עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה עדיין דורש התעסקות עם מזרקים ומחטים, ולדעתי יותר קשה להזריק בצורה טובה subq מאשר לתקוע מחט עמוק בשריריש גם את האופציה להזריק sub-Q.
זה עדיין דורש התעסקות עם מזרקים ומחטים, ולדעתי יותר קשה להזריק בצורה טובה subq מאשר לתקוע מחט עמוק בשריר
יכול להעיד על עצמי שהחשש הוא נטו מהמחט ולא משנה האם היא נעשית IM או sub-q בסופו של דבר ההתמודדות מול הפחד מהזריקה נשארת אותו דבר.כן.. אבל פחות מלחיץ אם אני נכנס לראש שלו.
ממש לא, תזריק פעם אחת subq ופעם אחת IMההתמודדות מול הפחד מהזריקה נשארת אותו דבר.
מה קשה ב subq פשוט להכניס את הנוזל השומני מתחת לעור איפושהו בגוף, אפשר אגב בישבן שיש שם לא מעט שומן וזהו סיימת, הכי פשוט שישזה עדיין דורש התעסקות עם מזרקים ומחטים, ולדעתי יותר קשה להזריק בצורה טובה subq מאשר לתקוע מחט עמוק בשריר
יכול להעיד על עצמי שהחשש הוא נטו מהמחט ולא משנה האם היא נעשית IM או sub-q בסופו של דבר ההתמודדות מול הפחד מהזריקה נשארת אותו דבר.
ממליץ לפותח האשכול לראות סרטוני הדרכה, או להעזר בחבר שיודע איך לבצע הזרקה עם טכניקה טובה.
ממש לא, תזריק פעם אחת subq ופעם אחת IM
להזריק שוב subq לא יפחיד אותך כמו IM
ב IM אתה צריך לחורר את עצמך, ב subq זה עובר חלק אתה כמעט לא מרגיש
הבדל שמיים וארץ, אם אני לא טועה לא יצא לך להזריק עדיין אז אתה מדבר באוויר
מה קשה ב subq פשוט להכניס את הנוזל השומני מתחת לעור איפושהו בגוף, אפשר אגב בישבן שיש שם לא מעט שומן וזהו סיימת, הכי פשוט שיש
לא כי בד"כ מדובר ביותר מ ml אחדאתה מזריק את האנאבולים שלך sub q?
באמת ? זה פחות מסארמס. במצב כזה, כנראה שהlh מספיק גבוה ואפילו לא צריך pct. השאלה היא לכמה זמן משכו את ה100 מג אנדרול.. סייקל קצר של חומרים שהם פחות מדכאים את הייצור של טסטוסטרון הטבעי בגוף , אני יודע רק על Oxymetholone. הייתי מריץ את הסייקל הזה עם כלומיד או טמוקסיפן במקביל. ראיתי בעבר מחקר שמראה ש100 מ"ג אנדרול דיכא "רק" ב50% את הייצור הטבעי של טסט.
ממש לא, תזריק פעם אחת subq ופעם אחת IM
להזריק שוב subq לא יפחיד אותך כמו IM
ב IM אתה צריך לחורר את עצמך, ב subq זה עובר חלק אתה כמעט לא מרגיש
הבדל שמיים וארץ, אם אני לא טועה לא יצא לך להזריק עדיין אז אתה מדבר באוויר
מה קשה ב subq פשוט להכניס את הנוזל השומני מתחת לעור איפושהו בגוף, אפשר אגב בישבן שיש שם לא מעט שומן וזהו סיימת, הכי פשוט שיש
אתה מזריק את האנאבולים שלך sub q?
למזרקים תמיד הייתה קונוטציה רעה בחברה של הירואין או כל מיני נרקומנים וסמים קשים.
אנשים פרימיטיבים חושבים שאם זה בכדורים זה בסדר כי פעמיים בשבוע גם ככה הם לוקחים אקמול לכאב ראש ובמזרק זה יהרוג אותם אחרי שבוע.
כמה פעמים בחיים שמעתי את המשפט ״אני מת להתחיל סייקל אבל לא מבין למה איאפשר לקחת רק בכדורים ולא להזריק״
פעם הייתי מתעצבן מיזה ומנסה להסביר להם
היום אני פשוט אומר להם ״אחי זדיין זדיין לי מהעיניים״
טוב תפסת אותי לא הייתי מדויק. זה 50 מ"ג וזה היה קצת יותר מ50%, אבל עדיין:באמת ? זה פחות מסארמס. במצב כזה, כנראה שהlh מספיק גבוה ואפילו לא צריך pct. השאלה היא לכמה זמן משכו את ה100 מג אנדרול.
תודה על מחקר מעניין, וכן הם לקחו 50מג פעמיים ביום לחצי שנה.טוב תפסת אותי לא הייתי מדויק. זה 50 מ"ג וזה היה קצת יותר מ50%, אבל עדיין:
בחיים לא השתמשתי באנדרול, הוא באמת שווה את התופעות לוואי של פגיעה כבד?תודה על מחקר מעניין, וכן הם לקחו 50מג פעמיים ביום לחצי שנה.
כמובן ל50% היה אקנה קשה, 10% יצאו מהמחקר בגלל בעיות כבד ולכל השאר אנזימי כבד חזרו לנורמה אחרי חודש
יש לא מעט מחקרים על אנרדרול, בחלק מהם הגיעו גם למינונים של עד 200 מג.תודה על מחקר מעניין, וכן הם לקחו 50מג פעמיים ביום לחצי שנה.
כמובן ל50% היה אקנה קשה, 10% יצאו מהמחקר בגלל בעיות כבד ולכל השאר אנזימי כבד חזרו לנורמה אחרי חודש
לפי המחקר שפרסמת כאן, lgd יותר משבית מאנדרול. ואם הם לקחו במינון של 100 מג במשך 24 שבועות וערכי הכבד שלהם חזרו לנורמה אחרי חודש, אז זה לא נשמע כמו סטוראיד שדופק את הכבד כמו שנהוג לחשוב.בחיים לא השתמשתי באנדרול, הוא באמת שווה את התופעות לוואי של פגיעה כבד?
איך הוא לעומת LGD למשל?
והיום היא ילד יפני?יש גם מחקר על ילדה יפנית שלקחה את זה במשך 6 שנים במינון של 30 מג.
השוואה לא נכונה.הולכים לרופא משפחה עם כאבים וקצת לחץ, מקבלים כדורי פרקוסט וקלונקס, הכל בסדר.
אבל קצת טסט בזריקות?פתאום מת העולם חח...
בגלל זה לא עושים אם הכל לא לפי הספר.לדעתי הבעייה שבימיים האלו אנשים חושבים שלעשות סייקל זה לקחת סקופ חלבון איזו טעם בננה או חלבון מי גבינה טעם שוקולד
סייקל זה לא לאנשים שלא רצינים עם כוונות תחרותיות או סיבה אחרת שהיא מוצדקת
שזה להגיע לרמה גבוהה שלא אפשרי באופן טבעי
זה עושה נזקים סייקלים אם אתה מפחד מזריקות
זה מפגר אתה צריך לפחד מכל מה שמסביב זריקה זה הכי פחות בעייה
ובילדים שלוקחים כל שבוע בקבוק ולוקחים חומרים כנראה לא סטרילים זה מה שקורה
זה עניין של יותר מזל
לעשות סייקלים שהכול רפואי זה יקר מאוד ובד"כ לא אפשרי מבחינה כלכלית
ההמלצה להשאר טבעי במצבך.מה ההמלצה שלכם לסקייל אוראלי הכי טוב?
רוצה לעלות מסה
מה שיפה זה שזה בא לך טבעי:P:😁השוואה לא נכונה.
אנשים מזריקים טסט בקרב במתאמנים לרוב כי הם רוצים לשפר ביצועים/מסת שריר וכדומה
מה שהרופא נותן זה בגלל בעיה של בן אדם אז מה אתה משווה פה?
כנראה אתה לא יודע מה זה סטרואידים,״קצת טסט״
מה שיש בסייקל זה לא קצת
מבין את המסר שהעברת אבל פשוט השוואה לא נכונה
בגלל זה לא עושים אם הכל לא לפי הספר.
בסופו של דבר אם טבעי אתה לא נראה אש,אתה תתפנצר ותחזור לרמה שהייתה מהר מאוד.
בגלל זה בונים גוף מטורף טבעי,רק אז מזריקים סופר תוספים.
אם לא הגעת לגןף פסיכודלי טבעי חבל על הבריאות.
קודם כל זה גנטיקה תזונה ואימונים.
רק אז סופר תוספים
ההמלצה להשאר טבעי במצבך.
אין מה לדפוק תכבד עם כדורים.
או שעושים תדבר האמיתי או שסטאי נאטורל ברו
השוואה לא נכונה.
אנשים מזריקים טסט בקרב במתאמנים לרוב כי הם רוצים לשפר ביצועים/מסת שריר וכדומה
מה שהרופא נותן זה בגלל בעיה של בן אדם אז מה אתה משווה פה?
כנראה אתה לא יודע מה זה סטרואידים,״קצת טסט״
מה שיש בסייקל זה לא קצת
מבין את המסר שהעברת אבל פשוט השוואה לא נכונה
בגלל זה לא עושים אם הכל לא לפי הספר.
בסופו של דבר אם טבעי אתה לא נראה אש,אתה תתפנצר ותחזור לרמה שהייתה מהר מאוד.
בגלל זה בונים גוף מטורף טבעי,רק אז מזריקים סופר תוספים.
אם לא הגעת לגןף פסיכודלי טבעי חבל על הבריאות.
קודם כל זה גנטיקה תזונה ואימונים.
רק אז סופר תוספים
ההמלצה להשאר טבעי במצבך.
אין מה לדפוק תכבד עם כדורים.
או שעושים תדבר האמיתי או שסטאי נאטורל ברו
לדעתי הבעייה שבימיים האלו אנשים חושבים שלעשות סייקל זה לקחת סקופ חלבון איזו טעם בננה או חלבון מי גבינה טעם שוקולד
סייקל זה לא לאנשים שלא רצינים עם כוונות תחרותיות או סיבה אחרת שהיא מוצדקת
שזה להגיע לרמה גבוהה שלא אפשרי באופן טבעי
זה עושה נזקים סייקלים אם אתה מפחד מזריקות
זה מפגר אתה צריך לפחד מכל מה שמסביב זריקה זה הכי פחות בעייה
ובילדים שלוקחים כל שבוע בקבוק ולוקחים חומרים כנראה לא סטרילים זה מה שקורה
זה עניין של יותר מזל
לעשות סייקלים שהכול רפואי זה יקר מאוד ובד"כ לא אפשרי מבחינה כלכלית