עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז הוא בן דוד שלך
פרימו של אלפה במינון של 20 מג העיף לי תצורה בשייפ בחיטוב מרוב שהוא טוב. אלפה לא בעיה, קח את האריזה כנס לאתר גרד את הקוד, במידה ומקורי תקח כמה חבילות שאתה יכול מהדילר ולך חח.
20 לא למדת לקורא ? יש בכדורים גם קוראים לזה סופרדול , עזוב.אתה מתכוון 200?
סופרדרול זה לא פרימו.20 לא למדת לקורא ? יש בכדורים גם קוראים לזה סופרדול , עזוב.
סופרדרול זה לא פרימו.
לא ברור איך צרכת 20mg/d אם כל כדור מכיל 25mg חומר פעיל
נראה שהתבלבלת והתכוונת ל50mg/d
אתה אוהב להתחכם אה ? מה שמופיע בתמונה זה טאבס של 25 מג. אל תנסה איתי את המשחקים שלךאם לקחת את מה שיש בתמונה..לא לקחת סופרדרול ולא 20mg
אבל אמרת שלקחת 20 מג ושקוראים לזה סופרדרולאתה אוהב להתחכם אה ? מה שמופיע בתמונה זה טאבס של 25 מג. אל תנסה איתי את המשחקים שלך
מה הקשר בין סופרדרול לבין פרימו יא גנוב??20 לא למדת לקורא ? יש בכדורים גם קוראים לזה סופרדול , עזוב.
לא בטוח שהוא יודע מה הוא לקח..מה הקשר בין סופרדרול לבין פרימו יא גנוב??
חומר אחר לגמרי.
תקשיב יא חתיכת דבע עם תעודות תעלה תמונה שלך במקום לזיין פה את השכל ונדבר סבבה? יא טרול. לי אתה רוצה להגיד מה לקחתי? יש לי עוד את האריזה יא אדיוט גמורלא בטוח שהוא יודע מה הוא לקח..
20mg לא ידגדג לך את הביצה
התבלבלתי יא גנוב אתה בא ללמד אותי? חח טרוליםמה הקשר בין סופרדרול לבין פרימו יא גנוב??
חומר אחר לגמרי.
סופרדרול זו הגרסה האורלית למסטרון אם כבר.
לא מבין למה הדיבור המסריח.תקשיב יא חתיכת דבע עם תעודות תעלה תמונה שלך במקום לזיין פה את השכל ונדבר סבבה? יא טרול. לי אתה רוצה להגיד מה לקחתי? יש לי עוד את האריזה יא אדיוט גמור
התבלבלתי יא גנוב אתה בא ללמד אותי? חח טרולים
סחטיין גברתקשיב יא חתיכת דבע עם תעודות תעלה תמונה שלך במקום לזיין פה את השכל ונדבר סבבה? יא טרול. לי אתה רוצה להגיד מה לקחתי? יש לי עוד את האריזה יא אדיוט גמור
התבלבלתי יא גנוב אתה בא ללמד אותי? חח טרולים
אתה מסבך את העלילה..אללה הקאבירסופרדרול זה אח יקר.
על פרימו בכדורים עדיין לא שמעתי
דווקא רציתי להרגיע את העניינים 😁אתה מסבך את העלילה..אללה הקאביר
יש פרימו גם בכדורים
אז תזרום איתודווקא רציתי להרגיע את העניינים 😁
כולם פה חמומי מוח על חומרים 🤬
אז תזרום איתו
מזה משנה מה הוא לקח ומה המינון
הגבר רגיש...
עד עכשיו לא ברור לי מה הוא לקח
חחח
אתה הבנת?
"לקחתי פרימו במינון 20mg והעיף לי תצורה"
זה אמין בערך כמו "עשיתי סייקל טסטווירון 100mg/wk ועליתי 10 קילו מסת שריר"
יש לו יחס אנאבולי הרבה יותר גבוהה מפרימו אבל גם תופעות לוואי לא נעמות במיוחד..חחח אין לי מושג למה הוא התכוון.
דרך אגב, נראה לך למינון של 20-30 מג יומי ווינסטרול אוראלי יש השפעה על היכולת האירובית?
חייב להגיע ל 50 צפונה ?!
יש לו יחס אנאבולי הרבה יותר גבוהה מפרימו אבל גם תופעות לוואי לא נעמות במיוחד..
אישית לא ניסיתי כדורים אבל אם היית יכול לדבר עם בן ג'ונסון הוא בוודאי היה אומר לך
זה תלוי גם בסוג הברנד שתיקח..אפשר תמיד לנסות ולהעלות במידת הצורך...פחות מ30 כנראה לא יעשה משהו
זה תלוי גם בציפיות שלך