הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הורדת נוזלים במאזן חיובי, אפשרי?

Grrr All Mighty

משתמש משקיע
2,380
127
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
7,833
2,380
127
הרקולס
תוך שבועיים וחצי של מאזן חיובי בערך, העלתי 4 קילו בגלל טעות בחישוב הקלוריות, אני מניח שהרבה נוזלים נאגרו בגלל זה.
בגלל שאני רוצה לנצל את תקופת הSS כמה שיותר טוב, אני רוצה להוסיף עלי הרבה משקל רק בהנחה והמוט דורש את זה.

בקיצור, חשבתי על להוריד את החלב ולקצץ את הפחמימה ל150 במשך כמה יימים רק בשביל הורדת הנוזלים קצת, זה יכול ליקרות במאזן חיובי?

זה אפשרי.
אם אתה מתקדם במשקלים ולא נעצרת אין צורך להיות במאזן קלורי חיובי גבוה, תוריד פחמימה ל100-150 ותעלה חלבון , אתה יכול להוסיף אירובי קצת.

• פותח/ת השרשור
כן אתחיל קודם עם הפחמימה בלי האירובי, בהנחה וזה לא יעזור אז אוסיף אירובי.
תודה רבה

1. תפריט זה חרא.
2. אל תתעסק בשטויות האלה שאתה עושה ss.
אתה נשמע כמו ילד קוביות, שנבהל אחרי שנאבדה לו אחת.
תמשיך להתאמן חזק, ותשתדל לשמור על עלייה של חצי קילו בשבוע.

אין לו קוביות, הוא על 16% ואין לו שום בעיה להגיע ל-25% גם אם אני זוכר נכון.
וכן, קיצוץ בפחמימות יוריד לך נוזלים.

1. תפריט זה חרא.
2. אל תתעסק בשטויות האלה שאתה עושה ss.
אתה נשמע כמו ילד קוביות, שנבהל אחרי שנאבדה לו אחת.
תמשיך להתאמן חזק, ותשתדל לשמור על עלייה של חצי קילו בשבוע.

לא מבין מה הבעיה שלך עם תפריט, יש אנשים שזה יכול רק לעזור להם , אם הוא מתקדם במשקלי עבודה אין צורך לאכול כל מה שרק אפשר.

לא מבין מה הבעיה שלך עם תפריט, יש אנשים שזה יכול רק לעזור להם , אם הוא מתקדם במשקלי עבודה אין צורך לאכול כל מה שרק אפשר.

איפה כתבתי לאכול כל מה שזז.
אני אומר בדיוק ההפך(אלא אם אתה ילד בתת משקל), אתה צריך לאכול מספיק כדי לעלות במשקל.

חשבתי שלזה אתה מתכוון, אבל בכל זאת זהמתקשר לעניין של התפריט, אם הבנאדם רוצה שתיהיה לו בקרה על מה שהוא מכניס לגוף(לפחות שלד של תפריט) אז אני לא רואה מה הבעיה בתפריט.

תוך שבועיים וחצי של מאזן חיובי בערך, העלתי 4 קילו בגלל טעות בחישוב הקלוריות, אני מניח שהרבה נוזלים נאגרו בגלל זה.
בגלל שאני רוצה לנצל את תקופת הSS כמה שיותר טוב, אני רוצה להוסיף עלי הרבה משקל רק בהנחה והמוט דורש את זה.

בקיצור, חשבתי על להוריד את החלב ולקצץ את הפחמימה ל150 במשך כמה יימים רק בשביל הורדת הנוזלים קצת, זה יכול ליקרות במאזן חיובי?

כל עוד אתה מעלה את המשקל על המוט אתה במצב טוב.ייתכן שעלית מהר מדי בצריכת הקלוריות.
ברגע שתתקע תצטרך לאכול יותר,אבל זה כבר די מובן מאליו.

אני לא מבין מה ההתנגדות לתפריט תזונה (גם אם הוא רק שלד או קווים מנחים).אם זה עוזר לך בארגון נכון אז אין בעיה

תפריט גורם לך להתעסק בחישובים כלפיי אוכל, ואני חושב שזה מיותר.
תזונה באופן כללי היא דבר מאוד אוברייטד, הדבר היחידי שחשוב הוא לאכול מספיק.
מי שזה עוזר לו, אבל לא משעבד אותו אז שיהנה.

תפריט גורם לך להתעסק בחישובים כלפיי אוכל, ואני חושב שזה מיותר.
תזונה באופן כללי היא דבר מאוד אוברייטד, הדבר היחידי שחשוב הוא לאכול מספיק.
מי שזה עוזר לו, אבל לא משעבד אותו אז שיהנה.

אני מאוד מסכים איתך, נדיר לבנות תפריט ולא 'להשתעבד' בגלל זה הפסקתי עם תפריטים הן בתקופת חיטוב והן בתקופת מסה.

• פותח/ת השרשור
אני ממש לא משתעבד האמת בגלל תפריט, אני בחיים לא היתלוננתי לגבי זה וגם לא אתחיל.
סך-הכל, אם יודעים לגוון ולא לאכול מאכלים של דוגמניות כל הזמן, אפשר להינות עם תפריט ולא רק לישבור את הראש.

עידן- האמת שאני בכלל לא ילד קוביות, חיים צדק, התחלתי SS על 16 וגם לא יכאיב לי יותר מדי אם אהיה על 25. (בהנחה וידרש ממני כמובן)

רמי- כן, עליתי מהר מדי בצריכת הקלוריות בגלל טעות קטנה בחישוב התחזוקה שלי.

תודה לכולם

נערך לאחרונה:
אני מאוד מסכים איתך, נדיר לבנות תפריט ולא 'להשתעבד' בגלל זה הפסקתי עם תפריטים הן בתקופת חיטוב והן בתקופת מסה.
אפשר לעשות כמה אפשרויות סה"כ לא רואה איך זה משעבד יש אלף מאכלים שאותם ערכים פחות או יותר גרם חלבון\פחמימה\שומן לפה או לשם

אפשר לעשות כמה אפשרויות סה"כ לא רואה איך זה משעבד יש אלף מאכלים שאותם ערכים פחות או יותר גרם חלבון\פחמימה\שומן לפה או לשם

זה בדיוק הנקודה, אתה חושב על זה.
אתה חושב על הקומבינציות האפשריות, אתה חושב על להשלים או לכסות קלוריות.
ואתה חושב גם שזה יעשה את כל ההבדל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית