הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל אוראליים

• פותח/ת השרשור Gogoo
  • פורסם בתאריך

Gogoo

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
מה ההמלצה שלכם לסקייל אוראלי הכי טוב?
רוצה לעלות מסה

נערך לאחרונה:
לא הבנת אותי.
הכוונה הייתה שדוחפים כדורים חזקים כמו בנזודיאפינים ואופיאטים בקלות יתרה. ואנשים לא תמיד צריכים את זה, לעיתים זה אף יעשה רע יותר.
ההשוואה הייתה הגישה של אנשים לפרמקולוגיה.
וכן מי שלא קופץ מעל הפופיק עושה 300-400 טסט לכמה חודשים פעם בשנה, זה לא גזר דין מוות.. לא קרוב לזה.

ואם עושים הכל רפואי במינונים מתונים. מה דעתך?
סייקל זה לא קסם הוא כן כמובן נותן
אבל צריך לקחת את כל מה שמסביב בחשבון
ולא סתם לקחת סייקל ולחשוב שזה חלבון

וכן מי שלא קופץ מעל הפופיק עושה 300-400 טסט לכמה חודשים פעם בשנה, זה לא גזר דין מוות.. לא קרוב לזה.
חחח
ומה תקבל מ"300-400 טסט" בדיוק?
מה תקבל ממנו ששווה השתקת ציר ואטרופיה?
אין שום סייקל של פחות מ500mg/wk ששווה דיבור בכלל מבחינת הנזק מול תועלת
אם למדת פה או במקום אחר שכן אז לך תעשה שיעורי בית

סייקל זה לא קסם הוא כן כמובן נותן
אבל צריך לקחת את כל מה שמסביב בחשבון
ולא סתם לקחת סייקל ולחשוב שזה חלבון
כמובן אין ספק בכלל.
אבל מה זה קשור למה שכתבתי אח?
חחח

השתקת ציר ואטרופיה זה הדבר הכי פחות מסוכן..
תחשוב על מחלות קרדיוסקולריות, נזק לאיברים חיוניים וכו'.
אתה פשוט מסתכל על הדברים בצרות עין נוראית. אבל לא אכנס איתך לזה כי אתה בטוח שאתה יודע הכל ואף אחד לא יכול לחדש לך.

בנוסף, כנראה שאתה לא יודע לאכול ולהתאמן, ולכן לא מצליח להשיג תוצאות שוות על פחות מהכמות חומרים הגבוהה שאתה לוקח.

כמובן אין ספק בכלל.

אתה פשוט מסתכל על הדברים בצרות עין נוראית. אבל לא אכנס איתך לזה כי אתה בטוח שאתה יודע הכל ואף אחד לא יכול לחדש לך.

בנוסף, כנראה שאתה לא יודע לאכול ולהתאמן, ולכן לא מצליח להשיג תוצאות שוות על פחות מהכמות חומרים הגבוהה שאתה לוקח.

ענית יפה מאוד!, פשוט למסגר את התשובה.
400 מ״ג טסט לסייקל ראשון יתן תוצאות יפות מאוד, בטח אם אתה יודע להתאמן, אוכל טוב, נח, מתקדם במשקלים ובלה בלה בלה.
אנשים שוכחים שלהוסיף עוד 100 מ״ג של טסט מגדיל גם את הסיכונים ותופעות הלוואי. ראיתי שינויים ברורים של אנשים על מינון trt או מעט מעל (נניח 200-250 מג), ככה שלטעון שכל מינון מתחת ל 500 זה לא נכון. פשוט יש איזו הנחה כזו בפורום פה וגם בעוד פורום (reddit) שיש רק דרך אחת לעשות סייקל וזה להתחיל עם מינון קבוע. צריך להבין שהורמונים זה אידיבידואלי.

ענית יפה מאוד!, פשוט למסגר את התשובה.
400 מ״ג טסט לסייקל ראשון יתן תוצאות יפות מאוד, בטח אם אתה יודע להתאמן, אוכל טוב, נח, מתקדם במשקלים ובלה בלה בלה.
אנשים שוכחים שלהוסיף עוד 100 מ״ג של טסט מגדיל גם את הסיכונים ותופעות הלוואי. ראיתי שינויים ברורים של אנשים על מינון trt או מעט מעל (נניח 200-250 מג), ככה שלטעון שכל מינון מתחת ל 500 זה לא נכון. פשוט יש איזו הנחה כזו בפורום פה וגם בעוד פורום (reddit) שיש רק דרך אחת לעשות סייקל וזה להתחיל עם מינון קבוע. צריך להבין שהורמונים זה אידיבידואלי.
תודה רבה 😃
אגב, זה אפילו יותר יעיל לתוצאות בטווח הארוך, אתה מתחיל מנמוך עושה מקסימום תוצאות במינימום מינון, ואז יש לך הרבה לאן לטפס וכל פעם לשבור את ה"חומה" מחדש כשאתה נתקע ולהוסיף עוד חומר.

כמובן אין ספק בכלל.

תלוי מה המטרה מינונים חומרים וכ'ו

חחח
כאילו אתה זה אני
אתה חושב שאני זה אתה ואנחנו אותו בן אדם?

כאילו אתה זה אני
אתה חושב שאני זה אתה ואנחנו אותו בן אדם?
ברור..
נטורל אסתטיקו פור לייפיקו
מה לנו ולשטויות האלה.
תודה רבה 😃
אגב, זה אפילו יותר יעיל לתוצאות בטווח הארוך, אתה מתחיל מנמוך עושה מקסימום תוצאות במינימום מינון, ואז יש לך הרבה לאן לטפס וכל פעם לשבור את ה"חומה" מחדש כשאתה נתקע ולהוסיף עוד חומר.
וואו...אני מתעלף מהידע שלך..
סביר להניח שאתה נראה בערך כמו שאתה כותב..
יש מצב,שאם נחבר את הניסיון שלך ושל החבר החדש והמפרגון שלך יחד נגיע ליותר מסייקל וחצי?

ברור..
מה לנו ולשטויות האלה.

יש מצב,שאם נחבר את הניסיון שלך ושל החבר החדש והמפרגון שלך יחד נגיע ליותר מסייקל וחצי?
לא נשחק במשחק הקקי הזה.
כבר סיימתי גן חובה, אתה הכי סוס והכי חזק. מרוצה?
אני לא מחפש להעיד על עצמי, אם נוח לך לחשוב שאני נראה רע, תהנה.

ברור..
מה לנו ולשטויות האלה.

מת

לא נשחק במשחק הקקי הזה.
כבר סיימתי גן חובה, אתה הכי סוס והכי חזק. מרוצה?
אני לא מחפש להעיד על עצמי, אם נוח לך לחשוב שאני נראה רע, תהנה.
לא אמרתי שאתה נראה רע..
את זה אתה כתבת עלי
אני רק תהיתי איך נראה אחד שכותב קשקושים כמוך וכמה ניסיון עומד מאחוריו

תודה רבה 😃

אמת. אם עשית 400 מ״ג בפעם הראשונה זה לא מצוץ מהאצבע לעשות סייקל שני של 500-600 מ״ג טסט בלי לחפש חומרים נוספים להוסיף לסייקל.

ניסיתי לתת לך מוניטין על התגובה הקודמת, אבל אני נדרש להעניק קודם למשתמשים אחרים 🙁

ואל תתאמץ עם מר. גנט הוא מתנגח עם כולם בכל נושא, סייקל ראשון, סייקל אוראלים, hcg, הורמון גדילה, משקלי עבודה והרשימה עוד נמשכת. כנראה אין לו הרבה דברים טובים יותר לעשות אז הוא נהנה להציק לאנשים. אחריי כמה תגובות איתו בפוסט אחר הבנתי שאין סיבה להקשיב ו/או לענות לו.

אמת. אם עשית 400 מ״ג בפעם הראשונה זה לא מצוץ מהאצבע לעשות סייקל שני של 500-600 מ״ג טסט בלי לחפש חומרים נוספים להוסיף לסייקל.

ניסיתי לתת לך מוניטין על התגובה הקודמת, אבל אני נדרש להעניק קודם למשתמשים אחרים 🙁

ואל תתאמץ עם מר. גנט הוא מתנגח עם כולם בכל נושא, סייקל ראשון, סייקל אוראלים, hcg, הורמון גדילה, משקלי עבודה והרשימה עוד נמשכת. כנראה אין לו הרבה דברים טובים יותר לעשות אז הוא נהנה להציק לאנשים. אחריי כמה תגובות איתו בפוסט אחר הבנתי שאין סיבה להקשיב ו/או לענות לו.
זה הדדי חבר..
הנה מצאת חבר בליגה שלך
אולי תבנו בעתיד איזה סייקל סטנדרטי חדש ביחד של 304.71mg/wk לשבוע
עם 17.9mg טמוקסיפן יום כן יום לא

מקווה שאתה לא מתכוון לעשות אוראלי סולו, חייב בסיס טסט
בכל מקרה מה שישים הכי הרבה מסה זה תזונה נכונה ואימונים נכונים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית