הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פרימובולאן

• פותח/ת השרשור amסN
  • פורסם בתאריך

amסN

משתמש מתחיל
55
4
נק' מוניטין:
4
55
4
הבנתי שיש הרבה זיופים בשוק ובעיקרון אני יכול להשיג פרימובולאן של אלפא, האם הפרימובולאן שלהם אמין?(במידה וזה באמת אלפא)

כן במינון 50 סבלתי מכאבי מפרקים בידיים
לא מצפה ממנו במינון 30 לאנאבוליות יותר מידי אלא רק אפקט ושיפור של האירובי בשילוב עם אימונים
את זה אתה תקבל בוודאות.
זה חומר חזק.

פרימו אוראלי כמעט ולא נספג. זכור לי שקראתי שהספיגה הביולוגית שלו היא רק 10-15% מאיזה מחקר ישן משנות השישים.

ככה שצריך לקחת בכמויות גבוהות כדי שזה יעשה משהו בכלל

נשמע לך הגיוני לשלב אותו עם טסט וננדרולון כדי לקבל עלייה יפה במסת שריר ובמקביל עבודה על אירובי אינטנסיבי ?
ננדרולון ווינסטרול ביחד זה כמו מים עם שמן
לא הולך ביחד..
כל אחד מהם הורס את פעולתו של השני..
מה אתה רוצה? מסה? חיטוב?
תתאים את החומרים למטרות שלך

ננדרולון ווינסטרול ביחד זה כמו מים עם שמן
לא הולך ביחד..
כל אחד מהם הורס את פעולתו של השני..
מה אתה רוצה? מסה? חיטוב?
תתאים את החומרים למטרות שלך
כן יצאתי טירון
בגדול מסה אבל שומר על לב ריאה וסיבולת תמיד. ריצות ארוכות , אינטרוולים והליכות בקצב גבוה על שיפוע רציני.

כן יצאתי טירון
בגדול מסה אבל שומר על לב ריאה וסיבולת תמיד. ריצות ארוכות , אינטרוולים והליכות בקצב גבוה על שיפוע רציני.
אני אוהב ננדרולון אבל מכניס אותו רק במסה...לא מתאים לשום סייקל אחר.
אם אתה רוצה עליה יפה במסה ופחות נוזלית לך על בולדנון עם טסט..בסייקל כזה תוכל לשלב לקראת השליש האחרון שלו ויני
גם טסט+ ויני לבד יכול להיות מצויין(בגלל הנוזליות של הטסט לא תתייבש לגמרי)
לא חייבים לםעת על מיקסים של יותר מידי נגזרות

אני אוהב ננדרולון אבל מכניס אותו רק במסה...לא מתאים לשום סייקל אחר.
אם אתה רוצה עליה יפה במסה ופחות נוזלית לך על בולדנון עם טסט..בסייקל כזה תוכל לשלב לקראת השליש האחרון שלו ויני
גם טסט+ ויני לבד יכול להיות מצויין(בגלל הנוזליות של הטסט לא תתייבש לגמרי)
לא חייבים לםעת על מיקסים של יותר מידי נגזרות

תאכלס צודק, טסט וויני נשמע אחלה של סייקל.
לבולד פחות התחברתי וגם האסטר שלו מעצבן אותי, למה לא מייצרים בולד אנתת מה העניין עם הפיזור הארוך מאוד שלו?

תאכלס צודק, טסט וויני נשמע אחלה של סייקל.
לבולד פחות התחברתי וגם האסטר שלו מעצבן אותי, למה לא מייצרים בולד אנתת מה העניין עם הפיזור הארוך מאוד שלו?
בולדנון זה אחלה חומר...אני מאוד אוהב אותו
ואין לי בעיה עם ארוכים
בסייקל של 12 שבועות למשל אני מפסיק אותו בשבוע העשירי ואז אין שום בעיה..
אם אתה נסתדר עם דקה שגם הוא אסטר דיי ארוך לא אמורה להיות לך בעיה גדולה עם בולדנון

בולדנון זה אחלה חומר...אני מאוד אוהב אותו
ואין לי בעיה עם ארוכים
בסייקל של 12 שבועות למשל אני מפסיק אותו בשבוע העשירי ואז אין שום בעיה..
אם אתה נסתדר עם דקה שגם הוא אסתר דיי ארוך לא אמורה להיות לך בעיה גדולה עם בולדנון

כן אבל האימפקט שאני מקבל מהננדרולון חזק משמעותית ממה שאני מקבל עם הבולד שאני מוכן לסבול את האסטר הארוך.
בכל מקרה אני רץ רק על ארוכים, לא מדמיין את עצמי מזריק EOD 🤬

כן אבל האימפקט שאני מקבל מהננדרולון חזק משמעותית ממה שאני מקבל עם הבולד שאני מוכן לסבול את האסטר הארוך.
בכל מקרה אני רץ רק על ארוכים, לא מדמיין את עצמי מזריק EOD 🤬
בולדנון מעלה יפה..נותן קושיות..ורידים..
זה לא דקה..אבל לדקה יש את המעלות שלו!

תרד זול בהרבה
פרימו יכול גם לעלות בערך X דולר ל1500 מ"ג, לעומת העלות של הורמון גדילה לא מטורף.
אנשים פה מריצים חומרים מפה ועד מחר כולל הורמון גדילה, ככה שהכל יחסי.

לי זה יקר כרגע, אבל אני בטוח שסייקליסט הממוצע זה לא בשמיים.

נערך לאחרונה:
פרימו יכול גם לעלות בערך ***** דולר ****** מ"ג, לעומת העלות של הורמון גדילה לא מטורף.
אנשים פה מריצים חומרים מפה ועד מחר כולל הורמון גדילה, ככה שהכל יחסי.

לי זה יקר כרגע, אבל אני בטוח שסייקליסט הממוצע זה לא בשמיים.

אסור לדבר בפורום על מחירים אבל במחיר הזה אולי תשיג ״ברימו״ מ ״פלסטין פארמה״ ותמצא את עצמך מהר מאוד נזקק לטיפולים רפואיים ב 150,000 דולר

נערך לאחרונה:
אסור לדבר בפורום על מחירים אבל במחיר הזה אולי תשיג ״ברימו״ מ ״פלסטין פארמה״ ותמצא את עצמך מהר מאוד נזקק לטיפולים רפואיים ב 150,000 דולר
"פלסטין פארמה" נשמע אמין אחי.

סבבה לא היה לי מושג אני עורך, אשמח אם גם תערוך את הציטוט

חחחחחחח
גמרת עלי

יש פה מלא גמורים שחיים בסרט הודי

"פלסטין פארמה" נשמע אמין אחי.

סבבה לא היה לי מושג אני עורך, אשמח אם גם תערוך את הציטוט
ערכתי אח, בכל מקרה מדובר על חומר ממש יקר אפילו ביחס לטרן ומסטרון שנמכרים ביותר מויאלים רגילים. באופן כללי בלי לציין מספרים יותר מידי
חחחחחחח
גמרת עלי

יש פה מלא גמורים שחיים בסרט הודי
זה בגלל כל מיני מאמנים שדוחפים לאנשים ויאלים עם מיץ תפוחים ואומרים להם שזה פרימו במבצע לכבוד יום הרווקים הסיני...

זה לא בשמיים.
זה כן בשמיים, זה רק לעשירים שרוצים סייקל עדין

זה חומר יחסית חלש

עדיף להשקיע את הכסף בGH ביחד עם טסט ועוד איזה צעצוע, יותר תוצאות ובשביל להימנע מכמה סיידס הוא לא מצדיק את העלות שלו

זה חומר יחסית חלש

עדיף להשקיע את הכסף בGH ביחד עם טסט ועוד איזה צעצוע, יותר תוצאות ובשביל להימנע מכמה סיידס הוא לא מצדיק את העלות שלו

מסכים לגמרי
מה הסייקל הבא ? חוזר לננדרולון?

זה חומר יחסית חלש

אני לא עשיר ועשיתי סייקל עם פרימו 3 פעמים.
זה חומר בן זונה!!
אז נכון שפעם אחת זה עלה לי קצת יותר מויאל סטנדרטי (ברנד שנקרא גלובל) ולא נראה לי שזה היה פרימו..אבל אהבתי את התוצאות.
ועם באייר קרעתי לעצמי את הכיס וגירדתי בקושי 400mg/wk אבל היה סייקל חשמל גם בהרגשה וגם בתוצאות..
עם אלפה גם....אבל איתם נקרעתי פחות..התחברתי עם איזה בילדר בחו"ל שסידר לי דיל במחיר אש על אמפולות שהתוקף שלהם עמד לפוג

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית