אוראלי סולו למסה...מה ההמלצה שלכם לסקייל אוראלי הכי טוב?
רוצה לעלות מסה
יצאת מזה טמבל בתגובה..אבל הבאת אותה בהחלטיות אז נזרום איתךאין כזה דבר כדורים למסה
תאכל יותר תהיה במסה, תאכל פחות תהיה בחיטוב
חלאס לחרטט אנשים שאם הם ייקחו כדור X y הם יעלו מליון ק"ג שריר, זה תלוי בתזונה בעיקר בתזונה ובאימונים..
שאלה כללית קצת, לא?
מה ההיסטוריה שלך בסייקלים?
אז מה האישיו ?עשיתי בעבר סייקל של mk677 של 45 יום
וסייקל של mk677+lgd4033+rad140 של 30 יום
פחות המהזריקה עצמה,יותר מעצם זה שאני אעשה אותה לא נכון לעצמי התופעות לוואי גם מאוד מלחיצותאז מה האישיו ?
פחד ממחטים?
צודק...יש סיכון מסויים בהזרקה...שכל משתמש לוקח על עצמו.פחות המהזריקה עצמה,יותר מעצם זה שאני אעשה אותה לא נכון לעצמי התופעות לוואי גם מאוד מלחיצות
צודק...יש סיכון מסויים בהזרקה...שכל משתמש לוקח על עצמו.
ראיתי גם משתמשים מנוסים שמזריקים עוד מלפני שנולדת שאכלו לקרדות מהזרקה...זה קורה לעיתים רחוקות ולא לכל אחד אבל עדיין.
אם אתה חושש זה בהחלט מובן.
אגב...גם בכמות אוראליים שאתה מכניס יש סכנה לא קטנה לבריאות הכבד שלך
אז אתה מוגבל מבחינת מה שאתה יכול להוציא מאוראליים בלבד... גם סארמס הם אגב תרופות נסיוניות...זה כמו שהיום למשל תשתמש בחיסון נגד קרונה לפני שאושר בfda המידע עליהן דיי מוגבל באמינותו וגם הסיפורים שמדובר בסטרואידים כמעט ללא תופעות לוואי ונזק לא ממש קרובות למציאות..
יש כבר לא מעט בילדרים שאומרים שאין טעם לקחת ללא טסט כבסיס
אני השקעתי בזה לא מעט לפני שהתחלתי וגם שכן זה היה בהתחלה בליווי חבר מנוסההבנתי..
יש לך איזה הצעה אולי איך אפשר לקרוא ללמוד איך לעשות זריקות בצורה מקצועית?שבמקרה אם אני ארצה אי פעם לעשות סייקל טסט
אני השקעתי בזה לא מעט לפני שהתחלתי וגם שכן זה היה בהתחלה בליווי חבר מנוסה
אבל לא הייתי רוצה להמליץ לך..
זה שיקול ואחריות שתצטרך להחליט לבד אם לקחת או לא..
גם אם תבחר להישאר רק על אוראליים כדאי שתנהל את הפרוטוקולים שלך בזהירות ולא תכביד על הכבד
אתה לא צריך לדעת להזריק מקצועית בשביל זריקה עצמית .יש לך איזה הצעה אולי איך אפשר לקרוא ללמוד איך לעשות זריקות בצורה מקצועית?
בשנתיים האחרונה נתקלתי בכמה "תאונות הזרקה" אצל בילדרים כ"כ מנוסים שמכניסים מזרק לשריר באותה אדישות שבה אני מכניס בראוניז לפה...אתה לא צריך לדעת להזריק מקצועית בשביל זריקה עצמית .
צריך ללמוד ולהקפיד על עבודה סטרילית ולהשתמש בחומר איכותי. במצב כזה קשה לעשות משהו בלתי הפיך.
ישבן זה שריר מאוד גדול עם מעט מאוד כלי דם גדולים. קשה לפספס אותו וקשה לקלוע לאיזשהו ווריד.
כמובן בזריקות ראשונות, כמה שלא תהיה מלומד תצפה לכאבים במקום הזרקה וקצת דם ביחד חומר שיטפטפו החוצה.
בכל מקרה אני חושב שבלי חומרים בהזרקה אין מה להיכנס לזה בכלל. אורליים סולו ובמיוחד סארמס יתנו יותר נזק מאשר תועלת וגם מהר מאוד תפסיק להתרגש מהאפקט שלהם.