הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימון אירובי ואנאירובי בימים נפרדים, עדיף?

• פותח/ת השרשור mat55
  • פורסם בתאריך

mat55

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
אהלן,

אני מתלבט אם לעשות 3 אימוני אירובי בשבוע ו3 אימוני אנאירובי ויום אחד מנוחה... או לשלב כבר את האימון האירובי והאנאירובי ביחד... וככה זה יוצא 3 אימונים בשבוע סה"כ...

מה אתם אומרים...?

תפרט קצת יותר- מה זה אימון אירובי ? אימוני רצף אימוני אינטרוולים?
מה זה אימון אנאירובי? אימון כוח? כוח מתפרץ ריצות קצרות-בינוניות(נניח 400-800)?

• פותח/ת השרשור
אירובי- אופניים שעה ורבע רכיבה (רכיבה מהירה).
אנאירובי-מכשירים ומשקולות וכדומה.

מה המטרה שלך? אם זאת רכיבה מהירה אני לא הייתי עושה ביום של אימון שמערב את הרגליים כמו כן גם לא בימים לפני ואחרי האימון, מה שאצלי משאיר רק את סוף השבוע. אבל הכל תלוי במטרה שלך בגלל זה אני שואל. בגדול זה לא ממש משנה, כל אירובי עצים במהלך השבוע יפגע בהתאוששות מאימונים אנאירוביים במידה ואתה עובד בתדירות גבוהה (לא פיצול ABCDEFG).

א. כן רצתי הרבה פעמים אחרי סקוואט וזה בכלל לא נורא.
ב. רק אידיוט יעשה אירובי לפני סקוואט.
ג. הנושא היה הפגיעה בהתאוששות, יש אפילו יותר סיכוי שההתקדמות תיפגע אם תעשה אירובי עצים ביום שבין שני האימונים הכוללים סקוואט מאשר אם תעשה אירובי מיד אחרי האימון, אבל בשני המקרים תיהיה פגיעה משמעותית בהתאוששות ככה שבגדול כמו שאמרתי אין הבדל.

פותח האשכול, אני אחזור על השאלה, מהי מטרתך באימונים?

תעשה באותו היום בגלל שהגוף גם צריך מנוחה בשביל להתפתח... אישית אני עושה סקוואט ובאותו יום אני משחק כדורסל כמו חדש. עדיף שתתאמן בצהריים ואירובי בערב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית