הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אם לא הגעת ל100 בנץ תוך 6 חודשים מהיום שהתחלת להתאמן

וואלה חצי שנה ראשונה לא הרמתי 100 ק"ג בנץ' בוודאות,
זה לא מה עשית בחצי שנה הראשונה כמו מה שלקחת ממנה.
לול, אני צוחק, י'אפס.
פרוש פרוש מהתחום אין לך סיכוי גנטי לפי מה שאתה אומר.

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
אני מתאמן כבר שנתיים וחצי ועדיין אין לי 100 קילו בנץ.
אוף...
ממש רציתי להמשיך להתאמן.
חבל שלא התאמנתי על בנץ בכלל.

אתה יכול להחליף את הרעיון ב50 אוברהד ל5 אם התמקדת באוברהד, אם לא התמקדת בשניהם אז כן תפרוש בכל מקרה.

אתה יכול להחליף את הרעיון ב50 אוברהד ל5 אם התמקדת באוברהד, אם לא התמקדת בשניהם אז כן תפרוש בכל מקרה.

50 אוברהד ל5 שווה ערך לדעתך ל100 בנץ? נשמע רחוק שנות אור אחד מהשני

• פותח/ת השרשור
50 אוברהד ל5 שווה ערך לדעתך ל100 בנץ? נשמע רחוק שנות אור אחד מהשני

50 אוברהד ל5 (טווח תנועה מלא בטכניקה נורמלית) די שווה ערך ל100 בנץ כן, אבל זו הערכה קצת גסה כי רוב האנשים לא מתמקדים על OHP אז זה מבלבל, אולי 50 ל8.

60 אוברהד בלי שאלה יותר מרשים מ100 בנץ.

לא במוט, בכל מקרה.
בוא מכות.

אני בחור נחמד.

כמה הבנץ שלך

85 ל5.
האמת אולי טיפה יותר, בבית אין לי ספוטר חות מאחותי הקטנה שבדיוק בת 10 ככה שזה קצת בעייתי.

הפרס שלי (שאיתו בבית אין בעיה בכלל ללכת כבד )
כרגע הוא 40 ל8 / 42.5 ל6

התחלתי להתאמן כששקלתי 70 קילו, ולא הצלחתי להרים את המוט של העשרים קילו חזרה אחת! בבנץ פרס

50 אוברהד ל5 (טווח תנועה מלא בטכניקה נורמלית) די שווה ערך ל100 בנץ כן, אבל זו הערכה קצת גסה כי רוב האנשים לא מתמקדים על OHP אז זה מבלבל, אולי 50 ל8.

60 אוברהד בלי שאלה יותר מרשים מ100 בנץ.

אני בחור נחמד.

60 אוברהד לאחד?
כנראה שהכתפיים שלי חזקות משחשבתי או משהו, כי 70 בנץ לסטים של 6 אצלי זה גריינד ויש לי (או לפחות היה, אין מכון כרגע) 50 אוברהד עם פאוז למטה ל6, וזה לא היה מקס אאוט.
לא יודע אם לשמוח מזה שהאוברהד פרס שלי לא כזה רע או להיות עצוב מכמה שהבנץ שלי תחת (למרות שכבר ידעתי את זה)

גם אני. שוב, כשנתונים להם את אותה העדיפות. הרוב לא יעשו את זה.

מתאמן אחר לדוגמא, לוחץ 95 ל5 ומעל הראש 67.5 ל5. ועוד אחד עם סינגלים בפרס של 77.5 ובנץ של 115-120.

אבל, כאמור, צריך לבצע את הפרס באותה העדיפות כמו הבנץ וחא להתייחס אלייה כהרמת עזר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית