עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כנראה איזור מרץ אפריל אולי אחרי, והכל בהתניה והבדיקות דם ייצאו טובמסכים לגמרי
מה הסייקל הבא ? חוזר לננדרולון?
כנראה איזור מרץ אפריל אולי אחרי, והכל בהתניה והבדיקות דם ייצאו טוב
Npp טסט, ביחד עם דקה אולי לבלאסט הראשון בגשר רק טסט מינונים מינימלים ובבלאסט השני רק npp, זה כדי שיהיה אפשר לצאת בזמן
פרווירון ברקע כנראה
ואולי gh אם נשיג קומבינה 4 יחידות ליום
וכמובן hcg 500 ברקע לאורך הכל
חושב על 10 שבועות, 5-6 גשר, שוב 10 שבועות ויציאה לpct
חושב על זה במקום למשוך אחד ארוך ארוך ולקראת הסוף סתם לגרור..
עדיין נתון לשינויים, נשמע לך רעיון חכם?
אני לא עשיר ועשיתי סייקל עם פרימו 3 פעמים.
זה חומר בן זונה!!
אז נכון שפעם אחת זה עלה לי קצת יותר מויאל סטנדרטי (ברנד שנקרא גלובל) ולא נראה לי שזה היה פרימו..אבל אהבתי את התוצאות.
ועם באייר קרעתי לעצמי את הכיס וגירדתי בקושי 400mg/wk אבל היה סייקל חשמל גם בהרגשה וגם בתוצאות..
עם אלפה גם....אבל איתם נקרעתי פחות..התחברתי עם איזה בילדר בחו"ל שסידר לי דיל במחיר אש על אמפולות שהתוקף שלהם עמד לפוג
שמע...גם את הבאייר השגתי במחיר שפוי יחסית אבל הזין שכל אמפןלה זה 100mg/ml ואז כדי להגיע ל500mg/wk אתה צריך לשבור 5 amp בשבוע רק של הפרימו..זה בעיהפרווירון לא הייתי ממהר לשלב, סתם בזבוז כסף לדעתי. פשוט תשמור על רמות טסט גבוהות יותר מהננדרולון.
אם אתה רץ על חומרים קצרים 10 שבועות זה נשמע לי מספיק לכל בלאסט, אולי תשקול להאריך טיפה את הקרוז.
ממש ממליץ לך לנסות סופרדרול אם לא יצא לך, באמת שזה חומר ברמה אחרת!
ומה הכוונה שלך בבלאסט השני רק npp, בלי טסט ברקע ?!
לגבי ה gh אין לי ניסיון ומספיק ידע אבל 4 יחידות נשמע חזק, לכמה זמן אתה מתכוון להריץ? רק לתקופת הבלאסט אנד קרוז או מעבר?
מקווה שתמצא במחיר טוב כי זה לא זול בכלל
בדיעבד, היית הולך שוב על אותם סייקלים אפילו שנקרעת בכיס? אולי אני לא מעריך את החומר הזה מספיק כי לא התנסתי בו אבל נשמע שהוא נתן לך תוצאות והרגשה משמעותית טובה יותר מסייקלים שהיו בלעדיו.
שמע...גם את הבאייר השגתי במחיר שפוי יחסית אבל הזין שכל אמפןלה זה 100mg/ml ואז כדי להגיע ל500mg/wk אתה צריך לשבור 5 amp בשבוע רק של הפרימו..זה בעיה
אם היה לי כסף הייתי נותן גם 600mg/wk עם טסט 500mg/wk ...זה משהו שהייתי שמח לעשות!
שוקל גם לנסות את הגרסה האוראלית אם אשיג במחיר שפוי
פרווירון לא מאסטרון, זה לא עולה כסףפרווירון
קראתי עליו, פאמפ מפגר ואולי קצת גודל אבל תיאבון ז"ל, מעדיף אנדרול במימון נמוך לכמה זמן בשביל הבום במקום ולא, לא מפריע לי קצת נוזליםסופרדרול
רק npp וביותר מינון ביחס לבלטסט הראשון בו יהיה גם דקה..רק npp, בלי טסט ברקע ?!
מתכנן 5 חודש סה"כ על 4,סדר גודל ואולי קצת אינסולין ברקע כדי להוציא ממנו הרבה יתר על סמך מה ששמעתילגבי ה gh אין לי ניסיון ומספיק ידע אבל 4 יחידות נשמע חזק, לכמה זמן אתה מתכוון להריץ? רק לתקופת הבלאסט אנד קרוז או מעבר?
מקווה שתמצא במחיר טוב כי זה לא זול בכ
קניתי לאחרונה מהסינים בכמה שקלים משהו שעוזר לך לשבור, מאז אתה לא מפחד, הבאסה זה רק הכמה טיפות שנדבקות בסוףרק חושב על הפרוצדורה לשבור כל פעם אמפולות ולשאוב למזרק, מביא לי עצבים... וזה לא על סייקל !
גם אתה התחלת לתפוס לי פה קריזות..מה העניין של באייר ואלפא להתנהל רק עם אמפולות?!
לא חושב שמצאתי ויאלים של החומרים שלהם 🤬
רק חושב על הפרוצדורה לשבור כל פעם אמפולות ולשאוב למזרק, מביא לי עצבים... וזה לא על סייקל !
אני לא עשיר ועשיתי סייקל עם פרימו 3 פעמים.
זה חומר בן זונה!!
אז נכון שפעם אחת זה עלה לי קצת יותר מויאל סטנדרטי (ברנד שנקרא גלובל) ולא נראה לי שזה היה פרימו..אבל אהבתי את התוצאות.
ועם באייר קרעתי לעצמי את הכיס וגירדתי בקושי 400mg/wk אבל היה סייקל חשמל גם בהרגשה וגם בתוצאות..
עם אלפה גם....אבל איתם נקרעתי פחות..התחברתי עם איזה בילדר בחו"ל שסידר לי דיל במחיר אש על אמפולות שהתוקף שלהם עמד לפוג
יש לך דילר טורקי? חח
פעם היה אפשר לקנות פרימו בבתי מרקחת בטורקיה בלי מרשם. לא יודע אם גם היוםיש לך דילר טורקי? חח
חחח סתם מנסה להבין איך זה אמור להיראותיש לך דילר טורקי? חח
ממש כמו בתמונה שצירפת.חחח סתם מנסה להבין איך זה אמור להיראות
גם אתה התחלת לתפוס לי פה קריזות..
אללה הקאביר..לך על רגוע
לאלפא יש את כל השמנים גם בויאלים לבחירתך ככה שזה לא בעיה...
באייר אין בויאלים..זה רק באמפולות ורק טסטווירון ופרימו.
יתר הנגזרות הם לא משהו שחברת תרופות תייצר.
שמע...גם את הבאייר השגתי במחיר שפוי יחסית אבל הזין שכל אמפןלה זה 100mg/ml ואז כדי להגיע ל500mg/wk אתה צריך לשבור 5 amp בשבוע רק של הפרימו..זה בעיה
אם היה לי כסף הייתי נותן גם 600mg/wk עם טסט 500mg/wk ...זה משהו שהייתי שמח לעשות!
שוקל גם לנסות את הגרסה האוראלית אם אשיג במחיר שפוי
תקבירעזוב אותך
טרן זה אח
שלום עליך ורחמי אללהתקביר
שלום עליך ורחמי אללה וברכותיו
אללה הוא כמו אמא שלי?תמיד תשלים,אללה רואה הכל
🤣אללה הוא כמו אמא שלי?
ניצחתי בקרב,לא במלחמה..🤣
ניצחת
בולדנון זה אחלה חומר...אני מאוד אוהב אותו
ואין לי בעיה עם ארוכים
בסייקל של 12 שבועות למשל אני מפסיק אותו בשבוע העשירי ואז אין שום בעיה..
אם אתה נסתדר עם דקה שגם הוא אסטר דיי ארוך לא אמורה להיות לך בעיה גדולה עם בולדנון