הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חלבוני ביצה בקרטון

Yonatann

משתמש משקיע
2,213
729
נק' מוניטין:
953
2,213
729
האשכולות הקודמים בנושא לפני עשר שנים...
ממש נואש למוצר, אם מישהו יודע איפה יש חלבוני ביצה בקרטון (נוזלי -להכנת חביתה וכו..)
לא משנה מקום בארץ, אמנם עדיף במרכז.

ממש ממש תודה אם מישהו יעזור לי למצוא!

• פותח/ת השרשור
עבור לדף המבוקש
בבקשה.
קח בחשבון שזה די יקר והרבה פחות משתלם מלקנות ביצים ולהפריד.

וואו אין כמוך!
אנסה את מזלי בכל זאת לשאול האם אתה יודע איפה ניתן להשיג Walden farms וpb2 בארץ אולי? כרגע ההזמנות מחול על הפנים. בעיקר אייהרב מאכזב

וואו אין כמוך!
אנסה את מזלי בכל זאת לשאול האם אתה יודע איפה ניתן להשיג Walden farms וpb2 בארץ אולי? כרגע ההזמנות מחול על הפנים. בעיקר אייהרב מאכזב

חח בכיף 😃 אני גם חיפשתי מלא זמן.
בנוגע לרטבים, אני הזמנתי מאייהרב עם DHL ושילמתי קצת משלוח אבל זה היה שווה את זה בסופו של דבר.
אם אתה מחליט לקנות וולדן, אל תקנה בשום אופן את החרדל דיז'ון, וקח בחשבון שהמיונז מאוד גבולי בטעם.
הבנתי שהסירופים המתוקים שלהם סבבה, אבל אני פשוט משתמש בשל מייפרוטאין.

• פותח/ת השרשור
חח בכיף 😃 אני גם חיפשתי מלא זמן.
בנוגע לרטבים, אני הזמנתי מאייהרב עם DHL ושילמתי קצת משלוח אבל זה היה שווה את זה בסופו של דבר.
אם אתה מחליט לקנות וולדן, אל תקנה בשום אופן את החרדל דיז'ון, וקח בחשבון שהמיונז מאוד גבולי בטעם.
הבנתי שהסירופים המתוקים שלהם סבבה, אבל אני פשוט משתמש בשל מייפרוטאין.

של מיי פרוטאין הסירופים כשרים? לא הצלחתי למצוא על זה מידע, מה לגבי הtaste drops?
מה אתה אומר לגבי הסירופ קרמל של וודלן?

וולדן טעמתי רק את החרדל ואת המיונז, יש לי אלף האיים שלא ניסיתי עדיין אבל אני לא מאמין שהוא יהיה מזהיר, סורי.
מייפרוטאין כשרים ממה שזכור לי, והflavdrops מוצר מדהים בעיני.

• פותח/ת השרשור
וולדן טעמתי רק את החרדל ואת המיונז, יש לי אלף האיים שלא ניסיתי עדיין אבל אני לא מאמין שהוא יהיה מזהיר, סורי.
מייפרוטאין כשרים ממה שזכור לי, והflavdrops מוצר מדהים בעיני.

זהו, ידוע שהם כשרים בimpact whey מכשרות לונדון. לגבי שאר המוצרים אין לי מושג. אם זה Vegan זה גם סבבה ואפשר לאכול, אבל גם את זה לא מצאתי

@elchonon
@אלפא123
יודעים משהו לגבי הכשרות?

עבור לדף המבוקש
בבקשה.
קח בחשבון שזה די יקר והרבה פחות משתלם מלקנות ביצים ולהפריד.
מגניב, גם אני חיפשתי המון וזו הפעם הראשונה שאני רואה חנות בארץ שמוכרת ללקוחות פרטיים.

