הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם יש או אין אלוהים, מהכי הדעה הכי חזקה שלכם

כך נאמר בגמרא (כתובות שם):

ההוא דאתא לקמיה דרבן גמליאל ב"ר, אמר ליה: רבי, בעלתי ולא מצאתי דם, אמרה ליה: רבי, עדיין בתולה אני. אמר להן: הביאו לי שתי שפחות, אחת בתולה ואחת בעולה, הביאו לו והושיבן על פי חבית של יין, בעולה ריחה נודף, בתולה אין ריחה נודף, אף זו הושיבה ולא היה ריחה נודף, אמר לו: לך זכה במקחך.

כוסיות? פשוט שתהיה כוסית? לא אכפת לך אם עלו עליה 200 גברים לפניך?
כך נאמר בגמרא (כתובות שם):

ההוא דאתא לקמיה דרבן גמליאל ב"ר, אמר ליה: רבי, בעלתי ולא מצאתי דם, אמרה ליה: רבי, עדיין בתולה אני. אמר להן: הביאו לי שתי שפחות, אחת בתולה ואחת בעולה, הביאו לו והושיבן על פי חבית של יין, בעולה ריחה נודף, בתולה אין ריחה נודף, אף זו הושיבה ולא היה ריחה נודף, אמר לו: לך זכה במקחך.

למדתי משהו חדש...

כוסיות? פשוט שתהיה כוסית? לא אכפת לך אם עלו עליה 200 גברים לפניך?
תשובה רצינית: לא
אם היא בחורה שפשוט נהנת ממין אז למה אין לי בעיה
אם היא מישהי עם בעיות פסיכולוגיות קשות שצריכה תשומת לב ותהיה בוגדנית אז זה סיפור אחר לגמרי

דמיין לעצמך אותי בתור ילד שומע את המורה שלו אומר זאת ברצינות.

בסדר אותי חינכו בתור ילד ליד ילדות כמה זה טוב שנולדתי גבר ואני צריך להודות על זה כל בוקר.
תשובה רצינית: לא
אם היא בחורה שפשוט נהנת ממין אז למה אין לי בעיה
אם היא מישהי עם בעיות פסיכולוגיות קשות שצריכה תשומת לב ותהיה בוגדנית אז זה סיפור אחר לגמרי

אין כזה דבר בחורה שעשתה סקס עם 200 גברים שונים בלי בעיות.
אשכרה, זה לפתוח אותו דיון עוד פעם...

מישהו פה מפחד מהתזכורת שהוא עלול ללכת לגיהנום אני רואה

בסדר אותי חינכו בתור ילד ליד ילדות כמה זה טוב שנולדתי גבר ואני צריך להודות על זה כל בוקר.

אין כזה דבר בחורה שעשתה סקס עם 200 גברים שונים בלי בעיות.
למה כי היא יכולה פשוט להנות מסקס?

למה כי היא יכולה פשוט להנות מסקס?

לא הייתי רוצה שהאמא של הילדים שלי תהיה מישהי ששכבה עם 200 גברים שונים (פשוט נהנת מסקס! חח!)
אני הייתי עם למעלה מ200 בחורות ואני בסדר גמלדחגתדטג קובמג גמור.

בתור גבר זה בסדר, זה פשוט אומר שאתה חתיך.

מישהו פה מפחד מהתזכורת שהוא עלול ללכת לגיהנום אני רואה
אני פשוט תוהה מה המטרה של האשכול הזה, @אלפא123 ו @kotzer נתנו נראה לי כל טענה שיש לכל צד, אם השאלה באמת מעניינת אותך, אז תראה את הדיון הזה ותראה איך הוא נגמר, אם אתה חושב שיש שם משהו לא נכון- תכתוב באשכול שם, מה הסיבה לפתוח עוד אשכול כזה?

לא הייתי רוצה שהאמא של הילדים שלי תהיה מישהי ששכבה עם 200 גברים שונים (פשוט נהנת מסקס! חח!)
איזה נהדר שאתה בעל יכולת להפיק דעה משלך, ואפילו יותר נהדר שכול אחד מאיתנו יכול להפיק דעה לעצמו , במיוחד בהחלטת החיים הרומנטיים שלו.

אני פשוט תוהה מה המטרה של האשכול הזה, @אלפא123 ו @kotzer נתנו נראה לי כל טענה שיש לכל צד, אם השאלה באמת מעניינת אותך, אז תראה את הדיון הזה ותראה איך הוא נגמר, אם אתה חושב שיש שם משהו לא נכון- תכתוב באשכול שם, מה הסיבה לפתוח עוד אשכול כזה?

יש עוד 1000000000000000000000000000000 דיונים כאלו ברחבי האינטרנט, אולי אלך לקרוא גם אותם? אנשים חדשים מגיבים פה! הזדמנויות חדשות! אל תהיה הורס מסיבות. אני רואה שכואב לך ואתה מפחד ללכת לגיהנום, שנה את דרכיך (כמו אדם נורמלי) ואתה תהיה בסדר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית