הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פרימובולאן

• פותח/ת השרשור amסN
  • פורסם בתאריך

amסN

משתמש מתחיל
55
4
נק' מוניטין:
4
55
4
הבנתי שיש הרבה זיופים בשוק ובעיקרון אני יכול להשיג פרימובולאן של אלפא, האם הפרימובולאן שלהם אמין?(במידה וזה באמת אלפא)

לא בעיה לבדוק אותנטיות של אלפא..
אגב..גם אלפא זו חברת ug אחרי הכל אז אי אפשר להיות בטוח ב100% אבל בהחלט קרוב לזה

שמע, אם זו באמת חברה כזו אמינה ומבוקשת לא רואה סיבה למה שפתאום הם יוציאו מוצר מזויף.

שמע, אם זו באמת חברה כזו אמינה ומבוקשת לא רואה סיבה למה שפתאום הם יוציאו מוצר מזויף.
מזה מזוייף ?
זה לא נעל אדידס שמזייפים בשוק
יש חברות ug/מטבחים שמזייפים אותם כדי לנתלבש על השם של הברנד אבל אף חברה לא "מזייפת" את עצמה.
פרימו זה חומר יקר ויש חומרים מעט דומים שאפשר למקסס בפנים או לתת במקום כדי להגדיל רווחים...
ועל זה אין אף חברת ug שתיתן לך ביטוח..
אני הרצתי סייקל אחד של טסט- פרימו של אלפא ואחד של טסט פרימו של באייר ולא היו הבדלים גדולים באימפקט
גם השמנים של בלקן מצויינים אבל לא ניסיתי פרימו שלהם..עדיין
אשמח לשמוע אם יש פה אחד שניסה

נערך לאחרונה:
מזה מזוייף ?
זה לא נעל אדידס שמזייפים בשוק
יש חברות ug/מטבחים שמזייפים אותם כדי לנתלבש על השם של הברנד אבל אף חברה לא "מזייפת" את עצמה.
פרימו זה חומר יקר ויש חומרים מעט דומים שאפשר למקסס בפנים או לתת במקום כדי להגדיל רווחים...
ועל זה אין אף חברת ug שתיתן לך ביטוח..
אני הרצתי סייקל אחד של טסט- פרימו של אלפא ואחד של טסט פרימו של באייר ולא היו הבדלים גדולים באימפקט
גם השמנים של בלקן מצויינים אבל לא ניסיתי פרימו שלהם..עדיין
אשמח לשמוע אם יש פה אחד שניסה

הכוונה הייתה אם זה באמת אלפא אורגינל יצרן מקורי

שמישהו באמת יסביר לי מה ההבדל בין סייקל טסט בלבד לסייקל טסט עם פרימו? עם התוצאות ללא הבדל משמעותי חבל על הכסף..

שמישהו באמת יסביר לי מה ההבדל בין סייקל טסט בלבד לסייקל טסט עם פרימו? עם התוצאות ללא הבדל משמעותי חבל על הכסף..
יש איזה בוט שהשתלט על היוזר של אללה??
מה הקשר בין פרימו לטסט??
פרימו זו נגזרת dht עם תכונות אחרות ויחס אנאבולי אנדרוגני שונה מאוד מטסט.
מיועד לסייקלים לחיטוב..מעלה נקי מאוד(באופן יחסי כי משולב עם טסט בסייקל) ודיי דל בתופעות לוואי.
בשימוש גם אצל נשים.
זה לא חומר לכוח ולמי שמחפש להחליף מידה בחולצות שלו..אבל אני אישית קיבלתי יותר מחמאות על הגוף כשהייתי בסייקל פרימו מאשר בסייקלים של חומרים חזקים בהרבה..
הגודל(לפעמים כן) לא תמיד קובע

מה הקשר בין פרימו לטסט??
מיועד לסייקלים לחיטוב..מעלה נקי מאוד(באופן יחסי כי משולב עם טסט בסייקל) ודיי דל בתופעות לוואי.
בשימוש גם אצל נשים.
זה לא חומר לכוח ולמי שמחפש להחליף מידה בחולצות שלו..אבל אני אישית קיבלתי יותר מחמאות על הגוף כשהייתי בסייקל פרימו מאשר בסייקלים של חומרים חזקים בהרבה..

אנסח את השאלה אחרת
האם לאדם שאינו מתחרה יש תועלת אמיתית משילוב של פרימו בסייקלים ? אולי שילוב של מסטרון או וויני לא יתן את אותן התוצאות בפחות כסף?
וגם לקחת את הסיכון שתקבל חומר מזוייף במחיר של אמיתי...

מה הקשר בין פרימו לטסט??
בשימוש גם אצל נשים.

כן יהוה השתלט על אללה

אנסח את השאלה אחרת
האם לאדם שאינו מתחרה יש תועלת אמיתית משילוב של פרימו בסייקלים ? אולי שילוב של מסטרון או וויני לא יתן את אותן התוצאות בפחות כסף?
וגם לקחת את הסיכון שתקבל חומר מזוייף במחיר של אמיתי...
וויני זה חומר מאוד לא סימפטי להזרקה..זה מגיע במים ולא בשמן וגם תופעות הלוואי שלו שונות משמעותית מאלה של פרימו שכמעט ולא קיימות
מסטרון זה בהחלט אוםציה זולה בהרבה אבל זה לא פרימו וגם מעט פחות ידידותי ממנו בתופעות לוואי..

פרימו זה לא חומר מאוד זמין ודיי קשה להשגה..אני לא אקח חומר כזה מ95% מהברנדים הקיימים בשוק.
וגם הוא דיי יקר לכן הרצתי אותו רק שלוש פעמים..
פעם ראשונה של גלובל...עבד טוב אבל הרגיש כמו בולדנון.
פעם שניה עם באייר..היה אש אבל התקציב לא אפשר לי מעבר ל400mg/wk
ושלישית עם אלפא שהרגיש ממש כמו באייר רק שפה הייתי על 500mg/wk

וויני זה חומר מאוד לא סימפטי להזרקה..זה מגיע במים ולא בשמן וגם תופעות הלוואי שלו שונות משמעותית מאלה של פרימו שכמעט ולא קיימות
מסטרון זה בהחלט אוםציה זולה בהרבה אבל זה לא פרימו וגם מעט פחות ידידותי ממנו בתופעות לוואי..

פרימו זה לא חומר מאוד זמין ודיי קשה להשגה..אני לא אקח חומר כזה מ95% מהברנדים הקיימים בשוק.
וגם הוא דיי יקר לכן הרצתי אותו רק שלוש פעמים..
פעם ראשונה של גלובל...עבד טוב אבל הרגיש כמו בולדנון.
פעם שניה עם באייר..היה אש אבל התקציב לא אפשר לי מעבר ל400mg/wk
ושלישית עם אלפא שהרגיש ממש כמו באייר רק שפה הייתי על 500mg/wk

נשמע שהחומר נטול תופעות כמעט גם במינונים יפים כאלו, פוגע בכולסטרול ותפקודי כבד או גם באופן מינורי?

נשמע שהחומר נטול תופעות כמעט גם במינונים יפים כאלו, פוגע בכולסטרול ותפקודי כבד או גם באופן מינורי?
לא השתמשתי בגרסה האוראלית עדיין..אם כי ממה שקראתי מדובר באוראלי לא מהאלימים לכבד..
הוא פוגע יותר בכיס..וזה כואב חייב להגיד..

אם היית מכניס אותי למפעל של אחד מהברנדים המובילים בעולם והיית אומר לי...יש לך גישה לכל החומרים על חשבון הבית..בחר לך איזה סייקל שאתה רוצה...
זה לא היה לוקח לי יותר מדקה..הייתי בוחר טסט+פרימו.

לא השתמשתי בגרסה האוראלית עדיין..אם כי ממה שקראתי מדובר באוראלי לא מהאלימים לכבד..
הוא פוגע יותר בכיס..וזה כואב חייב להגיד..

אם היית מכניס אותי למפעל של אחד מהברנדים המובילים בעולם והיית אומר לי...יש לך גישה לכל החומרים על חשבון הבית..בחר לך איזה סייקל שאתה רוצה...
זה לא היה לוקח לי יותר מדקה..הייתי בוחר טסט+פרימו.
עזוב אותך
טרן זה אח

פרימו של אלפה במינון של 20 מג העיף לי תצורה בשייפ בחיטוב מרוב שהוא טוב. אלפה לא בעיה, קח את האריזה כנס לאתר גרד את הקוד, במידה ומקורי תקח כמה חבילות שאתה יכול מהדילר ולך חח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית