עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סיכמת עכשיו את החיים שלי בערך. אתה לא מבין איך אני מהנדס את זה חחחאבל אי אפשר להזמין בלי לשלם משלוח.
אם אני קונה כמות - אז אני חורג מהגבלת המשקל של boxit
אם אני קונה מעט - אני לא עומד בסך ההזמנה הנדרש למשלוח חינם
ולעזעזל אי אפשר לאזן ביניהם
הכי זול לקנות אבקת חלבון ביצה. יש בmyprotein (לקנות את הללא טעם). מוסיפים מים ביחס המתאים וזה משמעותית יותר זול. 60 שח לקילו אבקה (99 שח עם 30 אחוז הנחה רגילה ועוד 10 קופון). שווה ערך לכ180 ביצים ואין בעיה של טריות קירור וכו'.פגעת בול בפסקה האחרונה. לזרוק כל יום 8-10 חלמונים זה לא מרגיש טוב. מעדיף לשלם עוד 4₪ ושמישהו אחר יהנה מהם.
אגב אתה יודע לגבי תוקף של הבקבוק? לכמה זמן הוא מחזיק?
הכי זול לקנות אבקת חלבון ביצה. יש בmyprotein (לקנות את הללא טעם). מוסיפים מים ביחס המתאים וזה משמעותית יותר זול. 60 שח לקילו אבקה (99 שח עם 30 אחוז הנחה רגילה ועוד 10 קופון). שווה ערך לכ180 ביצים ואין בעיה של טריות קירור וכו'.
לא צריך כשרות לביצים כמו שהם, מכיון שלא מוכרים כיום בשוק ביצים מעופות טמאות.
לא צריך כשרות לביצים כמו שהם, מכיון שלא מוכרים כיום בשוק ביצים מעופות טמאות.
אבל מכיוון שהחלבון נעשה במפעל עם מוצרים אחרים, והביצים פתוחות ונעשה מזה אבקה, צריך הכשר עבור זה.
אני לא מכיר את החברה הזאת, אבל זה כן סוג הדברים שצריך הכשר.
כנ"ל.דיברתי על סירופים..
כנ"ל.
זה טעון הכשר, אך אני לא מכיר את החברה.
תשאל אותם אם יש להם הכשר.
ואם זה לונדון, תשאל את הכשרות המדוברת אם הם אכן נתנו הכשר.
מדויקבעצם אתה אומר שגם אם יש מוצר Vegan לא לסמוך על זה שהוא כשר?
הכי זול לקנות אבקת חלבון ביצה. יש בmyprotein (לקנות את הללא טעם). מוסיפים מים ביחס המתאים וזה משמעותית יותר זול. 60 שח לקילו אבקה (99 שח עם 30 אחוז הנחה רגילה ועוד 10 קופון). שווה ערך לכ180 ביצים ואין בעיה של טריות קירור וכו'.
1. בקטע התזונתי - לחסוך בקלוריות ולמקסם חלבון במתכונים טעימים.למה בלי החלמון?
למה בלי החלמון?
יחס קלוריות - שובע.
חלמון על הפנים, 80 קל ולא משביע בכלל
הסתכלות מאוד שטחית, אוכל לא מסתכם בקלוריות, וחלמון זה מאוד בריא - חוץ מחלבון הוא מכיל את הרוב המוחלט של המינרלים והויטמינים שבביצה.
חבל לוותר עליו באופן קבוע, בכיף הייתי קונה גם מיץ חלמון
אתה קישרת את זה למשקל, אני קישרתי את זה לבריאות. אל תעשה מיץ.אז תמליץ גם על חמאת בוטנים ואגוזים לאדם שמתקשה לרדת במשקל?
ד״א אני לא חושב שיש מינרלים בביצה אבל ניחא
אתה קישרת את זה למשקל, אני קישרתי את זה לבריאות. אל תעשה מיץ.
ובמינון מסוים בהחלט כן, כי מי שמתקשה לרדת במשקל עושה משהו לא נכון
יחס קלוריות - שובע.
חלמון על הפנים, 80 קל ולא משביע בכלל
ובמינון מסוים בהחלט כן, כי מי שמתקשה לרדת במשקל עושה משהו לא נכון
יכול להיות הרבה סיבות. חישוב לא נכון זה אחת מהןמסכים מאוד.כנראה בגלל שאנשים אוכלים דברים ״בריאים״ עם המון ויטמינם ומינרלים כמו טחינה וחמאת בוטנים טבעית, ובכל זאת מתפלאים למה הם לא יורדים במשקל.
מה הבעיה עם "אוכל לא מסתכם רק בקלוריות, וחלמון זה מאוד בריא"?מלכתחילה כתבתי על משקל, איך ניתן להבין אחרת? זאת ההודעה
זה מאוד בריא"?