הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טיפים למה לאכול כדי להיות מרוכז במהלך היום ללימודים או מה לאכול לפני סשן לימודים?

• פותח/ת השרשור Devil
  • פורסם בתאריך

Devil

משתמש קבוע
1,490
454
נק' מוניטין:
575
1,490
454
ניסתי לפצל ארוחות בלי הצלחה מרובה. אני שם לב שכשאני אוכל אני נהיה פחות מרוכז ועייף.

במבחנים וכאלה שוקולד וקפה עוזר אבל אי אפשר להתבסס על זה באופן קבוע. הקפה עם כמה שהוא עזר לי תקופה מסויימת הגוף מפתח תלות ואז שאתה בלי זה נוראי להתרכז. ושוקולדים יש גבול לכמה אפשר לאכול ולא רוצה לדפוק את הגוף שלי בהעמסת ממתקים

מעניין, דווקא הייתי נמנע מקפאין וסוכר כי זה מביא למצב שהוא ההיפך מריכוז. מה שלי עזר זה להקפיד על שינה טובה בשעות קבועות, הרבה ספורט, יוגה, מדיטציה, אוכל בריא ומזין, להימנע מפחמימות ריקות, סוכר וקפאין. במיוחד במבחנים.

• פותח/ת השרשור
חשבתי על זה, אבל התופעות לוואי והתלות לא נראה לי שווים את זה

בנוסף שאני אוכל קצת יחסית אני כן מצליח להתרכז, אבל אז צריך להשלים הכל בערב וזה סיוט... וגם פחות טוב.

חשבתי על זה, אבל התופעות לוואי והתלות לא נראה לי שווים את זה

בנוסף שאני אוכל קצת יחסית אני כן מצליח להתרכז, אבל אז צריך להשלים הכל בערב וזה סיוט... וגם פחות טוב.

סלטים ממש גדולים עם בטטה וגבינות ממש עזרו לי,ארוחות גדולות יותר שמתרפקות לאט יותר. שעה אחרי ארוחה מבוססת פחמימות פשוטות אני גם מפורק.
גם אור שמש לפי דעתי ממש חשוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית