עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
וואו אין כמוך!
אנסה את מזלי בכל זאת לשאול האם אתה יודע איפה ניתן להשיג Walden farms וpb2 בארץ אולי? כרגע ההזמנות מחול על הפנים. בעיקר אייהרב מאכזב
חח בכיף 😃 אני גם חיפשתי מלא זמן.
בנוגע לרטבים, אני הזמנתי מאייהרב עם DHL ושילמתי קצת משלוח אבל זה היה שווה את זה בסופו של דבר.
אם אתה מחליט לקנות וולדן, אל תקנה בשום אופן את החרדל דיז'ון, וקח בחשבון שהמיונז מאוד גבולי בטעם.
הבנתי שהסירופים המתוקים שלהם סבבה, אבל אני פשוט משתמש בשל מייפרוטאין.
וולדן טעמתי רק את החרדל ואת המיונז, יש לי אלף האיים שלא ניסיתי עדיין אבל אני לא מאמין שהוא יהיה מזהיר, סורי.
מייפרוטאין כשרים ממה שזכור לי, והflavdrops מוצר מדהים בעיני.
זה בוודאות טבעוני, הסתכלתי עכשיו על הבקבוקים שלי.
טבעוני, ועל שניהם.
מגניב, גם אני חיפשתי המון וזו הפעם הראשונה שאני רואה חנות בארץ שמוכרת ללקוחות פרטיים.
מגניב, גם אני חיפשתי המון וזו הפעם הראשונה שאני רואה חנות בארץ שמוכרת ללקוחות פרטיים.
ראיתי את המוצר הזה אבל הוא חסר במלאי כרגע: Bob's Red Mill, Egg Replacer, 12 oz (340 g)
לפי מה שקראתי גם ניתן להחליף את הלבן של הביצה בכפית סודה לשתייה עם כף חומץ. זה בעיקר למטרות של מרקם באפיית דברים. אבל בשיטות האלו אתה מאבד את הגרם חלבון שהביצה מוסיפה למתכון אז אולי ניתן להוסיף עוד סקופ חלבון למתכון וכמה כפות מים בשביל לדלל את העיסה. בקיצור צריך לעשות ניסויים וללמוד.
אני בטוח שזה יותר יקר אבל אני לא יודע אם ההפרש הוא עצום. אני קונה אצלי בעיר תבנית 30 ביצי XL ב34 ש"ח, בדיוק כמו מחיר הבקבוק. ועוד כשאתה קונה ביצים שלמות אתה משלם גם על החלמונים שאותם אתה זורק.כן, הם די חריגים. העניין פה זה המחיר - אתה בעיקר משלם על נוחות של לחסוך לעצמך את ההפרדה, וזה עולה לך פי 2 מתבנית רגילה אם אני לא טועה.
אני בטוח שזה יותר יקר אבל אני לא יודע אם ההפרש הוא עצום. אני קונה אצלי בעיר תבנית 30 ביצי XL ב34 ש"ח, בדיוק כמו מחיר הבקבוק. ועוד כשאתה קונה ביצים שלמות אתה משלם גם על החלמונים שאותם אתה זורק.
מבדיקה בגוגל לבן של ביצה שוקל כ30-40 גרם, נגיד שבביצי XL זה 40 גרם אז לתבנית של 30 אתה מקבל 1200 גרם, כ1.2 ליטר לעומת 1 ליטר של הבקבוק. אז הבקבוק לא יקר בכל כך הרבה, חוסך התעסקות ואתה לא זורק סתם אוכל לפח.
היו לך עיכובים?בעיקר אייהרב מאכזב
לא לחוץ על הזמן, מצידי שיגיע תוך שבועיים.היו לך עיכובים?