ראיתי את המוצר הזה אבל הוא חסר במלאי כרגע: Bob's Red Mill, Egg Replacer, 12 oz (340 g)
לפי מה שקראתי גם ניתן להחליף את הלבן של הביצה בכפית סודה לשתייה עם כף חומץ. זה בעיקר למטרות של מרקם באפיית דברים. אבל בשיטות האלו אתה מאבד את הגרם חלבון שהביצה מוסיפה למתכון אז אולי ניתן להוסיף עוד סקופ חלבון למתכון וכמה כפות מים בשביל לדלל את העיסה. בקיצור צריך לעשות ניסויים וללמוד.

מגניב, גם אני חיפשתי המון וזו הפעם הראשונה שאני רואה חנות בארץ שמוכרת ללקוחות פרטיים.

ראיתי את המוצר הזה אבל הוא חסר במלאי כרגע: Bob's Red Mill, Egg Replacer, 12 oz (340 g)
לפי מה שקראתי גם ניתן להחליף את הלבן של הביצה בכפית סודה לשתייה עם כף חומץ. זה בעיקר למטרות של מרקם באפיית דברים. אבל בשיטות האלו אתה מאבד את הגרם חלבון שהביצה מוסיפה למתכון אז אולי ניתן להוסיף עוד סקופ חלבון למתכון וכמה כפות מים בשביל לדלל את העיסה. בקיצור צריך לעשות ניסויים וללמוד.

כן, הם די חריגים. העניין פה זה המחיר - אתה בעיקר משלם על נוחות של לחסוך לעצמך את ההפרדה, וזה עולה לך פי 2 מתבנית רגילה אם אני לא טועה.

כן, הם די חריגים. העניין פה זה המחיר - אתה בעיקר משלם על נוחות של לחסוך לעצמך את ההפרדה, וזה עולה לך פי 2 מתבנית רגילה אם אני לא טועה.
אני בטוח שזה יותר יקר אבל אני לא יודע אם ההפרש הוא עצום. אני קונה אצלי בעיר תבנית 30 ביצי XL ב34 ש"ח, בדיוק כמו מחיר הבקבוק. ועוד כשאתה קונה ביצים שלמות אתה משלם גם על החלמונים שאותם אתה זורק.
מבדיקה בגוגל לבן של ביצה שוקל כ30-40 גרם, נגיד שבביצי XL זה 40 גרם אז לתבנית של 30 אתה מקבל 1200 גרם, כ1.2 ליטר לעומת 1 ליטר של הבקבוק. אז הבקבוק לא יקר בכל כך הרבה, חוסך התעסקות ואתה לא זורק סתם אוכל לפח.

• פותח/ת השרשור
אני בטוח שזה יותר יקר אבל אני לא יודע אם ההפרש הוא עצום. אני קונה אצלי בעיר תבנית 30 ביצי XL ב34 ש"ח, בדיוק כמו מחיר הבקבוק. ועוד כשאתה קונה ביצים שלמות אתה משלם גם על החלמונים שאותם אתה זורק.
מבדיקה בגוגל לבן של ביצה שוקל כ30-40 גרם, נגיד שבביצי XL זה 40 גרם אז לתבנית של 30 אתה מקבל 1200 גרם, כ1.2 ליטר לעומת 1 ליטר של הבקבוק. אז הבקבוק לא יקר בכל כך הרבה, חוסך התעסקות ואתה לא זורק סתם אוכל לפח.

פגעת בול בפסקה האחרונה. לזרוק כל יום 8-10 חלמונים זה לא מרגיש טוב. מעדיף לשלם עוד 4₪ ושמישהו אחר יהנה מהם.
אגב אתה יודע לגבי תוקף של הבקבוק? לכמה זמן הוא מחזיק?

• פותח/ת השרשור
היו לך עיכובים?
לא לחוץ על הזמן, מצידי שיגיע תוך שבועיים.
אבל אי אפשר להזמין בלי לשלם משלוח.
אם אני קונה כמות - אז אני חורג מהגבלת המשקל של boxit
אם אני קונה מעט - אני לא עומד בסך ההזמנה הנדרש למשלוח חינם
ולעזעזל אי אפשר לאזן ביניהם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית