הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נבדקתי אצל מאמן כושר

Ohad625

משתמש מתחיל
237
53
נק' מוניטין:
114
237
53
הנתונים שלי זה 91 ק"ג (1.85 ס"מ), עם 10.5 אחוז שומן. הייתי בחיטוב ירדתי ל81 ק"ג ועכשיו אחרי בערך 4 חודשי מסה, נמדדתי אצל המאמן ועליתי ל91. בהתחשב באחוזי שומן שיש לי שזה יחסית נמוך נראה לי, האם להמשיך את המסה לדעתכם עד בערך 95 ק''ג ואז לחטב או להתחיל כבר מעכשיו?

הנתונים שלי זה 91 ק"ג (1.85 ס"מ), עם 10.5 אחוז שומן. הייתי בחיטוב ירדתי ל81 ק"ג ועכשיו אחרי בערך 4 חודשי מסה, נמדדתי אצל המאמן ועליתי ל91. בהתחשב באחוזי שומן שיש לי שזה יחסית נמוך נראה לי, האם להמשיך את המסה לדעתכם עד בערך 95 ק''ג ואז לחטב או להתחיל כבר מעכשיו?

מספרים אפשר לזרוק פה עד מחר, תעלה תמונה יוכלו לתת דעה.

לא לא
יש להם קטע בהכנה של אולימפיה,שהם לא מתגלחים לפני.
אני מחפש סרטון של פיל היט

חוב לראק? @kotzer מה הפרוצדורה?

כל הנסתר יש בו מן הברכה!
amen-to-that-eae342a06d.jpg

בלתי אפשרי שזה הא״ש שלך, ואני אסביר לך את זה מבחינה מתמטית.

אז היית 91 קילו על 10.5 אחוז שומן.
אחכ ירדת 10 קילו שהם כ 11% ממשקל הגוף שלך...אז על כמה אחוז שומן היית בסוף החיטוב? 3? 4?

מבין למה זה בלתי אפשרי שהיית 10% שומן?
בכל מקרה עדיף שתעלה תמונה לפניי ואחריי ונדע לעזור לך טוב יותר.

הנתונים שמתוארים כאן נדירים ביותר למתאמן טבעי, וגם לא פשוט למתאמן מוזרק.
לא אמרת שאתה טבעי, לכן יש סיכוי שהם נכונים.

אם מה שאתה מתאר נכון, אהיה מופתע.
יותר מסתבר שהמאמן לא יודע מה זה 10% שומן.
הנה לך סרטון איך נראה 10% שומן על 90 ק"ג משקל גוף.

@elchonon המכונות האלו חרטא אחת גדולה (התפקששה ההודעה)
מיותר לומר שהבחור שאתה פרסמת נראה הרבה הרבה יותר חטוב, ועדיין הבחור בסרטון יצא עם 7 א.ש
לא צפיתי שוב אבל ככה זכור לי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית