עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני רוצה תוכנית POWERBUILD כלומר גם להתחזקות וגם לגדילה. אני לא כל כך חזק ועכשיו כשלא התאמנתי בסגר בטח ירדתי במשקלים. אבל עדיין אני חייב גם להתפתח וגם להתחזק אז אשמח לקבל תוכניות כאלה.זה תלוי. אם אתה חלש, תדאג להביא את הסקוואט ל160, את הדדליפט ל200 ואת הבנץ ל120 לחזרות. זה כרג מה שהכי יעזור לך לגדול.
אם אתה כבר עם רמת כוח סבירה, אני מעדיף תוכנית לכל חלק בגוף שתתחיל בתרגיל מורכב ותשאר באיזור עם תרגילי עזר מבודדים יותר. 531 תעבוד דיי טוב במתכונת כזאת, עם יום סקוואט ותרגילי עזר, יום לדדליפט, יום פרס, יום בנץ'.
@kotzer תן לו באן על הטרלהזה תלוי. אם אתה חלש, תדאג להביא את הסקוואט ל160, את הדדליפט ל200 ואת הבנץ ל120 לחזרות. זה כרג מה שהכי יעזור לך לגדול
אני מניח שאתה מתאמן מתחיל אז תן לי לספר לך שכמעט כל תוכנית עם נפח מתאים תעבוד.
ג'וני קנדיטו - בול מה שאתה מחפש
במידה ולא הבנתם אני מחפש תוכנית POWERBUILD כלומר - גם להתחזק וגם לגדול תוך כדי. לא רק POWERLIFT או רק BODYBUILD
מה אתם אומרים למשל על התוכנית הזאת : https://hashimashi.com/wp-content/u...rogram-for-Beginners-Get-Big-AND-Strong-2.pdf ?
וכן אני מתחיל המשקלי עבודה שלי נכון ללפני הסגר הם - סקוואט 15 קילו כל צד בנץ' 5 קילו כל צד ודדליפט 22.5 קילו כל צד ומיליאטרי פרט 5 קילו כל צד.
אז מה אתה אומר על התוכנית שפרסמתי ?הבנו מעולה, אתה כנראה לא מבין.
עם המשקלים שלך גם אם תעשה תוכנית של מאמן אינסטגרם אתה תגדל ותתחזק.
אתה לא במקום של לחשוב על זה בכלל, כמעט כל דבר יעבוד עלייך ויתן לך מה שאתה מחפש.
אז מה אתה אומר על התוכנית שפרסמתי ?
שאף בן אדם עובד לא ישב לקרוא תוכנית של 10 עמודים.
במידה ולא הבנתם אני מחפש תוכנית POWERBUILD כלומר - גם להתחזק וגם לגדול תוך כדי. לא רק POWERLIFT או רק BODYBUILD
מה אתם אומרים למשל על התוכנית הזאת : https://hashimashi.com/wp-content/u...rogram-for-Beginners-Get-Big-AND-Strong-2.pdf ?
וכן אני מתחיל המשקלי עבודה שלי נכון ללפני הסגר הם - סקוואט 15 קילו כל צד בנץ' 5 קילו כל צד ודדליפט 22.5 קילו כל צד ומיליאטרי פרט 5 קילו כל צד.
לפי מה שמצאתי בגוגל התוכניות של ג'וני קנדיטו הם רק לכוח, שלח קישור למשהו ספיציפי שאליו התכוונת.הבנתי מצויין . ומה שהגבתי זה בול עבורך.
הן לאלפי מה שמצאתי בגוגל התוכניות של ג'וני קנדיטו הם רק לכוח, שלח קישור למשהו ספיציפי שאליו התכוונת.
אבל מה לגבי התוכנית שאני נתתי למעלה?הן לא
תחפש את התוכניות הלינאריות שלו, שם תמצא 3 תוכניות.
2 מהן שציינתי למעלה יכולות לעבוד בשביל כנראה מצויין.
היא כנראה גם תוכל לעבוד לך אבל בחיים לא שמעתי עליה, התוכניות של ג'וני מוכחות שהן עובדות ומקבלות הרבה ביקורות טובותאבל מה לגבי התוכנית שאני נתתי למעלה?