הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אנאבר

MariuszMuscle

מושעה
156
8
נק' מוניטין:
-24
156
8
היי,

רציתי לשאול כמה זמן מותר לקחת אנאבר עם טסטוסטרון, ואם אפשר ישר להתחיל עם מינון גבוה של אנאבר כמו 60 מ"ג ישר?
מישהו??

כי אנאבר זה האורלי שנותן מסת שריר הכי נקייה מכל החומרים שגם נשארת איתך ולא נעלמת וגם שורף שומן

אהה כל מסת שריר אחרת שתפתח בעזרת כל סטרואיד אחר תעלם ? חידשת לי
אחי אל תיגע בחומרים , אם זו התשובה שאתה נותן כנראה מישהו בחדר כושר טוחן לך גם את הכיס וגם את המוח...

כי אנאבר זה האורלי שנותן מסת שריר הכי נקייה מכל החומרים שגם נשארת איתך ולא נעלמת וגם שורף שומן

אנאבר לא שורף שומן 🤦‍♂️ הוא בונה שריר.
גרעון קלורי שורף שומן.

• פותח/ת השרשור
אנאבר לא שורף שומן 🤦‍♂️ הוא בונה שריר.
גרעון קלורי שורף שומן.

הכל כתוב בספר ANABOLICS 2010 אני לא ממציא כלום, זה מסה בטוחה יותר מכל סטרואיד אחר וגם שורף שומן במיוחד בבטן עם או בלי גירעון כי הוא בעצמו מעלה את חילוף החומרים של הגוף וגורם לו גירעון, הכל כתוב בספר, ועכשיו לשאלה שלי, כמה זמן אפשר לקחת אנאבר? ואפשר ישר להתחיל במינון 60 מ"ג?
אהה כל מסת שריר אחרת שתפתח בעזרת כל סטרואיד אחר תעלם ? חידשת לי
אחי אל תיגע בחומרים , אם זו התשובה שאתה נותן כנראה מישהו בחדר כושר טוחן לך גם את הכיס וגם את המוח...

הכל כתוב בספר ANABOLICS 2010 אני לא ממציא כלום, זה מסה בטוחה יותר מכל סטרואיד אחר וגם שורף שומן במיוחד בבטן עם או בלי גירעון כי הוא בעצמו מעלה את חילוף החומרים של הגוף וגורם לו גירעון, הכל כתוב בספר, ועכשיו לשאלה שלי, כמה זמן אפשר לקחת אנאבר? ואפשר ישר להתחיל במינון 60 מ"ג?
חבר'ה כמה זמן אפשר לקחת אנאבר במקסימום? ואפשר להריץ ישר במינון 60 מ"ג?

חלאס לבלבל את המוח
המטרה בחומרים זה לבנות שריר

החומר הכי בטוח ששורף שומן ומעלה שריר? אולי

אבל עם חומר אחר אתה תעלה שריר יותר מהר

לגבי לשרוף שומן, שיש יותר שריר, זה נהיה יותר פשוט..

למה כל פישר חושב שהוא יכול להמציא את הגלגל בגלל אנבר שהדילר מנסה לדחוף לו שכנראה זה בכלל דיבול

תצלם מה שקראת בספר אגב בהשוואה שלו לסטרואידים אחרים שהוא מעלה יותר שריר מחומר כזה או אחר

אנבר אמנם יותר קליל לכבד אבל הוא גם יותר עדין=פחות תוצאות

רוצה להתווכח, תראה מה שכתוב בספר, עד אז אתה מדבר באוויר כמי ליצן שהדילר שכנע אותו

חבר'ה כמה זמן אפשר לקחת אנאבר במקסימום? ואפשר להריץ ישר במינון 60 מ"ג?

לא כתוב בספר הזה שלך? בדיחה.

• פותח/ת השרשור
@Mr. Gent
חייב שתגיב פה זה טרול רציני...

אללה שמור על הפה שלך!!!!
חלאס לבלבל את המוח
המטרה בחומרים זה לבנות שריר

החומר הכי בטוח ששורף שומן ומעלה שריר? אולי

אבל עם חומר אחר אתה תעלה שריר יותר מהר

לגבי לשרוף שומן, שיש יותר שריר, זה נהיה יותר פשוט..

למה כל פישר חושב שהוא יכול להמציא את הגלגל בגלל אנבר שהדילר מנסה לדחוף לו שכנראה זה בכלל דיבול

תצלם מה שקראת בספר אגב בהשוואה שלו לסטרואידים אחרים שהוא מעלה יותר שריר מחומר כזה או אחר

אנבר אמנם יותר קליל לכבד אבל הוא גם יותר עדין=פחות תוצאות

רוצה להתווכח, תראה מה שכתוב בספר, עד אז אתה מדבר באוויר כמי ליצן שהדילר שכנע אותו

אפשר לקבל תשובה עניינית? כל פוסט גולש לנושא אחר מפותחים הפוסטים, שאלתי כמה זמן אפשר להריץ אנאבר במקסימום? ואם אפשר ישר להריץ 60 מ"ג?

איך אתה מצפה לקבל תשובה רצינית? ראית את התגובות שלך? ״כתוב בספר ככה וככה...״
אנאבר לא שורף שומן, אם תאכל בנטרלי שלך ותוך כדי תבנה שריר אז ה NEAT שלך יעלה וככה אתה מגיע למצב של גרעון ואז שורף שומן, אבל זה לא בגלל שאנאבר שורף שומן. כל עוד אתה חושב שזה המצב עדיף תתרחק מחומרים.
לשאלה שלך, לא הייתי ממליץ להתחיל ב 60 מ״ג.
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
איך אתה מצפה לקבל תשובה רצינית? ראית את התגובות שלך? ״כתוב בספר ככה וככה...״
אנאבר לא שורף שומן, אם תאכל בנטרלי שלך ותוך כדי תבנה שריר אז ה NEAT שלך יעלה וככה אתה מגיע למצב של גרעון ואז שורף שומן, אבל זה לא בגלל שאנאבר שורף שומן. כל עוד אתה חושב שזה המצב עדיף תתרחק מחומרים.
לשאלה שלך, לא הייתי ממליץ להתחיל ב 60 מ״ג.
בהצלחה

זה מה שהתכוונתי, כמובן הדיאטה היא הקובעת אם אתה בחיטוב או לא, עכשיו לשאלה השנייה, כמה מותר למשוך עם אנאבר כמה חודשים?

אנאבר איכותי אמיתי זה אחלה דבר...
מעלה נקי רזה ויפה ונותן קושיות..(גם טיבול חומר נהדר למטרה זו)
העניין הוא שבלי להיכנס לברנד שאתה לוקח..כ90% ממה שקיים בחברות הug הוא לא אנאבר..
לשאלתך אפשר לקחת אנאבר סולו או עם טסט כבסיס(עם טסט העליה במסה תהיה מצד אחד גדולה יותר אך יחד עם זאת גם לא נקיה.. יותר נוזלית) ואין צורך ביותר מ50mg/d כאשר מדובר בחומר איכותי.

• פותח/ת השרשור
אנאבר איכותי אמיתי זה אחלה דבר...
מעלה נקי רזה ויפה ונותן קושיות..(גם טיבול חומר נהדר למטרה זו)
העניין הוא שבלי להיכנס לברנד שאתה לוקח..כ90% ממה שקיים בחברות הug הוא לא אנאבר..
לשאלתך אפשר לקחת אנאבר סולו או עם טסט כבסיס(עם טסט העליה במסה תהיה מצד אחד גדולה יותר אך יחד עם זאת גם לא נקיה.. יותר נוזלית) ואין צורך ביותר מ50mg/d כאשר מדובר בחומר איכותי.

אני לא מביא מהארץ

לגביי מינון, תתחיל נמוך. תמיד אפשר להעלות אם צריך.
דבר נוסף, כמו שכתבו לך קשה מאוד למצוא אנאבר לג׳יט, נכון שבחו״ל יש לך יותר אופציות לחומר אוטנתי ובכל זאת הייתי מחפש אלטרנטיבה אחרת.
דרך אגב אם זה סייקל ראשון שלך אז תתחיל עם טסט׳ בלבד ואם אתה סופר נעול על אנאבר אז אפשר סולו אם כי זה לא מומלץ בקרב האנשים פה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית