הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עמידות מטבולית

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך

kroif

משתמש קבוע
1,219
58
נק' מוניטין:
131
1,219
58
אשמח לדעת יותר , גם מניסיון על המצב בו כביכול נמצאים בדיאטה, מתאמנים, מבצעים אירובי והמשקל אינו יורד..

אני מכיר המלצות שבמצב כזה כדאי להעלות את הקלוריות ו " להתחיל מההתחלה ".

לרוב בתקיעה במשקל פשוט צריך להוריד את הקלוריות יותר או להעלות את הצריכה הקלורית כל עוד אפשרי

• פותח/ת השרשור
לרוב בתקיעה במשקל פשוט צריך להוריד את הקלוריות יותר או להעלות את הצריכה הקלורית כל עוד אפשרי

אני לא בטוח שהבנתי..
אבל נניח ואישה כבר נמצאת על 1200 קל' או 1000 וכבר אינה יורדת יותר והיא אף מבצעת הרבה פעילות אירובית - ישנן לא מעטות כאלה,
אז לדעתי כבר אין מה להוריד ונדרשת הפסקה או לכל הפחות לעלות את כמות הקלוריות היומית

הפסקה עוזרת פסיכולוגית, וגם לתיאבון.
בחיטוב ארוך אתה מתחיל לשרוף פחות קלוריות, אתה נהפך לזומבי ולא רוצה לזוז.
קשה לישון, שזה גם משפיע.
לכן הפסקה של אפילו יום מהחיטוב יכול לעזור.

אפשר לקחת הפסקה ארוכה יותר גם כן.

בסופו של דבר, תעשה מה שעובד.

מהנסיון המועט שלי, חיטוב ארוך זה סרט, והמשקל מתחיל להיעצר, ותצטרך לאכול ממש פחות, להיות רעב ולא להצליח לישון, קר לך, ונמאס לך לחיות, ואין לך מרץ להתאמן.
לך תוריד קלוריות כשאתה חצי גוסס.

לכן אני מעדיף בלוקים קצרים של חיטוב. נגיד 5 ק"ג בחודש, ולהיכנס לניטרלי מיד אחרי זה לאיזה חודש לפני שאשקול חיטוב נוסף.

יש אנשים שיעדיפו חיטוב ארוך ואיטי, זה גם בסדר.
אבל חיטוב קיצוני למשך יותר מידי זמן ישבור אותך פיזית ומנטלית, לכן לדעתי יהיה טוב הפסקה לדעתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית