הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אבקת חלבון

אנוניממ

משתמש מתחיל
60
3
נק' מוניטין:
3
60
3
אהלן, פונה לכאן כי אני בהתלהבטות.. אני זוכר שהייתי משתמש באבקת חלבון myprotein whey שהביאו לי
אהבתי את הטעמים אבל הייתה עושה לי גזים ובעיות בעיכול אני לא חושב שזה קשור ללקטוז אבל יש מצב.. (שותה חלב, אוכל מעדנים). יש סיכוי שזה האבקה עצמה או שאני צריך איזולייט? שמעתי שהאבקה דיי איכותית וזולה ככה שזה מוזר לא יודע מה לעשות.. יכול להיות שאם אקנה אבקה של חברה אחרת לא אתקל בזה? למישהו קרה מניסיון? ובמידה וכן יש חנויות בארץ שניתנות טעימות כדי שלא אקנה אבקה שלא אוהב בכלל? קרה לי בעבר. אשמח לעצה, תודה!

• פותח/ת השרשור
תנסה להשתמש באיזולט ותראה אם זה עוזר או לא, זה בעיקר ניסוי וטעיה
יש לך המלצה לאיזולייט? מה לגבי המי פרוטין איזולייט? גם שמעתי על דימטייז האיזו 100 אבל אין לי מושג איך הוא.. יש חנות שנותנת טעימות? לדוגמא ישראל בודי?

יש לך המלצה לאיזולייט? מה לגבי המי פרוטין איזולייט? גם שמעתי על דימטייז האיזו 100 אבל אין לי מושג איך הוא.. יש חנות שנותנת טעימות? לדוגמא ישראל בודי?
שתיהן אבקות טובות מאוד והרוב המוחלט מרוצה מהטעמים שלהם, אתה יכול להריץ פה חיפוש בפורום ולראות ביקורות.
אני בספק אם תמצא מקום שייתן לך לעשות טעימות במצב כרגע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית